Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myth Online - Cap 125, Nowe Miasto, Custom Itemy, Fellow pety, Arabia Update

AiR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak : GM Robi tzw naprawia , Automatycznie dawanie Eq 1-9Dg , ponadto naprawia też veryfikation E mail .

Ogólnie dobrze się gra ja osobiście sam wbiłem 64 lvl. Niestety dzisiaj nie pogram aż do czwartku , bo praca...

Ale w czwartek jak co można pogarać i jakąś gildie stworzyć + Party :). Jeśli ktoś chętny pisać na pw , albo na GG 40510428

lub TeamSpeak 3 : LiteGame.pl nick na Teamspeak 3 : AnnonymouS™ . A co do Bota , To jest Bot , nawet opisany jak go odpalić :-)

@Edit

Tutaj zamieszcze co GM napisał na FaceBooku :

Hello Everyone

First of all sorry if i didn't answer some messages/comments or posts there are hundreds of them

i will be answering common questions on this post

(Please read all questions and if your question is not listed..ask it in a comment)

Q: why is the server down?
A: we are fixing some bugs related to stage scrolls that was getting some chars bugged or causing their game to crash

Q: why isn't Register page working for me?
A: it is disabled for now

Q: i registered "xx" hours ago but i didn't get verification e mail why?
A: it is limited to 750 e mails sent/per hour we didn't expect this amount of accounts being created at once

Q: when will i get my verification e mail or will i have to make new account?
A: no there is no need to register again as long as u entered a valid e mail you will get the verification e mail

Q: what are you working on atm?

A: atm admins are fixing stage scrolls , moving website and forums to a
new dedicated host so we wont have problems again with e mail
verification queues

Q: will you wipe all accounts that was made yesterday?
A: no there wont be a wipe to accounts that was registered yesterday

Q: when & how will we get old players reward?

A: atm we are focusing on getting everything running perfect and stable
once we are done we will announce telling you how to get ur rewards

Q: my char was bugged yesterday will it still be bugged?
A: probably all bugged chars will be fixed once server go back up

Q: when will the server go back up?
A: there is no exact time yet but it will probably be up within the next few hours

Q: i downloaded the game but its not working why?
A: its probably cuz of ur antivirus this post will help u
http://goo.gl/zwKE2w

Q: is mbot / sbot going to be working on myth and are they both cracked?

A: yes they will and mbot will be cracked not sure about sbot (please
note that bot being allowed doesn't mean u have to use it)

Q: how can i get D14 items?
A: you can get D14 items from job system by doing job activities and earning coins to buy them from Myth Town

IMPORTANT : please note that all this answers are subject to change based on admins notes so not all answers are 100% right

@EDIT 2 !

Właśnie dostałem Informacje na Skype od Ownera serwera , że będzie open dzisiaj o godzinie

20:00-22:00

a jak dzisiaj nie wypali to jutro dopiero .

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To rzeczywiście zajebista informacja:D wczoraj pisali, że off do rana, rano, że kilka h a teraz, że za kolejne 2 bądź 4 h lub jutro! uwielbiam ludzi, którzy zobowiązują się do czegoś i lecą w ch*** po całości

Opublikowano

To rzeczywiście zajebista informacja:D wczoraj pisali, że off do rana, rano, że kilka h a teraz, że za kolejne 2 bądź 4 h lub jutro! uwielbiam ludzi, którzy zobowiązują się do czegoś i lecą w ch*** po całości

Jak Ci nie odpowiada to nie graj... Nikt cie tutaj nie trzyma na siłe , ja czekałem 4 miesiące więc poczekam te 1 - 2 dni.... :-)

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Nie sraj żarem i tekstami jak Ci nie odpowiada to nie graj... server był robiony kupe czasu więc mogli zapobiec takim problemom jak wczoraj :) dziwi tylko to, że nie potrafią się określić z czasem tylko przekładają ponowne otwarcie. Ludzie już zdążyli się do tego przyzwyczaić i kręcić z nich beke. Słabo to wygląda, że tak ogarnięty team jak oni nie potrafili wszystkiego naprawić przez nocke ;)

Opublikowano

Nie sraj żarem i tekstami jak Ci nie odpowiada to nie graj... server był robiony kupe czasu więc mogli zapobiec takim problemom jak wczoraj :) dziwi tylko to, że nie potrafią się określić z czasem tylko przekładają ponowne otwarcie. Ludzie już zdążyli się do tego przyzwyczaić i kręcić z nich beke. Słabo to wygląda, że tak ogarnięty team jak oni nie potrafili wszystkiego naprawić przez nocke ;)

Po pierwsze : Ogarnij słownictwo.

