Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer startuje za poltorej godziny a forum nie dziala. tsa nie ma. pff ?

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Czy naprawiliście wszystkie błędy dot. DMG SKILLI?

Misje biologa odbugowane?

Powielam.

Mam pytanie czy każdy ma taki dziwny układ strony? Mam opere ^^

Ja mam normalny.

Opublikowano

Polecam jak najbardziej serwer.Gdyby nie poprzedni technik to by nie mieli problemów myśle że Gruby kawał dobrej roboty zrobił a co do eq znikajacego już dawno to naprawili.

Opublikowano

Założe sie że nie wystartuje ^ ^ z resztą jak inne ;d

To idz na te inne.

Emperius na pierwszej odslonie nie mial problemow ze startem, punktualnie wyszedł... wiec czemu teraz miałoby się nie udac?

Bywalec
Opublikowano

Ja również podpinam się pod kolegę @Up. Co z Ts i Biologiem ? I dokładam: czy tak będzie wyglądać IS ? Zwój powrotu i eq ? ^^

Z tego co się prywatnie dowiedziałem od założyciela serwera, wszystkie umiejętności zostały poprawione.

Ta odsłona naprawdę interesująco się zapowiada. ZAPRASZAM.

Opublikowano

Też chętnie podpiąłbym się pod TS, na każdym serwie na którym gram jestem obecny na TS, głównie dla rozwiązywania konfliktów i rozmów z gildią.

Dzięki Elroday za odpowiedź, które królestwo grasz ?

Opublikowano

Ja w ok. 15min pobrałem klienta przy necie 6mb/s[pobieranie 500-600kb/s] (powinienem mieć 25, ale walcze o połowe z UPS, bo dostaje 12mb/s i musze kupić karte sieciową, bo przez usb trace 1/2 ;/)

Opublikowano

Chunjo.

A no to szkoda, bo osobiście wybieram się do Shinsoo, a wolałbym zagrać z kimś "aktywnym", gdyż większośc znajomych siedzi na balmo** lub bala*** ^.^ jaka profka grasz ?

Mam pytanie, wie ktoś może czy w kliencie trzeba odpalić ten patcher, żeby włączyć serwa ? Czy wystarczy .exe ? Bo coś mi wyskakuje, że muszę Net framework zainstalować ...

Opublikowano

a moze ktos poda jakiegos tsa gdzie jest pusto. i wbijemy tam zrobi sie na szybko kilka pod kanalow i tyle ;p

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Bywalec
Opublikowano

A no to szkoda, bo osobiście wybieram się do Shinsoo, a wolałbym zagrać z kimś "aktywnym", gdyż większośc znajomych siedzi na balmo** lub bala*** ^.^ jaka profka grasz ?

Mam pytanie, wie ktoś może czy w kliencie trzeba odpalić ten patcher, żeby włączyć serwa ? Czy wystarczy .exe ? Bo coś mi wyskakuje, że muszę Net framework zainstalować ...

NET.FROMEWORK'a, zawsze jest potrzebny.

Mi się normalnie otwiera przez .exe.

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=17851

Moją profesją będzie Wojownik Body.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...