Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Champion, którym ludzie najczęściej ludzie nie potrafią grać

julojuli321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIkt nie gra Karmą ani ap midd ani sup, trundle

nikt nie gra karma bo jest do dupy tak samo jak sejuani, elise i zed

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

nikt nie gra karma bo jest do dupy tak samo jak sejuani, elise i zed

karma ani sejuani nie są do dupy, po prostu jest wiele lepszych wyborów/ludzie są zbyt głupi żeby dostrzec potencjał tych postaci

Opublikowano

Haha ,a ja to mam bekę jak widzę Sejuani. Rozpierdziel totalny, zawsze ode mnie pada. Kolejna postać to Poppy, mała gówniara z młotem. Tristana też słaba, Lulu i Nidale.

Nidalee jest słaba ??

to że Ty nie umiesz nią grać to nie znaczy że jest słaba -_-

Opublikowano

Lulu. Po prostu jej nie ogarniam. Jest strasznie słaba (nawet na suppie). Wgl się nie przydaje.

Nie umiem nią grać (jak prawie każdy).

Oh, jaka szkoda. L2P.Akurat lulu jest najlepszym supportem.Według mnie ludzie nie ogarniają:

-irelia

-sejuani (kiedyś mój brat nią nauczał jak sie gra)

-popy

-oriana

Ludzie zazwyczaj nie potrafią grać supportami np.Kayle.

Zawsze jak gram przeciwko supportom to mają oni 0-10.

Kayle to nie tylko support, jest to najlepsza kontra na dariusa.

Opublikowano

Luudzie, jeżeli jakaś postać nie ma nuke =/= useless champ. Zrozumcie. Sejuani jest swietna, kazda grę nią wygram. Składam RoA, sunfire Cape, warmoga i po grze. Jest swietna z perla słowem. Syndra to juz w ogóle tak zajebista postać ze szkoda gadać o niej przy lowach. Jej zasięg jest wprost cudowny. Dmg to samo.

Tier op to dla mnie Diana. Meeeeega dmg, zajebista w jungli na 6 poziomie. Kieruje gry.

Opublikowano

Jezu to zalezy od stylu gru i od line na ktorym grasz dana postacia ponad 85% postaci jest lajtowa do reszty wysttarczy max 10 meczykow (norma/draft 5/5) i ogarniasz buildy itp mozna na google znalesc i lajt

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Luudzie, jeżeli jakaś postać nie ma nuke =/= useless champ. Zrozumcie. Sejuani jest swietna, kazda grę nią wygram. Składam RoA, sunfire Cape, warmoga i po grze. Jest swietna z perla słowem. Syndra to juz w ogóle tak zajebista postać ze szkoda gadać o niej przy lowach. Jej zasięg jest wprost cudowny. Dmg to samo.

Tier op to dla mnie Diana. Meeeeega dmg, zajebista w jungli na 6 poziomie. Kieruje gry.

jak sie gra normale na w/l ratio -50 to sejuani moze jests dobra

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Ziggs ,

Zed

Yorick

Jayce

Twitch

Tristana

Ezreal

Sejuani

Akali

Syndra

Katarina

RIVEN

MASTER YI - pod AD full ad -.-

Opublikowano

No ja tu bym się sprzeczał z niektórymi postaciami którymi waszym zdaniem trudno grać dobrze. Chociażby Teemo, Akali, Urgot te postacie które wymieniacię nie są trudne do opanowania. co trudnego jest w Akali? Wystarczy wiedzieć w jakiej kolejności skille używać Q>R>AA>E> I albo dalej gonimy ofiarę czyli znowu combo albo np. w team fighcie po zrobieniu combo chowamy się w "W" i czekamy aż CC się odnowią. Tak samo teemo ,który opiera się w 80% na Autoatakach wystarczy nauczyć się w jakich miejscach dać grzybka i jest dobrzę. W Urgocie musimy tylko mieć cela i trafiać z E,Q a ult używać na postaciach typu ADC, APC lub do dogonienia przeciwnika.

Jak dla mnie najczęściej ludzie słabo grają

Evelynn

Wielu uważa ,że Evelynn jest najlepsza pod ad czyli top, jungle kiedy AP zjada AD w 2 sekundy. Albo robi ją pod AP i nie kupuję jej DFG co sprawia ,że jest 2 razy słabsza.

Udyr

Nawet ja go nie ogarniam. Jest to postać w której chyba trzeba najwięcej myśleć. Musisz perfekcyjnie opanować kiedy jakiego stylu użyć.

Orainna

Postać z wieloma możliwościami jednak trudna do grania.

Opublikowano

Chyba pomyliłeś tematy. Wymieniamy postacie, którymi ludzie nie potrafią wg ciebie grać. Po co więc piszesz build na Sejuani i że Diana ma mega dmg?

Co do tematu:

Mało ludzi ogarnia Sejuani, Trundle, Syndra

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...