Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać w Dragon ball Online

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra, niby się zrobiło ale momentalnie zaczęło iść od nowa, chce zobaczyć jaką mam wersje w cliencie, ale nie mogę wejść bo usunie mi DL_Temp

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po odpaleniu clienta mam wersję .33 więc nie dograło dwóch patch .35 i .37, czekać aż klient sam się zaaktualizuje ?

Opublikowano

A co do tego istniejącego połączenia to wyłącz antyvirus + zaporę i napisz, nigdy tego problemu nie umiałem rozwiązać.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Wersja clienta to 1.57.37(0220), Laucher: 0.3.38. Patche dogrywałem manualnie ciągle klikałem te 2 okienka które wyskakiwały przy patchowaniu, bo przez to szło ciągle dalej, a jak wchodze do klienta to zawsze się coś patchuje i dopiero moge kliknąć ''Start''. Chyba jedyne moje wyjście to takie, że zainstaluje gre jeszcze raz, dogram do jakiejś tam wersji typu .33 tak jak wcześniej i spróbuje spatchować do .37 przez klienta.

Opublikowano

Bo ten błąd "istniejące połączenie zostało zerwane..." jest błędem patcha .37 ja miałem taki problem z .29 i dograłem go manualnie i chodziło elegancko.

Spróbuj także odpalać przez dbo.exe które masz w cliencie.

Opublikowano

Wszystko śmiga jak należy po odinstalowaniu i spatchowaniu wszystkiego manualnie. Naprawde nie wiem jak ci dziękować, za taką pomoc z twojej strony, za takie poświęcenie mi czasu :).Pobrałem spolszczenie, szkoda że questy są po chińsku, no ale wszystkiego mieć nie można ;), próbuje trochę grać samemu, ale ciężko jak nic się nie wie :).

Opublikowano

Jakbyś miał pytanie co do gry to pytaj śmiało dział jest otwarty dla Ciebie ;-)

A co do questów to zamierzam je spolszczyć.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mam problem z zarejestrowaniem sie na chrome gdy klikne w link rejestracyjny to pisze mi za każdym razem połączenie zostało zresetowane potrzeba do tego jakiegoś ip ? Żeby sie zarejestrować ?

nostaleh.png
Opublikowano

Ok już problem rozwiązany bo nie kopiowałem całego linku bez tego http i nie działało teraz zkopiowałem cały link i działa xD

No widzisz ;-) Jakbyś miał problem dalej z czymś lub potrzebował pomocy nt. gry to pisz śmiało.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Mam najnowszego dbo i kiedy w go włączam jest czarny ekran przez jakiś czas, a potem się wyłącza. Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dzięki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...