Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2] Amelinum-EP2

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

New Website

Polecam często Przeglądać zakładkę Event :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Strona w porządku. Co do rankingu, to nie możecie siebie z niego usunąć? Jaki to sens, że admini mają pierwsze miejsca bo na wejściu mają max?

Kamil :)?

Tak ^^ Na razie jeszcze tu nie gram, póki co rozważam taką opcje, ale poczekam i zobaczę jak to wszystko będzie wyglądało.

Opublikowano

Strach zaczynać po wcześniejszych doświadczeniach....ciekawe czy ten serwer porzyje dłużej niż poprzedni,tak zapytam bo chyba niedoczytalem ile ten serwer juz istnieje?^^ 31 kont 19 postaci szału nie ma :P z checią będę obserwował ten natłok nowych graczy na"best privat serwer ep2" szkoda tylko że każdy priv tak pisze :D

Edit: Już wiem skąd tyle kont a tak malo postaci--cosik wam rejestracja nie dziala na stronie mozna zalogować się normalnie a w grze ciagle błedne hasło wyskakuje^^

Opublikowano

Logowanie działa Proszę nie dawać Dużych liter :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Już wiem skąd tyle kont a tak malo postaci--cosik wam rejestracja nie dziala na stronie mozna zalogować się normalnie a w grze ciagle błedne hasło wyskakuje^^

hashowanie zjebali :D
NffKd.png

Opublikowano

Hmm cóż duzo macie jeszcze roboty przsy tym serwie np z tymi zadaniami na 120lvl+ ktore pojawiaja sie juz od 1 lvla i ciagle ze niby wykonane.

PS własnie daja nowe raty :P

Opublikowano

Dodajcie na stronie, że co tydzień event kasacja kont+admin nie oddaje. Serwer się nie utrzyma jak wszystko czego się dotykasz, jakie to przykre. ;)Zmiana nazwy serwera i własnego nick`u raczej nie pomoże.

Opublikowano

KidMod i nie wiem?

+ brawa dla moderatora.

Pytanie za 100 punktów - o co Ci chodzi? Prawa autorskie nie zostały w żaden sposób złamane, ponieważ na screenie jest jego nick. Nie ma zakazu umieszczania tego, co napisał użytkownik na forum.

Co do strony, to chodziło mi raczej o np. flagi przy logu (te do zmiany języka). Prowadzą one do zupełnie innej strony, prawdopodobnie z szablonu gotowego.

Opublikowano

Nie jest zabronione publikowanie wiadomości więc można to robić. Jeśli chcesz się dalej spierać, że nie można skoro nie jest tak napisane, to daj mi zgodę od Moderatora na używanie kursywy w dziale Last Chaos. To co napisałaś po prostu nie ma sensu.

Łamanie praw autorskich to np. skopiowanie strony od kogoś (to co zrobił kochanek17) i przywłaszczenie jej sobie.

@topic

Czyli team składa się tylko z jednej osoby - kochanek17? Nie ma już 5ciu czy ilu tam było na Black Style adminów?

Opublikowano

Nie jest zabronione publikowanie wiadomości więc można to robić. Jeśli chcesz się dalej spierać, że nie można skoro nie jest tak napisane, to daj mi zgodę od Moderatora na używanie kursywy w dziale Last Chaos. To co napisałaś po prostu nie ma sensu.

Łamanie praw autorskich to np. skopiowanie strony od kogoś (to co zrobił kochanek17) i przywłaszczenie jej sobie.

To skopiuj z innego forum poradnik, w którym nie będzie dopiski <nie kopiować>

Czyli team składa się tylko z jednej osoby - kochanek17? Nie ma już 5ciu czy ilu tam było na Black Style adminów?

Na BS nie było 5-ciu adminów.

Kochanek oraz jego kolega robią serwer.

Opublikowano

kurwa, jak mnie to wkurwia.to strona sentence... Wez usun te by amelinum team...

Nie dobrze mi jest jak patrze na jego posty, ale akurat tutaj ma racje..

Wiesz że tym czymś możesz naruszać prawa autorskie. Jeśli pan sobie życzył abyś nie tykał stopki strony, a ty jak zwykle dopisałeś w niej kilka linijek tekstu.

Nie ty jesteś wykonawcą strony.. prosze zmień to bo nie moge na to patrzeć ^.^.

( + jak byś pomyslał to byś to lepiej zrobił, wgrał ładniejsze Template i po prostu dodał skrypty, i koniec. - ale po co można wszystko na "odpie*dol " ! )

Opublikowano

Na BS nie było 5-ciu adminów.

Kochanek oraz jego kolega robią serwer.

kochanek i aromat robia server. Ajj sry all kochanek pewnie robi :) a aromat (in game [ADM]Nostradamus na 100%) ma adma dla szpanu ;)
NffKd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...