Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Champion, którym ludzie najczęściej ludzie nie potrafią grać

julojuli321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cool story bro

ps. karma jest slaba

Karma.jpg

Pozdro poćwicz :)

Niestety normal bo na rankedzie jak ktoś widzi "Karma" na chatcie albo jak pickne to jest flamewar typu "OMFG KARMA REPORT THIS TROLL"

Nawet do tej gry ciężko było mi picknąć Karmę bo się kłócili ale ładnie im powiedziałem że nie jestem trollem i na poważnie pickuje karme na mida.

Mam to też nagrane więc jak chcesz to moge wysłać...

Co do farmy to nawet nie patrz... Cait taką wycisnęła bo nie była ani raz w TF tylko chodziła po jungli albo na linii farmiła... Ogólnie gra była ciężka i wszyscy na liniach próbowali sie zoutfarmić i nie było jak farmić... Do tego musiałem roamować przez Top i Bot z naciskiem na Top bo Shen tam babysittował ...

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wy pierdolicie ludzie

Jax, Khazix, Kata, Rengar, może tam teemo, Yi, Ezreal, to są tak łatwe postacie że nie wiem. może jeszcze powiedzcie że darius jest trudny to trzeba dużo nim grać, żeby ogarnąć. Taki teemo to jedno gówno, jebiesz Q, potem w i gonisz delikwenta przez pół mapy.

A katarina, Q E W, ulti, i jak przeciwnik nie ma stuna czy silenca to jest przesrane. Ezreal jest łatwy i chuj.

a rengarem Q Q troche pobijesz i też zabijasz. strasznie kurwa trudna postać.

Opublikowano

Karma.jpg

Pozdro poćwicz :)

Niestety normal bo na rankedzie jak ktoś widzi "Karma" na chatcie albo jak pickne to jest flamewar typu "OMFG KARMA REPORT THIS TROLL"

Nawet do tej gry ciężko było mi picknąć Karmę bo się kłócili ale ładnie im powiedziałem że nie jestem trollem i na poważnie pickuje karme na mida.

Mam to też nagrane więc jak chcesz to moge wysłać...

Co do farmy to nawet nie patrz... Cait taką wycisnęła bo nie była ani raz w TF tylko chodziła po jungli albo na linii farmiła... Ogólnie gra była ciężka i wszyscy na liniach próbowali sie zoutfarmić i nie było jak farmić... Do tego musiałem roamować przez Top i Bot z naciskiem na Top bo Shen tam babysittował ...

Normal na ujemnym w/l ratio jest gorszy niz gra na 1k elo

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Ezreal- nikt nim nie umie dobrze grać, choć ma go połowa graczy.

z tym sie musze nie zgodzic... mozna powiedziec ze "wiekszosc" graczy nie umie nim dobrze grac ale nie od razu nikt... moj glowny adc to ez mam nim dosc dobre ratio a raczej mialem w 2 sezonie... oraz jest wielu dobrych graczy ktorzy nim bardzo dobrze graja... jest to postac early-late w mid game jest slaba

Opublikowano

Normal na ujemnym w/l ratio jest gorszy niz gra na 1k elo

Wiesz ile twój "BUG" Ocelote albo ktoś inny z "prosów" ma win Ratio? 55% , ja mam 49% i tam kilka po przecinku więc ogarnij się... Nie było sie do czego przypierdolić to wyjechałeś z win ratio? pokaż swoje...

2 gości z mojego teamu mają prawie po 1300 elo

1 Gość z enemy 1256 a drugi 1287

Reszta ma "No Rating" albo w ogóle nie rozegrane więc nie pierdol tu mi o 1k elo ok?

Opublikowano

Nocturne pod pierdolnika.

Kiedy widzę, że ktoś nie idzie Nocturnem w junglę to jeszcze ok - rzadko widywany pick na linii, przez co ciężki do skontrowania - oczywiście teoretycznie. Bo w praktyce jest różnie.

Mimo wszystko dalej mam podejrzenia do tej osoby, jeżeli zaczyna z doranem. Ale kiedy taki koleś zaczyna z Zealem na pierwszy przedmiot i uparcie rushuje Phantom Dancera - to zaczynam tracić wiarę.

