Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktoś jakiś poradnik jak postawić serwer na vps?

Zaraz zrobię.

Co do plików to są świetne!

Zaraz przetestuje na dedyku.

Opublikowano

Proszę o naprawienie Clienta V2 Poniewasz Jest on zepsuty

Wszystko działa bo sam od wczoraj korzystam.

Ale mam błąd z mysql na dedyku, po prostu wszystko się resetuje po jakimś czasie (wszystkie konta) :3

Co z tym zrobić?

Opublikowano

mam błąd z mysql na dedyku, po prostu wszystko się resetuje po jakimś czasie (wszystkie konta) :3

Co z tym zrobić? Kier0wnik też ma ten sam błąd

Opublikowano

DZIALAJA PLIKI V2 HAMACHI I CZY SA WSZYSTKIE?

Tak działają i są wszystkie.

Nie działają tylko te na dedyka V2. Baza się resetuje i wszystko usuwa co jakiś czas.

Opublikowano

Siemka mam problem zrobilem serwer na plikach V2 i wzielem launchera z tutka Piotrka i niewidze kilku zeczy podesle mi ktos launchera na pliki V2?

Opublikowano

Witam, chciałem zapytać w jakim katalogu moge edytować bony do broni ze sklepu "Runiczny miecz +9" oraz "Ostrze Presji+9) chciałbym edytować bon 150% na ludzi, szukałem w items , items proto, przeleciałem ogólnie całą baze, każdą tabelke i nigdzie nie ma Id tego itemu , z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie:)

b6yo.png

Opublikowano

Siemka mam problem zrobilem serwer na plikach V2 i wzielem launchera z tutka Piotrka i niewidze kilku zeczy podesle mi ktos launchera na pliki V2?

Zrób sobie na launcherze derina, nie potrzebujesz innego:) ja tak zrobiłem i działa wszystko

b6yo.png

Opublikowano

Derin, Stwórz Pliki v3

hard :)

np Eq jak na PL albo inne cos nowego ;D( 3 Koplety zbroj albo 4) a nie nawalone z 1000

Bronie też

Poprawione All Ładnie

max lv 99/105/110

:))

Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić dla mnie plik mob_drop_item.txt z v2? Mój się chyba zbugował i serwer przestał działać ;( Z góry dzięki!

P.S. Czy item_drop_group.txt powinien być pusty?

Opublikowano

Może jeszcze "Postaw za mnie server" Ja osobiscie lece na plikach v1 i wszystko co potrzebne wrzucam sam;)

Zrób pliki v3, pety, żeby były normalnie wypisane bonusy, więcej mapek, dozo w pierścieniu tp, lepszy sys ulepszania itd.

Elo, pis joooł

Opublikowano

czemu jak zrobilem V1 i kolega chce wejsc na seerwer pisze 'blad podczas laczenia sie z serwerem' ? mi normalnie dziala

Wyłącz antywirusa i zaporę systemową,

Sprawdź dokładnie konfigurację systemu,

Wykonaj wszystko zgodnie z tutem.

derin.png

Opublikowano

Yang nie jest zbugowane ? Wpisuje komende /itemid 1 100 i wyskakuje jak by bransa z nazwą yang 200 sztuk, i tego nie da sie selnać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...