Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2] Amelinum-EP2

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hoho ale blokady post'ow poleca ;)

Narazie na 1 dzien,dalszy spam= 3dni

No w końcu... Jeszcze machometowi6 za spam.

A Ty Gerbi przestań już z siebie błazna robić... okej, było fajnie na początku. Dziękuję za pomoc przy tutorialach, ale zejdź już na ziemię, bo robisz z siebie błazna.

Zacznijcie mnie teraz hejtować, hahahaha. :) Ale już oczy bolą od tego, co Wy wypisujecie.

@TOPIC:

Serwer jest w porządku. Niech tylko questy zaczną funkcjonować i napewno zagrzeję miejsce sobie tam na dłużej. A to "spierdolinium" wcale nie było śmieszne, raczej denne.

Opublikowano

A Ty Gerbi przestań już z siebie błazna robić... okej, było fajnie na początku. Dziękuję za pomoc przy tutorialach, ale zejdź już na ziemię, bo robisz z siebie błazna.

Zacznijcie mnie teraz hejtować, hahahaha. :) Ale już oczy bolą od tego, co Wy wypisujecie.

@TOPIC:

Serwer jest w porządku. Niech tylko questy zaczną funkcjonować i napewno zagrzeję miejsce sobie tam na dłużej. A to "spierdolinium" wcale nie było śmieszne, raczej denne.

@TOPIC:

No w końcu ktoś mądrze gada ja przestałem się wypowiadać bo żal mi ich i tyle piszą reklamują swój Privek ale z tego co piszą mi na gg szkoda czasu grać a z Keyloggerami prawda ściągnijcie sami włączcie scan a zobaczycie :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

No w końcu ktoś mądrze gada ja przestałem się wypowiadać bo żal mi ich i tyle piszą reklamują swój Privek ale z tego co piszą mi na gg szkoda czasu grać a z Keyloggerami prawda ściągnijcie sami włączcie scan a zobaczycie :-)

Wolę grać tu, bo przynajmniej admini nie zachowują się jak niewyżyte dzieci NEO i nie spamują wszędzie. Ciefcyna (Gerbi) i machomet6 przeginają pałę po całości. Dziwię się, że jeszcze nie załapali bana na 7dni i conajmniej kilkudziesięciu % na pasek za taki spam.

//and 3 day for you <3

Opublikowano

Wolę grać tu, bo przynajmniej admini nie zachowują się jak niewyżyte dzieci NEO i nie spamują wszędzie. Ciefcyna (Gerbi) i machomet6 przeginają pałę po całości. Dziwię się, że jeszcze nie załapali bana na 7dni i conajmniej kilkudziesięciu % na pasek za taki spam.

Ze względu że nie chcę Tutaj spamować wyślę ci moją dzisiejszą rozmowę z Dorosłym człowiekiem jak Sądzi xDayEnd jeśli oczywiście mediator wyrazi zgodę Proponuje założyć temat do takich typu rozmów.

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Moniko moja gildia jest zawsze otwarta dla Ciebie mozesz liczyc na pomoc :)

Dzięki śliczne. Będę na serwerze dzisiaj koło 23 albo jutro od około 12 (no dobra, jak wstanę xD). A i zrobiłam drugą postać, bo jednak nie będę grać czarodziejką. Jaki masz nick? Złapię Cię gdzieś jak wejdę. Na ch3 siedze.

I mam pytanie do Administracji - kiedy zamierzacie zabrać się za ogarnięcie questów? Bo jednak to się przydaje. :)

Opublikowano

Nowości w Amelinum-EP2

1jpg_xexsqwr.jpg

2jpg_xexsqwq.jpg

4jpg_xexsqsh.jpg

Jeszcze Dziś postaram się dodać Sklep z Wepami od 109 UP

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Rejestracja na stronie Ci nie działa, nie mogę sie zarejestrować :X

Nie działa Bynajmniej dla was xD Piszcie programy ja wprowadze małą zmiane i Off haha xD

Ściąga się do Końca tylko edytuje Pliczki :-)

Polecam przez Download Manager :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Niech żyje :-) z Głównej wejdziesz haha xD

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Mi działa all Widocznie Komp Was nie kocha hahaha Day idź do domu bo żal mi Cie

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Więcej Nowości

Taki jest Amelinum-Ep2 Jedyny nie powtarzalny Oryginalny 0% Kopiowania!

1jpg_xexqnew.jpg

2jpg_xexqewn.jpg

3jpg_xexqwer.jpg

4jpg_xexqwss.jpg

5jpg_xexqwqn.jpg

6jpg_xexqana.jpg

Sjc.png

Tjc.jpg

I Wiele więcej na Amelinum-EP2

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Więcej Nowości

Taki jest Amelinum-Ep2 Jedyny nie powtarzalny Oryginalny 0% Kopiowania!

HAHAH TY CHYBA SE JAJA ROBISZ

- LACABALL Z LCKB

- STRONA BY SENTENCE'

- INTERFACE KAKOKE

- POST DB Z LCKB

- REGISTER SCRIPT BY SENTENCE'

PS : NIE PIERDOL ZE MASZ POST DB Z TAM MYSTERY, DESTINY CZY INNEGO SERVERA.

BO BY BYLO WIEEELE RZECZY ODBUGOWANE. A JAK DALEJ WIDZE DALEJ MASZ TITLE ZABUGOWANE xD

@TOPIC

Kiedy MCS ?

>.< musiałem to powiedzieć.

NffKd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...