Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2] Amelinum-EP2

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja ostatnio sobie wszedlem i zniknely mi bronie i panda i jeszcze pare drobiazgow ciekawy jestem dlaczego ? na jakiej podstawie mi to usunieto?

Opublikowano

Hej potrzebuję pliki DTA bo niechcąco podmieniłem w kliencie ,niech mi ktos podeśle

Nie pisz posta pod postem, masz opcję edytuj. ^^

ja ostatnio sobie wszedlem i zniknely mi bronie i panda i jeszcze pare drobiazgow ciekawy jestem dlaczego ? na jakiej podstawie mi to usunieto?

Musisz to wyjaśnić z Adminem. ;x Może przez pomyłkę Ci coś zabrał. xD

Opublikowano

Musisz to wyjaśnić z Adminem. ;x Może przez pomyłkę Ci coś zabrał. xD

Nom, ja też czasem przez pomyłkę kradnę komuś pare rzeczy, zdarza się każdemu xD

Ciekaw jestem czy serwer odżyje, bo szczerze wątpię.

Opublikowano

Jeżeli admin faworyzuje jednych graczy dając mu itemki a innym pozostawia gra fair, i jeżeli coś taiego wychodzi na jaw (tak jak tu) to wątpię w to, iż jakiś gracz szukający serwera do gry przeczytając to wszystko co jest tutaj będzie miał ochotę zagrać na takim serwerze. Polecam oczyszczenie tematu ze spamu jaki tu jest może by podziałało jeżeli tak się martwisz :) Bo serw dobrze się zapowiadał no ale cóż. Według mnie to było niezbyt dojżałe robienie sobie nawzajem czegoś takiego (mówię o niszczenie serwa nawzajem) ale nie mnie to oceniać.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nom, ja też czasem przez pomyłkę kradnę komuś pare rzeczy, zdarza się każdemu xD

Ciekaw jestem czy serwer odżyje, bo szczerze wątpię.

Hehehe, to była ironia. ;>

Czy odżyje? Wątpię. A dlaczego? Bo Admini to małe, zawistne dzieciaki, które i może mają zajawkę, może i umieją postawić serwer i edytować pliki. Ale nie umieją go prowadzić. Bo przyjdzie kolega, koleżanka babcia czy ciotka od strony matki i będzie faworyzowany/a, bo jest kimś znajomym. No dajcie spokój. Jakby tak funkcjonowały serwery to żaden by nie utrzymał się dłużej niż tydzień.

Opublikowano

Jakby tak funkcjonowały serwery to żaden by nie utrzymał się dłużej niż tydzień.

Hehehe, no i tu mamy przykład, że nie utrzymują się dłużej :D

Opublikowano

Oho chyba doprowadzilem do upadku serwera ^^ Wszyscy poszli za mna :D

BTW Aromatku drogi kiedy mi dysk twardy spalisz ?? Tak sie odgrazales ^^ hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahaha

@TOPIC Moim zdaniem serwer do niczego. Masa bugow i bledow nie ogarnieta administracja oraz kompletny brak zainteresowania tym co sie dzieje ;]

Opublikowano

Hehehe, to była ironia. ;>

Czy odżyje? Wątpię. A dlaczego? Bo Admini to małe, zawistne dzieciaki, które i może mają zajawkę, może i umieją postawić serwer i edytować pliki. Ale nie umieją go prowadzić. Bo przyjdzie kolega, koleżanka babcia czy ciotka od strony matki i będzie faworyzowany/a, bo jest kimś znajomym. No dajcie spokój. Jakby tak funkcjonowały serwery to żaden by nie utrzymał się dłużej niż tydzień.

No przecież ja też ironizowałem :P

Według mnie to było niezbyt dojżałe robienie sobie nawzajem czegoś takiego (mówię o niszczenie serwa nawzajem) ale nie mnie to oceniać.

Dzięki tym dobrym ludziom (oczywiście zupełnie nie wiem kto to^^) serwer padł szybciej i wszyscy dowiedzieli się o prawdzie!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...