Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myth Online - Cap 125, Nowe Miasto, Custom Itemy, Fellow pety, Arabia Update

AiR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ceny silków są ogromnę jak na privata, co? Premka + lepszy ds z avatarem dają bardzo dużo przewagę :D Do tego ułatwiamy sobie alchemie etc... co prawda można mieć to za golda ale ceny silków patrząć na globale to 1=15silków, czasem ktoś taniej sprzeda :) Robią inspekcje na 2 godzinki a przedłużają do 2 dni, nie mówiąc wg nam o niczym :)

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boze, wasza glupota mnie dobija. Zamiast wejsc na forum dowiedziec sie co i jak to flamicie tutaj. Server byl online wczoraj. :)

'Server Status: Under going inspection. It will be announceed once it's
back online. We are currently fixing some bugs and cleaning recent abuse
and banning the responsible players.'

Opublikowano

Ciekawy jestem tych banów, mam nadzieje ze przez tą długą przerwę naprawią tego buga z pillami inaczej force pójdzie się jeba*

Opublikowano

cannot find key signature. maybe client is packed. packed client is not supported

mam ten blad za kazdym razem kiedy chce odpalic ponownie mbota

Robie wszystko po kolei jak na stronie, wbijam do gry i pykam sobie, ale kiedy wylacze mbota i chce ponownie go odpalic to musze wybrac folder z clientem i wyskakuje mi ten blad.

Wie ktos jak to ogarnac ?
Musze od nowa rozpakowac clienta wrzucic mbota zrobic update clienta i dopiero moge zagrac

dobra juz doszedlem jak to dziala ;p ale nie wiem jak 2 silki odpalic

Opublikowano

pomoze ktos jak odpalic drugiego bota bo juz nie wiem co mam robic przez jeden tydzien raz tylko odpalilem 2 mbot a potem znowu to sam a wszystko tak samo robie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...