Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2] Amelinum-EP2

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że to troszkę nie na temat, ale jednak dotyczy Amelinium.

Ma ktoś na sprzedaż bluzę, gacie i hełm uzdry 136 b5e/b6e? xD Najlepiej w dużych ilościach, chyba, że ulepszone. ;x

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O kurwa, natrafiłem na fajnego buga xD

A chciałem sobie pograć :<

Nie ładnie, a wczoraj jak trolowałeś mówiłeś że all odbugowane.

1354954759-U582865.jpg

Jeszcze jednego ssa dam ^^

1354954895-U582865.jpg

A najgorsze jest w to, że nie moge tego zdjąć ahh, co ja zrobię :<

Do roboty Assasinku, działaj cuda.

NffKd.png

Opublikowano

teraz? xD

(Hmm kiedy bedzie rejestracja on na serwerze spierdolinium lc ?)

Trolololololo

oCTAg.png

coś chyba masz zrąbane koffanku

Q7GKd.png

Jesteś za serwerem KumbejLC ?
Ustaw tą sygnaturkę !
http://epvpimg.com/Q7GKd
linoskoczek.eu

Opublikowano

AmsooN - zachowujesz się jak dzieciak dodatkowo: i co że znalazłeś buga? O boże odkrycie Ameryki nie? Nie podoba się to nie graj nikt nie ma zamiaru prowadzić wojny.

Opublikowano

nikt nie ma zamiaru prowadzić wojny.

a to bardzo ciekawe jest ^^

====

Kto ma max lvl?

Q7GKd.png

Ustaw tą sygnaturkę !
linoskoczek.eu

Opublikowano

A kto jest głupi?

spam +5%

Serwer lipa..nie polecam..bugi sa

Q7GKd.png

Ustaw tą sygnaturkę !
linoskoczek.eu

Opublikowano

spam +5%

Serwer lipa..nie polecam..bugi sa

Chyba Ty masz bugi. Ja tam gram. Dużo czasu tam siedzę i powiem Ci, że nie znalazłam ani jednego buga.

Opublikowano

Mam prozbe jak zmieniacie szanse na ulepszanie to napiscie wczesniej a nie tak jak dzisiaj .Dokonaliscie zmian w ulepszaniu i spalilem gatki z castem dla cienia na +7 .Ehh szkoda .Wczesniej bez problemu wchodzilo wszystko na +10 a teraz wszystkim juz pali wczesniej .

Opublikowano

Mam prozbe jak zmieniacie szanse na ulepszanie to napiscie wczesniej a nie tak jak dzisiaj .Dokonaliscie zmian w ulepszaniu i spalilem gatki z castem dla cienia na +7 .Ehh szkoda .Wczesniej bez problemu wchodzilo wszystko na +10 a teraz wszystkim juz pali wczesniej .

No zależy od szczęścia. Mi najczęściej palina +14 rzeczy, które ulepszam runami. HS-ami do +15 idzie ładnie. Ale niech tak zostanie. Jakby było za łatwo nie byłoby zabawy. :)

Opublikowano

Ale oni cos zmienili bo jest inaczej ulepszalem wieli czesci nigdy nie palilo ponizej +10 a teraz pali .Nie wiem jak niebki bo ja juz ulepszam runami .Jak wiesz takie gatki mozna dostac tylko z craftu.

Opublikowano

No to teraz ja cos powiem :) No wiec nasz szanowny aromatek okazuje sie byc 10 letnim smarkaczem ktory za to ze pada na arenie czysci ze wszystkich itemow nasze konta prosze

shot120912085936.jpg

Nie wspomne juz o wyzywaniu jaki i rowniez o uzywaniu komend na " pvp " aby wygrac. Co to za pvp w ktorym GM uzywa komend na hp + komendy na stone tak abym nie mogl sie ruszyc ?? :) hahahaha

Drugi ss

shot120612173009.jpg

Assa tez czlowiek ktory hmmmmmm jakby to ujac ma w dupie ten serwer :) Nie raz pisal gadalem z nim na skype a on wyzywal aromata od najgorszych np " jebany dzieciak gdyby nie placil poszedlbym z tego jebanego syfu. Ten pedal nic mi nie powie bo wie ze pojde na kumbejj " dziekuje drobrac :*

Podsumowujac SERWER DO DUPY ADMIN WAS OPIER.... :)

Opublikowano

Monisiu ja juz mam new serwer zaraz Ci na pw wysle :) angielski itp itd tutaj go nie ma :)

@EDIT zapomnialem dodac ze blizz ma eq +5000 i jest nie tykalny :) przez pewnien czas na str mozna bylo eq sprawdzic i wszystko bylo ladnie widac :) po co grac na takim serwie ?? :) haha

Opublikowano

Monisiu ja juz mam new serwer zaraz Ci na pw wysle :) angielski itp itd tutaj go nie ma :)

@EDIT zapomnialem dodac ze blizz ma eq +5000 i jest nie tykalny :) przez pewnien czas na str mozna bylo eq sprawdzic i wszystko bylo ladnie widac :) po co grac na takim serwie ?? :) haha

Blizz też już nie gra na tym serwie. Wczoraj sprzedawał itemy po 1 gold.

No nic. Jak cała ekipa się wykruszyła przez nieodpowiedzialnego Admina to ja podziękuję. Było fajnie, ale się skończyło. :)

Opublikowano

haha można powiedzieć a nie mówiłem ??!!! Nie dotykać nic stworzone przez nich, 2 serwer rozpierdolony. Reklama po chuju :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...