Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2] KumbejjLC

ArcherxPLx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są zaduże, Emumu rządzi :P

Bo to są chyba bossy, i tak miało być, ale to można zmienić jednym ruchem przecież... :P

damian000514sig.png

PhoenixArmy

Power, Strength, Sociality!

Opublikowano

No właśnie, więc to zmieńcie, ogromne mobki mi się nie podobają, w ogóle niszczą realia gry, podchodzi ktoś wielkości jak dla niego mrówki i zaczyna go bić, gdy potwór wali wielką łapą w ziemię.

Opublikowano

Serwer jak najbardziej godny polecenia:)

Szkoda tylko, że nie wszystko z cash shop'u da się kupić, że działa albo serwer 3 albo 4 ( mogłyby oba na raz ), no i na koniec szkoda że gildia mająca dratan wgl nie zeruje tomb.

Poza tymi drobnostkami wszystko ok :)

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Serwer jest okey. Narzekacie, narzekacie a przecież serwer niedawno co powstał więc trzeba czasu na ogarnięcie wszystkiego. Mają dużo roboty z naprawą bugów a na ogólnym cały czas spamujecie "adm buff pls". Dają wam buffy zamiast naprawiać bugi, więc zaraz narzekacie, że serwer ma za dużo bugów i od razu najeżdżacie na team, że nic nie robi, że serw nie ma przyszłości. Zastanówcie się :) Serw się rozwija powoli, tak jak każdy kiedyś się rozwijał. Zamiast narzekać na to, że jest mało graczy zapraszajcie ludzi, wtedy będzie więcej. Chcieli byście od razu cały IS za free ? Pamiętajcie, że utrzymanie serwera też kosztuje, więc muszą na czymś zarobić by wszystko opłacić. Taki Cash NPC jest jaki jest, i jest idealny, chociaż mogły by w nim być HSy dodatkowo, bo faktycznie na wyższym lvlu nie da się ich dropnąć a są potrzebne cały czas.

Polecam serwer bo są często jakieś eventy, coś dzieje się na tym serwerze cały czas. Team zawsze odpisuje w razie jakiś pytań, problemów i pomagają (jeżeli nie są afk, co zdarza się rzadko jednakowoż).

Upgrade rate nie jest wcale taki zły, zrobić item +15 nie jest trudno lecz dużo idzie na to HSów, dlatego właśnie powinien być zwiększony ich drop o duuużo lub dodane to cash npc. Tyle ode mnie, zapraszamy ;)

Opublikowano

Dodajcie lepsze hosty czekam już tydzień :rolleyes:

lol? przz ten tydzien to bys 10 razy to lc sciagnal

04385063905025824276.png

Opublikowano

Link do rapidshare możecie wyjebać. Niestety era rapida się skończyła po raz kolejny :D Natomiast filehosting działa w dalszym ciągu bardzo dobrze..PheZ polecam ci ściągnąć z tego właśnie.

Opublikowano

Odnośnie cash shopu: Nie idzie kupić rzeczy które powinny są po 0 golda. Może w cenie tkwi problem?

Aczkolwiek nie da się też kupić hermesa za 15kk i rc za 10kk, Tak poza tym reszte chyba da się kupić:)

PS. Najbardziej cieszy mnie to że można kupić Red Lucky Pouch'e :)

PS.2. Nie ma teleportera do tomba w Juno :)

Prezes

Opublikowano

powinien byc na arenie

LILIE I PSP W CASH SHOPIE @!! NIE DA SIE KUPIC :(

KUMBEJ 4EVER

04385063905025824276.png

Opublikowano

dodam jeszcze ze inne przedmioty które kosztuja 0 golda - tez sie ich nie da kupic

lista itemów

3lv jawel box

20% cast

niebieski i czerwony karr

super skill pill

i od potki na kryta - dalej juz nie mozna nbic kupic p

04385063905025824276.png

Opublikowano

Kiedy mozna spodziewać się naprawienia bugów [cash shop] ? :)

Q7GKd.png

Jesteś za serwerem KumbejLC ?
Ustaw tą sygnaturkę !
http://epvpimg.com/Q7GKd
linoskoczek.eu

Opublikowano

Obejrzałam sobie ten filmik z myślą, że może jednak na tym całym KumbejjLC jest coś ciekawego... Boże! Ta prezentacja to BEZNADZIEJA. Gdzie tu jakikolwiek fragment z serwera? Tylko jakieś oczowalne przebłyski. I do tego połowa serwera jest zbugowana i nie działa. ;) Prównując - gnębicie Amelinium, bo trzyma się o wiele lepiej od Waszego. Mniej bugów, milsi admini i w ogóle lepsza atmosfera. No cóż - prawda boli, ale takie są prawa rynku. ;>

Opublikowano

Obejrzałam sobie ten filmik z myślą, że może jednak na tym całym KumbejjLC jest coś ciekawego... Boże! Ta prezentacja to BEZNADZIEJA. Gdzie tu jakikolwiek fragment z serwera? Tylko jakieś oczowalne przebłyski. I do tego połowa serwera jest zbugowana i nie działa. ;) Prównując - gnębicie Amelinium, bo trzyma się o wiele lepiej od Waszego. Mniej bugów, milsi admini i w ogóle lepsza atmosfera. No cóż - prawda boli, ale takie są prawa rynku. ;>

Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff MNIEJ BUGÓW ? XDDDD

TRZYMA SIE LEPIEJ ? XDDDD

TO ZOBACZ ICH 'FILMIK' Z TAKIM SAMYM INTEM.

MĄDRALA xD

NffKd.png

Opublikowano

a co chcesz rozowe kwiatuszki latajace po ekranie?

powiedz jakie ma bugi, procz nowego npc ktory jest naprawiany

Opublikowano

@Miyo Czemu mówisz, że team na Amelinium jest o wiele milszy? Czy to zdanie jest obiektywne czy to raczej Twój punkt widzenia?

Wg mnie Ekipa jest tu bardzo miła i z każdym bez problemu można się dogadać.

I jeszcze powiedz mi gdzie tu są bugi poza cash npc który jest ciągle poprawiany i jest do niego coś dodawane?

A i mówisz że serwer nie jest ciekawy... Czego chcesz od tak młodego serwera? Team się stara - eventy są codziennie, Buffy dla serwera także dosyć często, Day co chwile próbuje coś dodać, tudzież naprawić.

Jeżeli masz wyrażać swoje subiektywne zdanie wychwalając Amelinium to albo zamilknij, albo poznaj ten serwer anonimowo i wtedy wyrażaj swoje zdanie na jego temat, a nie grasz na tamtym i go wychwalasz bo co... Bo tam łatwiej ? Bo admini rzucają itemami ?

Dla mnie ten serwer jest dużo lepszy od "waszego" (mogę tak mówić, prawda?) i jeżeli będę miał komuś polecić jakiś priv to będzie to właśnie ten serwer.

Prezes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...