Oczywiście rozumiem iść pod pierdolnika, mając potężnego feeda. No ale nie w czasie normalnej gry.....

... lub kiedy jesteś 0/10/2

Mimo wszystko toleruję tankowatego pierdolnika z madredami i wit's endem.....

Ech pamiętam jeszcze kolesia, który szedł w CDR i uparcie twierdził, że zmniejsza mu to odnowę na pasyw, który w dodatku procentuje life steal z akażdy trafiony cel i w ogóle leczy się po 1000 co 2s. (takie stwierdzenia padały nawet na tym forum !!!)

wikmk9.jpg

Opublikowano

Wiesz ile twój "BUG" Ocelote albo ktoś inny z "prosów" ma win Ratio? 55% , ja mam 49% i tam kilka po przecinku więc ogarnij się... Nie było sie do czego przypierdolić to wyjechałeś z win ratio? pokaż swoje...

2 gości z mojego teamu mają prawie po 1300 elo

1 Gość z enemy 1256 a drugi 1287

Reszta ma "No Rating" albo w ogóle nie rozegrane więc nie pierdol tu mi o 1k elo ok?

Wiesz co oznacza miec wiecej lose niz win? Oznacza to ze ludzie tam grajacy nie wiedza co to ward, focus, support, last hit, nie zasluguja nawet na 1k elo, spojrz na ich buildy przeciez oni sa gorsi niz soraka bot na customie.

btw. Nigdy nie mowilem ze ocelote to moj "BUG", bo przez tego typa sk nic nie gra od ponad roku

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Szczerze mówiąc, możecie się kłócić o tą karmę. Ja mam gdzieś ten spór, bo widziałem OGARNIĘTE karmy i wtedy nie ma śmiechu. Karma również może grać topa. Tak, i to tak dobrze jak irelka. Nie, nie mam 800 elo. Mam wiele więcej.

Opublikowano

Wiesz co oznacza miec wiecej lose niz win? Oznacza to ze ludzie tam grajacy nie wiedza co to ward, focus, support, last hit, nie zasluguja nawet na 1k elo, spojrz na ich buildy przeciez oni sa gorsi niz soraka bot na customie.

btw. Nigdy nie mowilem ze ocelote to moj "BUG", bo przez tego typa sk nic nie gra od ponad roku

Przeczytaj jeszcze raz Elo o którym pisałem w poście potem wyzywaj że ludzie nie wiedzą co to ward , focus , support albo last hit ...

Jesteś zaślepionym graczem lola bo dla Ciebie postać którą nie umiesz grać = useless postać

5 lose przewagi , zajebisty jesteś...

Opublikowano

1.No, prawie

2.Co kurwa? Akali jest często pickowana i wcale nie jest trudna.

Lulu nie jest słaba. Jest dobra. Jej ult na ad potrafi zmeinić losy teamfightu.

Kata jest bardzo prostą postacią.

imo - Elise ssie.

To nie mają być bany ,tylko picki którymi się trudno gra :)

Kata jest prostą postacią teoretycznie, ale żeby dobrze grać katą to już nie jest takie proste, trzeba ogarnąć co kiedy jak na co mogę sobie pozwolić i przewidywać ruchy graczy, bo jak napieprzasz jaxa, włączasz ulta, a ten ma jeszcze swojego stuna, to to porażka jakaś.

Opublikowano

@battlelet To że ktoś nie wie co to focus nie znaczy że jest słaby. ale te wszystkie zwroty co podałeś (focus, support, ward, last hit) to są raczej powszechnie znane na 30 levelu. Z resztą ward-totem focus-skupianie się i nie musi każdy znać tych angielskich zwrotów żeby być dobrym.

btw ten mecz karmą co pokazałeś to zajebisty

enemy team karthus i kog pot AP, blitz bez ad carry, shen w jungli, ogólnie zajebiste farmy jak na 50 min rozgrywki

taki mecz to ja mogę wygrać vayne pod ap

Opublikowano

@battlelet To że ktoś nie wie co to focus nie znaczy że jest słaby. ale te wszystkie zwroty co podałeś (focus, support, ward, last hit) to są raczej powszechnie znane na 30 levelu. Z resztą ward-totem focus-skupianie się i nie musi każdy znać tych angielskich zwrotów żeby być dobrym.

btw ten mecz karmą co pokazałeś to zajebisty

enemy team karthus i kog pot AP, blitz bez ad carry, shen w jungli, ogólnie zajebiste farmy jak na 50 min rozgrywki

taki mecz to ja mogę wygrać vayne pod ap

Ciśniesz , dawaj screen Vayne AP.

