Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2] Amelinum-EP2

kochanek17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext8_xnsrqqr.jpg

cooltext8_xnsxppx.jpg

Site New :

http://amelinum-ep2.tk/

Client download

http://amelinum-ep2.tk/

Rate :

binfojpg_xnsxprh.jpg

Cash For SMS :-)

Poczuj Smak Szaleństwa zabawy z Amelinum-EP2

Na stronie pełen opis Eventów aktualny to:

Amelinum-Ep2 Trailer

Do wygrania Cash !!!

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od razu pytania i krytyka:

1. Nie dość, że odtwarzacz muzyki jest za duży, nie pasuje kolorem i ma Auto-Playa, to jest to szczerze mówiąc wiocha.

2. Czemu nigdy nie można zrobić normalnej domeny ze skonfigurowanymi DNS'ami?

3. Google Translator będzie lepszy zamiast łamanej angielszczyzny.

4. Nie wszystkie linki na stronie działają.

Opublikowano

Ekhm to ten BS EP2 Tylko zmieniona nazwa bo nie wiem czy tracic czas sciaganie.

ubh6c.png
Opublikowano

No to nawet nie ma co komentować. Dobrze byłoby zamknąć od razu ten temat. Po co ludzie mają tracić czas, robić sobie nadzieje i się przy okazji denerwować? :D

ubh6c.png
Opublikowano

"NOOBIE" - Tekst typu 14 lat? Dla mnie to nienormalne , ale chyba żyje w innym świecie. Myślałem, że te słowo uciekło ze slangu ;D

ubh6c.png
Opublikowano

Oj day day Męczysz się męczysz a Cash Server wam nie działa

Więc tak Działa w Grze ranking Dostajesz Title na Start mam ORYGINALNĄ baze POST

Jakieś jeszcze Pytania jeśli tak to zapraszam do gry

Po za tym dałem tylko Temat a na pytania odpowiem w grze Kto chce niech gra kto nie chce to nie nie chwalicie servera a Niemcy Grają hahaha

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Więc tak Działa w Grze ranking Dostajesz Title na Start mam ORYGINALNĄ baze POST

Po za tym dałem tylko Temat a na pytania odpowiem w grze Kto chce niech gra kto nie chce to nie nie chwalicie servera a Niemcy Grają hahaha

jej... Cash server nam dziala ^.^

ta,niemcy graja... Zobacza jaka ekipa to przestana grac xD

NffKd.png

Opublikowano

Utrzymaj go przy swoim servie pare miesiecy to bedzie dobrze ;)

ubh6c.png
Opublikowano

Eheh.. a dlaczego nie możecie się dogadać i postawić jednego, normalnego, fajnego serwera? Wyzywając się na forum i pw raczej do niczego nie dojdziecie. No łot a fak... Kochani moi zjednoczcie siły i tak dalej, bla bla bla. Proponowałabym integracyjną rozmowe na Skype gdzie wyjaśnicie sobie spokojnie co komu w kim nie pasuje i dojdziecie do tego, jak najlepiej zorganizować prowadzenie LC. Każde z Was coś umie i czymś może się przysłużyć do lepszego funkcjonowania serwera. A więc dlaczego tak nie postąpicie? Bo duma nie pozwala? A dajcie spokój, kij z tym. Są ważniejsze sprawy. A może kogoś z ekipy powinniście usunąć, bo się po prostu nie nadaje? Mówię Wam - pogadajcie, rozwiążcie najpierw Wasze osobiste problemy. I nie wylatujcie na potencjalnych graczy, którzy krytykują, z mordą (za przeproszeniem) tylko przyjmijcie to na klatę i starajcie się poprawić.

Opublikowano

A no dla tego iż na Black style robiłem praktycznie all sam Teraz niby jakieś zapowiedzi robili i nic nie wyapliło i prosił bym o NIE SPAMOWANIE Temat jest do GRY a nie do wypowiedzi

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

A no dla tego iż na Black style robiłem praktycznie all sam Teraz niby jakieś zapowiedzi robili i nic nie wyapliło i prosił bym o NIE SPAMOWANIE Temat jest do GRY a nie do wypowiedzi

Forum jest właśnie do wypowiedzi.

Raczej tutaj nie zdobędziesz wielu graczy - Twoje pw do moderatora i wypowiedzi są na niskim poziomie, żeby nie powiedzieć "Dno i wodorosty".

Serwer nic sobą nie prezentuje i za miesiąc, a przy idealnych wiatrach za dwa miesiące padnie.

Opublikowano

Dlaczego nie odpowiesz na mój post po prostu w temacie?

ItIXd.jpg

@topic

Są to beta testy czy już wszystko pewne?

8. Użytkownik przyjmuje do wiadomości, iż posty/wiadomości napisane na Forum stanowią wyłączną własność autora, w myśl prawa autorskiego, ale w przypadku usunięcia Użytkownika z listy użytkowników Forum, Użytkownik zgadza się na to by posty/wiadomości pozostały na Forum nie zaburzając sensu dyskusji, której te posty/wiadomości są częścią.

KidMod i nie wiem?

+ brawa dla moderatora.

@ Ze edytuje i stwierdzę:

Jak można nie móc zalogować się na stronie? Okropna ona jest...

Co do prezentacji to super! Zawiera wszystko co możliwe, widzę na bogato?

10944383-aluminium--element-des-periodensystems.jpg

Ale za starania i chęci masz lajka, a niech stracę :D

Opublikowano

to nie jest niewypal, zobaczysz jak kompa odzyskam ^^
NffKd.png

Opublikowano

4. Nie wszystkie linki na stronie działają.

Jak maja dzialac,jak strona z forum wizatka,pisalo tam ze pobugowane duzo jest.Poprostu sciagneli i wlaczyli na ich serw.Zatrudno odbugowac ^^

@Edit Tak btw. ludzie my krytykujemy serw,czyli nie spamujemy bo: Spam= Post nie wnoszacy nic do tematu.Czyli jak nie bedziecie wyzywac etc. to mozna kontynuowac ^^

Opublikowano

Patrzcie

Dziś będzie dodana Nowa strona więc spokojnie :-)

Jak zawsze Polski Server jako Pierwszy xD

asdjpg_xnsnxxx.jpg

cooltext9_xqhewpn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...