Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2] KumbejjLC

ArcherxPLx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Czyli nad poprawą sytuacji na serwerze dotyczącą małej ilości graczy,

2.czy może nad Cash NPC?

1.Co admin ma do ilości graczy ? Jak widzisz cały czas pracują nad tym żeby gracze mieli jak najwiecej nowych itemków(np.te nowe sety) itp..Admin nie może nikogo zmuszac do grania na tym serwerze tak jak Admin z Amelinum.

2.Admini pracują nad CASH NPC.

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie, trwa wielka konserwacja, odbugowywujemy GameServer. Proszę troszkę zaczekać.

Ok dzięki , bt wgl. to mnie dawno na servie nie bylo i chętnie zagrał bym sobie :D .

56685804704469024697.png

Opublikowano

1.Co admin ma do ilości graczy ? Jak widzisz cały czas pracują nad tym żeby gracze mieli jak najwiecej nowych itemków(np.te nowe sety) itp..Admin nie może nikogo zmuszac do grania na tym serwerze tak jak Admin z Amelinum.

A powiem Ci, że admini mają bardzo wiele do ilości graczy na serwerze. A dokładniej mówiąc poprzez nastawienie do gracza, do gry, do błędów w grze, do reklam o serwerze (filmy YT, ogłaszanie serwera na forach, ustawianie sobie opisów na powiedzmy GG, zapraszając ludzi na serwer, powtarzam zapraszając, nie zmuszając. Nie twierdzę, że admin nic nie robi, bardzo się stara, to widać. Mówię tu o poprawianiu błędów, dbaniu o stabilność serwera, urozmaicaniu gry nowymi rzeczami, super. Fakt, dodają nowe rzeczy, ale co po nich, jeżeli nie będzie na serwerze graczy? Ostatnio świeci pustkami. Myślę, że dobra promocja serwera, coś fajnego na start dla nowych graczy i mnóstwo osób by się skusiło, a później było by dla kogo robić i dodawać wszystko. xDayEnd jest dobry oraz reszty ekipy wzięła się elegancko do roboty, w porównaniu do EP1 (może lepiej nie wracać do tamtych czasów). Chwała im za to, że dali nam jedyny polski serwer EP2!

Zastanawiam się czy dobrym rozwiązaniem jest wbijanie poziomu od 110 do 175 jedynie na questach , tak jak to robi większość teraz, jak nie wszyscy. Masz kasę, kupujesz platyny, wbijasz 110, robisz questy, oddajesz i wsio. Nie za szybko? Nie za łatwo? Set opłaca się robić dopiero na 175, bo po co wcześniej jak zaraz się zmienia. Mówiąc "łatwo" mam na myśli, to, że jest na serwerze osoba która ma już 6 postaci 175 zrobionych. Może i ładuje cash i siedzi całe dnie (nie wiem czy tak jest, podaję przykład), ale czy 6 postaci to nie jest za szybko, przecież ten serwer dopiero wystartował. Nie chodzi mi tu o to, że gra nie fair czy coś, ani nie jestem zazdrosny. Chcę tylko nawiązać i podać przykład według mnie kiepskiego rozwiązania z questami. No nic, to jest decyzja administratorów serwera, to oni mają plan na serwer. Zastanówcie się tylko nad jakimś rozwiązaniem, by zwabić do siebie graczy.

Pozdrawiam, Avangar.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co tu tak cicho? Serwer padł? Na stronie są zielone lampki, więc chyba nie ;p

Właśnie pobieram, za godzinę będzie.

Mam pytanie, czemu na stronce jest wszystko po angielsku? Czy nie lepiej nastawić się na polskich odbiorców skoro team jest polski?

Dużo jest serwerów angielskich/niemieckich a polskich wręcz przeciwnie. Jak tam z liczbą graczy? Gra ktoś teraz? Wchodzę na ranking a tam 45 miejsc. Tylko tyle ludzi gra, czy to po prostu top 45 (wtf? top 45 ;p)?

Opublikowano

ja tam juz dawno niegram od mometu co padla i zniknely mi itemy potem oddali ale i tak niedostalem spowrotem wepa 133+15 i setu mieszanego 109 -127 i 2 petow co za ten cash co dali kupilem i 3 pbi

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...