A co do twojej wypowiedzi sam sądziłem że to będzie nie wypał serwer... ale mniejsza z tym. Co do ich teamu każdy ma życie też prywatne , Myślisz że siedzą 24/7 i robią pliki ? Bo jak tak myślisz to jesteś w błędzie... Założe się że jak byś miał byś się zamiar wziąść za pliki serwerowe np vSRO , To i tak nie zrobiłbys takich postępów jak oni ,

Poczytaj troche na necie jak np zrobić inną komplikacje plików niz te co są teraz , mowa teraz o plikach dekopresjach itd... wszystko się opiera na kodzie , to nie jest takie proste jak Ci się wydaje , akurat co do teamu to ich team jest naprawde dobry i solidny . Tyle z mojej strony , zmykam do pracy życzę Ci miłego grania jak i każdemu kto to czyta.

sro2012122323453851.jpg

Opublikowano

Słownictwo dostosowuje do rozmówcy... ;)

Nie będę sprawdzał plików bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia, dlatego się za takie rzeczy nie zabieram. To są profesjonaliści, którzy na priv servie potrafili zrobić lepszą robotę niż Joymax, także chwała im. Ale co do samego "robienia plików" jak to nazwałeś, to jeśli się za coś zabiera to się robi to do końca i później zbiera laury za dobrą robotę. Wystarczyło ogarnąć wszystko przed otwarciem, żeby nie doszło do takich sytuacji ( bądź dzisiaj w nocy ). Nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na jakieś info.

Opublikowano

Wszyscy znawcy, skoro tyle tutaj ich to stwórzcie serwer na miarę tegoż to. Wgl. jeśli macie się żalić, że team ma opóźnienia etc. to zachowajcie to dla siebie i po prostu usuńcie ten serwer z komputera. Jeden polaczek w tę czy w tę, to robi znikomą różnicę. Z tego co zdążyłem zauważyć, Ci hejtujący nie mają co innego do roboty poza silkiem i pozostaje im pisanie bezsensownych postów, a potem i tak są w grze. Myth to jeden z najbardziej dopracowanych serwerów, co za tym idzie wiele osób chce go "zdjąć"(ddos), myślę, że to dlatego mają kłopoty.

Opublikowano

... idz i im pomóż najlepiej. Jak zawsze znajda sie osoby, którym nic nie pasuje. Nawet nie wiesz, ile czasu poswięcili, by serwer powstał. Tym bardziej takie bugi, jak sa teraz, to norma. Pokaż mi serwer który od początku do konca byl zrobiony idealnie? Nie było na tego. Zamiast narzekać poczekaj aż te bugi naprawią:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Registration is now opened make sure to enter a valid e mail and activate it also make sure to remember your security code

all accounts that registered before got activation e mails already if you didn't get urs then register again
make sure to check ur Junk/Spam folder sometimes it sent to there

Register from here :
http://mythonline.eu/?page=register

Forums are back up all old forums accounts are wiped please register and activate ur forum account via e mail
Forums link :
http://forum.mythonline.eu/index.php
Register from here : http://forum.mythonline.eu/member.php?action=register
are you going to create a guild and looking for more members?
are you not sure yet which guild u should join?
Create a thread about ur guild or look for guilds that u would like to join
comment here with ur guild thread link/name to get more players to ur guild

http://forum.mythonline.eu/forumdisplay.php?fid=15
nowe info z fb.

kroko9115679.jpg

Opublikowano

Napisali że dziś ma być otwarty ;) A co do bota to Synx poda nam linka do mbota takiego który bd działał ( Do sbota też ) Polubcie ich Fanpage na FB albo wchodzić na forum, tam macie wszystkie informacje na temat servera...

Opublikowano

Z ciekawości pytanie, będzie WIPE ? Bo nie wiem jak wam ale mi się tragedyja grało, lag na lagu :D no ale mogę się mylić :D Jakby był jeszcze raz Grand Opening to bym może wrócił, a jak będzie normalny start to jakoś już nie będzie się chcialo ;p wolę skoczyc na niższy cap z x5 ratem ;p

Opublikowano

We are doing the last tests on the new autoequipment, everything should be up and running in less than an hour, stay tunned. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...