Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm oj 17 lat to dla ciebie dziecko ?

Po pierwsze jakbyś miał tyle lat co ja to 17 dla Cb też by było mało.

Po drugie nwm czy jesteś w administracji kim jesteś ale mówię Ci , że średnia wieku administracji ma 15lat(jak napisał główny admin) także pozdro. :*

Opublikowano

Serwer powstał głównie pod IS, w dodatku nie zbyt potrafią zrobić go zrobić umowę z dot-pay musieli wsiąść na rodziców ponieważ sami nawet nie mają 18 lat skończonych. Wygląd miast zostały wykonane przez KlocekRTE bo sami nie potrafią nic zrobić, wiadomość dla dziewczyn pogadajcie z sivlerem wystarczy być dziewczyną i już lata za wami jak pies. do tego uważać lepiej na nich bo serwer zrobiony na odpierdziel pełno bugów, wiem byłem tam adminem i naprawdę nie polecam serwera znajomi administracji będą mieć łatwiej od pozostałych graczy, inteligencją ta moderatorka też nie grzeszy pozdro 600 idę w dym

Ps.

Połowę questów oraz skryptów osobiście spolszczałem biolog, instruktorzy ox itp.

Opublikowano

Server nawet jeszcze nie wystartowal a Wy juz hejtujecie -,- Obecnie jestesmy na fazie betatestow (ktore wlaczymy dla graczy juz niedlugo),uprzedzenia dotyczace poprzedniego servera? Dajcie nam szanse,ludzie ucza sie na bledach! Wiek? Okei,moze kilka osob w teamie najstarszych nie jest (nie bede juz podkreslal,ze Sivler nie podliczal wszystkich),ale co z tego!? Najwazniejsze jest chyba to,ze jest to zgrana ekipa znajaca sie na rzeczy (ktora zasilily nowe osoby,w tym ja). Dajcie nam szanse,jak sie nie uda (w co watpie) to dopiero zacznijcie hejtowac,a nie teraz,gdy nawet nie wbiliscie jeszcze na server. Pozdrawiam!

Opublikowano

Server nawet jeszcze nie wystartowal a Wy juz hejtujecie -,- Obecnie jestesmy na fazie betatestow (ktore wlaczymy dla graczy juz niedlugo),uprzedzenia dotyczace poprzedniego servera? Dajcie nam szanse,ludzie ucza sie na bledach! Wiek? Okei,moze kilka osob w teamie najstarszych nie jest (nie bede juz podkreslal,ze Sivler nie podliczal wszystkich),ale co z tego!? Najwazniejsze jest chyba to,ze jest to zgrana ekipa znajaca sie na rzeczy (ktora zasilily nowe osoby,w tym ja). Dajcie nam szanse,jak sie nie uda (w co watpie) to dopiero zacznijcie hejtowac,a nie teraz,gdy nawet nie wbiliscie jeszcze na server. Pozdrawiam!

Pierdolenie o szopenie. Ostatnio rozmawiałem z adminem głównym. I powiedział mi w tajemnicy , że jak nie zarobią dużo kasy to serwer po miesiącu off 4ever.

Opublikowano

Nie no na czym może zależeć 15 letniemu dziecku no dobra (nastolatkowi) który jak widać ma małe pojęcie na temat robienia serwer, Gdyż all zrobili MrCiastko i KlocekRTE. No na czym? Nie domyślasz się? Na hajsie.

Opublikowano

Odradzam wszystkim , którzy nie lubią tracić czasu i pieniędzy .

Rozumiecie to co niżej? Mam nadzieję

Niesiemy prawdę jakakolwiek by nie była

Ale spoko będę krył cię, jeśli mówisz, że masz przypał

Nie mam już sentymentów, to nie jest korzystne

Opublikowano

Po tym co Czytam od nie których noobów to aż mi się "Srać" chcee.. Ja na serwer czekam juz około 2 miesiące i Co dzień sprawdzam na Fejsie czy są nowe info.. Dajcie im spokój ..

Opublikowano

52 Konta

101 Postacie

11 Gildie

5146 Itemy

,a topka

1 Pawico 250

2 VViazrD 250

3 OpenYourBuff 250

4 ErykRdm 250

5 ZaWaDa 250

NIE ZAGRAM !

Opublikowano

nie ma to jak bronie z Rivendela wziąść żenada:* ...

zbroje z resztą też ,, pozdro

Tak wszystko (zbroje i bronie są z rivendela) Tak samo ta zbroja dla sury podajże zimna ona Miała R na pelerynie że to Rivendela, a on to zmienił na Extric.eu tyle z mojej strony

ps. tutaj [HA]klocekRTE z tego servera były administrator;)

Jak ktoś chce IP servera : 91.200.185.98

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...