Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2] Amelinum-EP2

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JA utrzymywalem im serwer bo robilem codziennie donate za minimim 100 zl. Mam pelno nakretek z doladowaniem do play a oni robia cos takiego :) Dziekuje dobranoc mam wiecej dowodow ze leca w chu** z tym serwerem

Opublikowano

dla mnie ten serwer to jeden wielki syf, pewne osoby właśnie rozjebały go do końca. Zdołowałem się :), i przez to znowu zacząłem grac na globalu :P

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

Nie martwcie się, wszystko jest ok, konta wszystko jest tak jak było :) nic nie zostało usunięte :)

I co myślisz ? że wszystko będzie tak jak dawniej? Fakty to fakty, nie zaprzeczysz. Assasin przegiął.

facepalm-300x216.jpg

NffKd.png

Opublikowano

Można Smiało Grać :)

Dziś mi poszło dokładnie 333333kkkk

Będziesz miał robotę ;*

aa i nie wspomne o eq +200 ^^

A mówiłeś że mnie zbanujesz i 'posprzątasz' chyba nawet tego nie potrafisz.

NffKd.png

Opublikowano

Za godzinę wszystko wróci do normy.

Nie kpij. Było fajnie. Myślałam, że troszkę się ogarnęliście. Ale szczerze mówiąc zastanawiałam się skąd Killing ma tyle kasy żeby rozwalać na prawo i lewo po 200kkk, dawać X platyn, esek i pbi. Teraz już wiem. Nie ma to jak faworyzacja... a idźcie w cholerę...

Opublikowano

ty ejstes tepak Day Nie rozumiesz chyba :) i tak jak ty im to dajesz to sie usuwa :)

<lol> byłeś taki sprytny i zaprogramowaleś auto-usuwanie-itemow-od-deja? xD

bo coś nie sądze ^^

hmm i powiedz mi, zbanujesz mnie ? czy czekasz na assasina ? xD

NffKd.png

Opublikowano

Hmmm,kiedyś chciałem tu u was grać,lecz gdybym wywalił tysiaka tak jak Killing też byście wywalili mi całą postać w pizdu ? Nie spodziewałem się tego po was, Dla 4 fun chyba pójdę na server machometa,tam na pewno nie będzie takiego syfu,nie dość że Kill wam serv utrzymywał to całe eq itp mu wdupiliście. Pozdrowienia..

Teraz to już chyba nie ogarniecie serva, Mentor to raczej uczciwie nie potrafi grać,"Mam komendy" oooo się przestraszyłem :D Mentor,kto to ? pewnie też rekrut co o LC wie mniej niż mój pies.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

A szkoda. ;> Fakt faktem każdy zasługuje na drugą szansę, ale wątpię, że owa administracja się zmieni. Do tego trzeba po prostu dorosnąć... eheheh... dobrze, że nie władowałam kasy, a miałam ochotę doładować cash. ;)

Ale z ciekawości wejdę dzisiaj (w sumie jutro) na serwer i zobaczę jak moja postać się ma. ;>

Download nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...