Ja nic takiego nie pisałem... pisał to kavariku (czy jakoś tak) a mój post zawierał ironię

Kog był pod AD potem jak już zwątpił (po zniszczonym inhibitorze) to sprzedał itemy i szedł AP

Przeczytaj jeszcze raz co pisałem o farmie w tamtym poście .

O co Ci chodzi z Shenem w jungli? Shen jest bardzo dobry w jungli... ganki to bajka..

Opublikowano

Jak widze Shena,Malphita albo tą Elise czy jakoś tak to od razu wiem że mam feedera...Jak shena można pod AD budować ? Annie też nie ogarniają a mnie to aż boli bo na tej postaci w ogóle poznałem gre ! :C

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Elise nikt nie umie grać, a postać świetna ...

Na East/Nordic są dzieciaki które płaczą i siedzą na spawnie,bo feedują i ani jednego killa,asysty,a mi jakoś Elise idzie,dobra jest.

258101b92660b.png
Opublikowano

Jax to chyba jedna z najłatwiejszych postaci. Zaczynałem nim grę i za nic w świecie nie powiem, że Jax jest trudny, bo najzwyczajniej w świecie skłamie. Tak samo jak Master Yi i wiele innych prostych postaci, które tutaj wyczytałem. Proponuje znaleźć build, spróbować zagrać, modyfikować build przez własne doświadczenie no i miłego grania ;). Pozdrawiam kumatych :)

58395_13_03_11_1_33_49_2.pngJeżeli pomogłem daj + ;D

50 postów [x]

100 postów [x]

150 postów [ ]

200 postów [ ]

350 postów [ ]

500 postów [ ]

Opublikowano

Jak widze Shena,Malphita albo tą Elise czy jakoś tak to od razu wiem że mam feedera...Jak shena można pod AD budować ? Annie też nie ogarniają a mnie to aż boli bo na tej postaci w ogóle poznałem gre ! :C

To chyba na 900 elo budują shena pod AD, bo widzisz na 1600 jeszcze nie spotkałem takiego.

Jedyna postać jaką widzę (którą rzadko kto ogarnia) to blitz, sam mam pewnie więcej fail grabów niż tych udanych, ale no cóż.

Tak jak lee sinem łatwo trafić Q, tak blitz ma to coś w sobie że cholernie trudno o dobrego graba.

Opublikowano

Z postaci rzadko granych:

- Sejuani - grają tylko na rotacji - gorzej jak nie ma rotacji i trafi się ogarnieta Seju budująca Sunfire + RoA to już za ciekawie to nie jest - głupi warchlak :D

- Fiddlesticks - wpada ci taki wariat 1vs5 i potem placze ;x

- Janna - wyrzucanie carrych poza tf, albo wrzucanie tankow - booosko :)

- Viktor - strasznie mocny AP carry + z teamfight control, niestety ludzie, ktorzy nim grają srają się z many i potem wiadomo jak jest

Z często granych:

- Blitz - ah to łapanie tanków - bravissimo...

- Corki - nie wykorzystywanie potencjału jak powiedział któryś z panów UP

- Lux - nie wiem, albo ludzie są na tyle glupi, zeby nie umiec tym grać, albo grają ruscy (nie Rosjanie tylko ruscy; bo są tacy Rosjanie, ktorzy ładnie grają)

- Nidalee - ostatnio zagralem z kolegą 2300 elo na WEST; nawet nie wiedzialem, ze Nida tak bije - więc niewykorzystywanie potencjału :P

4EverPro z Gromo powrócił ;)

Do zobaczenia na Vilenos :*

U2V0aElhdm93UExfX19ldW5lX19fMjI0X19fTlVMTF9fXzFfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Karma.

Nikt jej nie ogarnia, a kiedy sam chcę nią grać to czytam: omfg not karma

Możesz użyć logiki by usprawiedliwić wszystko. To jest jej potęga, a zarazem wada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...