Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2] KumbejjLC

ArcherxPLx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.youtube.com/results?search_query=kumbejj+lc&oq=kumbejj+lc&gs_l=youtube.3...410013.411151.0.411232.10.6.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1ac.1.

^^

Q7GKd.png

Jesteś za serwerem KumbejLC ?
Ustaw tą sygnaturkę !
http://epvpimg.com/Q7GKd
linoskoczek.eu

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Miyo Czemu mówisz, że team na Amelinium jest o wiele milszy? Czy to zdanie jest obiektywne czy to raczej Twój punkt widzenia?

Wg mnie Ekipa jest tu bardzo miła i z każdym bez problemu można się dogadać.

I jeszcze powiedz mi gdzie tu są bugi poza cash npc który jest ciągle poprawiany i jest do niego coś dodawane?

A i mówisz że serwer nie jest ciekawy... Czego chcesz od tak młodego serwera? Team się stara - eventy są codziennie, Buffy dla serwera także dosyć często, Day co chwile próbuje coś dodać, tudzież naprawić.

Jeżeli masz wyrażać swoje subiektywne zdanie wychwalając Amelinium to albo zamilknij, albo poznaj ten serwer anonimowo i wtedy wyrażaj swoje zdanie na jego temat, a nie grasz na tamtym i go wychwalasz bo co... Bo tam łatwiej ? Bo admini rzucają itemami ?

Dla mnie ten serwer jest dużo lepszy od "waszego" (mogę tak mówić, prawda?) i jeżeli będę miał komuś polecić jakiś priv to będzie to właśnie ten serwer.

Dlaczego? Bo widzę jakimi ludźmi się administratorzy Kumbejj. Widzę jak spamują nieustannie w temacie Amelinium. Wyzywają, trollują... jak durne, małe dzieci. A dlaczego tak robią? Bo się boją? Bo zazdroszczą? Nie wiem. Nie obchodzi mnie to. Ale ich zachowanie jest poniżej wszelkiej krytyki.

Opublikowano

Widzę, że chłopaki się starają i ciągle coś wrzucają :) Mi osobiście nie było dane zobaczyć wepów 175 a chciałbym się dowiedzieć o nich więcej :) np. Czym je się ulepsza?:)

I czy wrzucicie je do tego sklepu na arenie?:)

Chciałbym też prosić o naprawienie jednej rzeczy, która chyba wszystkim by bardzo pomogła :) Chodzi o Cube buff, Mianowicie - czy dałoby się zrobić tak aby nie znikał po teleportacji ?

Dobrą opcją byłoby dodanie buffów 132lvl wszystkich klas do jakiegoś npc:) Wtedy serwer byłby idealny :)

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Serwer godny zaglądnięcia!

Polecam, zabawna administracja

:D

9.5/10

petmp.jpg

Według mnie milordzie, lepiej sprawują się jako stare skiny

:)

87016652.png

Opublikowano

ahhhh zalapalem sie na ss !! :D

Moja sugestia jest 1 rzecz a mianowicie podwyzszenie lvl cup do 185 nie za duzo bo bez sensu . Dodanie kilku nowych questow a takze jakas nowa mapke jak szanowna administracja da rade , ale oczywiscie wraz z nowym lvl cup to by sie przydalo nowe eq i nowe wepki ale wiem ze zgarniecie takiego connectora jest trudne takze nie naciskam :) . Moze w przyszlosci . A i przydalo by sie wiecej eventow na forum :) .

sygnamoja1.png

Opublikowano

Zdecydowanie popieram :) W obecnej chwili zdecydowanym priorytetem powinny być rzeczy które są, ale nie działają:)

Prezes

Opublikowano

Dobra, nie wszystko mi się tu podoba, ale z kolekcji, że Amelinium nie wypaliło troszkę skuszę się na Kumbejj.

Jest tu jakaś większa gildia? Tak żeby było z kim pogadać?

Opublikowano

Albo mi się wydaje albo serwer robi się niestabilny... Dostałem kilka dc już, nie idzie wbić igni... Można coś z tym zrobić?

Prezes

Opublikowano

Albo mi się wydaje albo serwer robi się niestabilny... Dostałem kilka dc już, nie idzie wbić igni... Można coś z tym zrobić?

Przepraszam, to wszystko przez ch5 :P

Naprawimy to spokojnie, proszę troszkę jeszcze wytrzymać. :P

NffKd.png

Opublikowano

Linki nie działają,pisze że plik został usunięty ;p

Dziękuje za zgłoszenie, postaram sie uploadować jak najszybciej .. bo teraz mamy dużo spraw związanych z kumbejj.

http://www.filehosting.org/file/details/396061/KumbejjLC.7z

Ten jeszcze działa, proszę się nie obawiać ze to jakiś płatny itd.

Podajesz e-mail, przesyłają ci link.

NffKd.png

Opublikowano

Szkoda,coś mi nie chce wypakować,automatycznie na początku się wyłącza wypakowywanie :P

Niby nie pobrało ... o.O spróbuje jutro bo i tak dziś już nie pogram :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

jak tu jest z castem i z oszczedzaniem many ?

Zdobywasz tak jak jak na PL-u.

Witam.Niemoge pobrać clienta rozłancza po kilkunastu minutach.Bez firewalla i antywira tak samo.

Użyj Internet Download Manager'a.

Opublikowano

Proszę o poprawieniane bugu związanego z uniemożliwionym kupywaniem niektórych przedmiotów w Cash NPC. Większość z nich to te które ważą 0, bądź kosztują 0.

EDIT: Coś malutko osób na serwerze, ostatnio tak cały czas bywa czy wyjątkowo dziś? Dziś coś pustki, nie ma się do kogo odezwać, kiepsko :/

Opublikowano

Proszę o poprawieniane bugu związanego z uniemożliwionym kupywaniem niektórych przedmiotów w Cash NPC. Większość z nich to te które ważą 0, bądź kosztują 0.

EDIT: Coś malutko osób na serwerze, ostatnio tak cały czas bywa czy wyjątkowo dziś? Dziś coś pustki, nie ma się do kogo odezwać, kiepsko :/

Admin nad tym pracuje..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...