Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2] KumbejjLC

ArcherxPLx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdzie mozna kupic ten cover itp ? jest jakis shop ? czy cos podobnego do destiny = kup cash bo inaczej juz bedzie ciezko ..

04385063905025824276.png

Opublikowano

gdzie mozna kupic ten cover itp ? jest jakis shop ? czy cos podobnego do destiny = kup cash bo inaczej juz bedzie ciezko ..

Spokojnie, wszystko w swoim czasie. Niedługo dodamy CashShopa. Ale niestety, bedziesz musial kupic cover.
NffKd.png

Opublikowano

taa jaki start quest -.-

jak chceci zarobek z tych coverow itp to wporwdz cos takiego jak cash smsmem

jak chceci zarobek z tych coverow itp to wporwdz cos takiego jak cash smsmem

04385063905025824276.png

Opublikowano

Hmm czytając komenty ;

VinoX - Potrafisz tylko krytykować ? powinieneś się cieszyć że wreszcie wyszedł jakiś Polski Serwer ep2/ep3, Rzygać mi się chce tymi zafajdanymi EP1 gdzie

wszędzie jest prawie to samo,chcesz krytykować ? postaw swój serwer,NAWET WEJDĘ i zobacze co tam powyprawiałeś,tylko ma to być jakiś EP2/EP3.Wtedy MY

pośmiejemy się z twojej pracy,ciekawe czy będzie Ci miło,gdy z TWOJEJ ciężkiej harówy,będą sobie ludzie robili jaja ;p

@ NIE KRYTYKOWAĆ TYLKO WBIJAĆ I EXPIĆ !! :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

A mi powinniscie calowac nogi za to ze jeszcze tutaj piszecie -.-

Co to za spam ? o.O Prezentacja to rozmawiamy o serwie,nowosciach,czy serw off czy on a nie

Hmm czytając komenty ;

VinoX - Potrafisz tylko krytykować ? powinieneś się cieszyć że wreszcie wyszedł jakiś Polski Serwer ep2/ep3, Rzygać mi się chce tymi zafajdanymi EP1 gdzie

wszędzie jest prawie to samo,chcesz krytykować ? postaw swój serwer,NAWET WEJDĘ i zobacze co tam powyprawiałeś,tylko ma to być jakiś EP2/EP3.Wtedy MY

pośmiejemy się z twojej pracy,ciekawe czy będzie Ci miło,gdy z TWOJEJ ciężkiej harówy,będą sobie ludzie robili jaja ;p

Opublikowano

Ja z takim pytaniem. JAk zacząć ? Mianowicie skąd kase na początku brać ? Czy farmic? Jak tak to ile? I takie tam podstawowe pierdoly :) Jakby ktoś napisał co i jak będę wdzięczny :)

@Edit

I ile % jest na HSach ?

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Ja z takim pytaniem. JAk zacząć ? Mianowicie skąd kase na początku brać ? Czy farmic? Jak tak to ile? I takie tam podstawowe pierdoly :) Jakby ktoś napisał co i jak będę wdzięczny :)

@Edit

I ile % jest na HSach ?

-Hmm, to tak HS postaramy sie dać dziś do 70% ! [ lub 80]

-Farm tak, zeby starczylo na skille ;d

-Po drodze jakos tam sie zbiera kase .. :D

NffKd.png

Opublikowano

czy to normalne ze mam przesyl 40kb/sec przy siciaganiu???

@Edit

cos mi sie zdaje ze niepogram sobie chyba ze ktos bedzie na tyle dobry ze mi wysle clienta

Opublikowano

Ja pobrałem clienta w 5 minut.

Teraz pytanko: co się dzieje na serwerze że ciągle dostaje dc ?

@Edit

Jaką szanse na powodzenie maja Smelty ? I od kiedy palą ? Czy działają identycznie jak HSy ?

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...