Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2] KumbejjLC

ArcherxPLx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widze na niskim lvlu jakos jeszcze leca te niebki ( w procku ) ale pozniej to juz jest masakra z 70-75 lvlu nie droplem ani jednego niebka a expilem w egha .Mysle ze jest cos nie tak z dropem niebianow .

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No coz kazdy ma prawo do swojego kometarzu i powiem ci ze ten serwer niczym sie nie rozni od poprzednich .Ma te same problemy co wczesniej .A swoje przeklenstwa zachowaj dla siebie lub swojej rodziny .

Opublikowano

Zamierzacie go jeszcze jakoś rozwinąć? Na dniach? W NPC z IS, NPC z buffkami? Czy cokolwiek? Bo teraz jest wszystko tak samo jak na globalu, po za zwiększeniem expa itd. Nie wiem, czy jest ciężko przez to, że jest to początek serwera, czy tak będzie też później, mam tu na myśli drop itd. Jaki w ogóle na ten moment jest lvlcup? Coś czuję, że na tym serwerze jak i na innych, IS będzie górował. Brakuje mi tu czegoś takiego jak na BS, tych NPC.

Opublikowano

taaa....

oczywiscie Bloody zawsze musi sie wszedzie wpierdolic na miejsce gsa .. nawet na genericu byl

04385063905025824276.png

Opublikowano

ROTFL Jeden gracz sprzedaje księgi z akan po 50kk za sztukę i tu mam pytanie. Czy ten gracz chce sobie zarobić i czy pomyślał, że 50kk za księge to trochę dużo jak na 1 dzień serwera ?

W prokion chujowo dropia hs.

btw 2 osoby już płakały na czacie jaki ten server nie ciekawy ;)

Opublikowano

Przeciez to GS sprzedawal te ksiegi za rozne ceny mial od 50kk do 200kk, nie ma to jak dobre samopoczucie .

Nie poleca tego serwera, bo jest taki sam jak kochanka i reszty.Nastawieni sa na IS .Co jeden to madrzejszy .Z takim podejsciem to zaden polski serwer nie ma szans .Niemieckie serwery sa bardziej przyjazne dla gracza i o to wlasnie chodzi.

Szoda komentarza na twoje slowa Ciefcynka (totalne 0 ) .

Opublikowano

@NocnyLowca ten serwer jest podobny do 777 czy destiny, zaczyna się od 1 lvl, sp, gear trzeba o wszystko samemu zadbać na takich exp bez koksu jest nie możliwy na wyższych lvl . Trochę się to różni od tych gdzie zaczyna się na 90 lvl, jest cash npc, darmowe sp itp.

Opublikowano

777 bylo , moze jeszcze bedzie najlepszym serwerem prywatnym LC .Ten serwer (KumbejjLC) rozni sie od normalnej wersi tym, ze szybciej exp leci, ale nie jest to najwazniejsza sprawa w grze (przynajmniej ja tak mysle ). W tej wersi nie mozna nic wlasciwie dropnac, bo lvl leci szybko. A nawet jak dropniesz to nie masz na tyle niebianow ,zeby zrobic ta czesc na dobry +. Czesci sie pala tak samo jak na PL. Wiec sie pytam, jaka ma byc zacheta do grania tutaj ???

Exp tylko, nie dziekuje za taka gre .

Dobra zabawa w tej grze sklada sie z kilku rzeczy :

1 Expienie na mobkach

2 Zadania

3 Dropienie

4 Handel

5 Arena

6 Bitwy

Opublikowano

+ Launcher świetny - pogratulować !

++ Za chwilke wejde mam nadzieje że przywitacie mnie dobrym buffkiem ^^.

Opublikowano

a ja pisze normalnie petycje do h@ tego serwera aby ten lofciany bloody skonczyl posade gsa

04385063905025824276.png

Opublikowano

a ja pisze normalnie petycje do h@ tego serwera aby ten lofciany bloody skonczyl posade gsa

A sobie pisz , Ja sie nie pchalem na Gs , Admin sam mi dal :)

@ Mi sie nic nie stanie jak nie bede mial GS :) Nie pede plakac jak inne zazdrosne dzieci :>

sygnamoja1.png

Opublikowano

Czy coś stało się ze stroną? Nie chce mi się załadować, ani nie mogę otworzyć żadnej zakładki. To raczej nie wina internetu ani przeglądarki, zwłaszcza, że na początku mi normalnie chodziła. Zauważyłem zmianę loga na fioletowe. Ktoś wie o co chodzi?

Już wszystko w porządku.

Opublikowano

tak znowu co 2 gracz to gs ,gm hahaha ;D

znowu to samo -.- ..

Sooo nice ;D!

Jest 5 Osob w teamie ... Nie liczac gsow. Czyli 6.

Ogromna suma.... Nieprawdaż?

łiiii mamy all post db ;x

NffKd.png

Opublikowano

Post ściągnięty z Wizatek Z Bugiem Wyrwigrosza xD

Mała rozmowa z jednym ze zwykłych graczy

Tam prawie kazdy ma gm,gs haha i co sek daja wyjebane buff dlatego ktos tam gra

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...