Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 368
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co 2 Party?

Ponieważ pliki spakowane ważyły ponad 2Gb,

A mało hostingów przyjmuje tak duże pliki,

dlatego musiałem podzielić na party.

derin.png

Opublikowano

no no pliki v2 sa dobre ale nie do konca znowu all bronie na 100 i zbr a tak poza tym to polecam je

3392542656.png

Opublikowano

Cześć mam problem pobrałem pliki wypakowałem włączyłem nic nie dodwałem i wyskakuje mi taki błąd

http://czamp34.wrzuta.pl/obraz/aJZMhvY0FlY/problem

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Ja też się podpinam pod UP.

Od 2h się męczę z tym serwerm, ogólnie to też mam pytanie jak założyć konta bez wstawiania reje, ponieważ w plikach "takiniesmialy" po skonfigurowaniu all wystarczyło w przeglądarce wpisać swoje IP z końcówką .100 i była rejestracja.

Zedytowałem pliki root.eix/epk czy muszę coś jeszcze ? Dodam, że robię ten serwer na hamachi i będzie obecnie tylko dla mnie, nie musi być skonfigurowany też dla innych.

Dodam też, że zedytowałem pliki do lanchera by Mateo193™ właśnie żeby można było grać na hamchi. (wrazie gdyby nie było to potrzebne napiszcie).

Ja się tyle pytam bo miałem jeden serwer właśnie na plikach takiniesmialy i był TuT na YouTube z którego wszystko zrobiłem i działało. Teraz się opierając na tym TuT'ku próbuję zrobić ten serwer.

Więc proszę o szybkie odpowiedzi na moje pytanka :c

Opublikowano

Ja mam taki problem ze nie mogę wbić na serwa swojego mam wszystko z końcówką 100 i ani rusz.

Może wiesz czemu mam taki problem?

7ibz.png

Opublikowano

Bo na serwer mogę wejść tylko ja, porty wszystkie na zielono a gdy mój kolega wchodzi do mu pisze "Błąd połączenia z serwerem"

saibotpl.png

By SaibotPL (Jaa )

Opublikowano

ja mam serwa na tych plikach v1 i nie moge sie zalogowac do nawicata ani do ftp co mam zrobić all jest dobrze zrobione gg 44961664

1323717436-U247153.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...