Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Champion, którym ludzie najczęściej ludzie nie potrafią grać

julojuli321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lulu - ogarnięta = w chuj dobry support .... nawet nie pisze co raz porobiła w TF-.-.

Elise - Super combo , początek gry bardzo silna wystarczy myśleć lecz z czasem co raz słabsza.

Alistar - moim zdaniem piękny support lubię nim grać lecz mało osób wykorzystuje jego skille tak jak się powinno to robić :) a dobrze wykorzystane skille potrafią łatwo zgarnąć adc przeciwnika , chyba że nasz adc śpi i nie ogarnia :P.

Zed - silny lecz ludzie nie potrafią nim grać ;) zed ma bardzo łatwo w TF zniszczyć np. ap carry lecz ludzie nie myślą.

Sejunai - moim zdaniem lipna choć raz trafiłem na ogarniętą ale i tak mało robiła.

Lee sin - dużo osób nie ogarnia , grałem nim nie raz i bardzo dobry champ nie rozumiem czemu ludzie nie potrafią go ogarnąć dobrze zagranie sinem i ładnie nim się sieje postrach :D i źle wykonują ulti -.-....

Syndra - ludzie nie ogarniają , lecz oglądałem high elo i wiem do czego ogarnięty gracz jest zdolny grając syndrą ;).

Volibear - eh.. nie wypowiadam się naprawdę dobry champ a ludzie nie powiem jak grają nim ;) volibear może zmienić tf i nie piszcie że nie wystarczy pomyśleć a zanim ci zjadą hp trochę minie , dzisiaj trafiłem na voli który robił się pod speed atak itd ? nie wiem , wiem tylko że w tf go nie było wychodził na końcu zamiast np. bronić adc no ale ok to myślenie ludzi.

Darius - xD nawet nie pisze zbyt pewni siebie gracze :)

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BLITZ

Jak gram na adc a moim supportem jest blitz to tylko się modle żeby ogarniał. Ostatnio taki jeden przyciągnał Alistara.. i co ? Double kill dla enemy teamu..

Opublikowano

Trundle - mam zamiar go kupić, bo nie widziałem go prawie ani razu, szukam właśnie postaci, którymi mało osób gra

A Viktor? main na mida, ide na mida biore od razu Viktora. Viktor to kosa i mój ulubiony champ

fs.png

Opublikowano

hahaha, najlepsze sa ranki 1400 elo I ap teemosy na topie, co mysla, ze majac 30 armora skontruja Dariusa!

wg mnie on, bo czesto pickowany, w 7/8 przypadkow budowany pod jakies ap gowno.

jeszcze blitz- ludze tak sa zaslepieni ta lapa, ze przyciagaja byle przyciagnac, nawet alistara czy leone...

Opublikowano

Haha, dokładnie to samo co UP, niektóre blitzy są super:D Ostatnio grałem rankeda, była już z 40 minuta, alistar gruby w miarę był no i mamy wbijać do TF aż naglę łapa blitza i przyciągnął Alistara, alistar tylko 5 podrzucił Ci się wbili i Ace:< Smutne to jest jak nie wie blitz kogo focusować, "a przyciągnę sobie byle by było" już wolę żeby mi blitz miniony przyciągał niż tankierów jakiś :)

Lulu

TF*Kocham ludzi którzy go wybierają tylko dla tańca *.*

ALI

Opublikowano

champ ktorym ludzie nie potrafia grac? Twitch, jest to swietny ad carry ale wymaga ogarniecia

@UP jeszcze pol biedy jak alistar, a jak taki przyciagnie Ci amumu i amumu daje po ulcie i jest 100% TF przegrany

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

jak dla mnie z tego co oglądałem jak grają to

• Ez - ( nie widziałem nikogo kto by z niego wyciskał pełen potencjał +/- 1400 wyżej już go ogarniają)
  • Blitz ( rzadko trafia się na blitza co myśli i robi dobre graby)
  • Lee sin ( małe wykorzystanie jego potencjału)
  • Karma ( Bardzo rzadko spotykany ale mocny support)
  • Kayle ( Mało ludzi rozumie mechanikę tej postaci co powoduje ją słabą w oczach ludzi)
  • Corki ( Bardzo małe wykorzystanie potencjału tej postaci)

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Padają stwierdzenia, że Karma jest słaba, nie trudna a słaba. Panowie, ogarnięcie karmy jest równoznaczne z szybkim wzrostem elo. Tak naprawdę to jest tak niewyobrażalnie mocny pick na mida że to jest niemożliwe. Nie wyciągam tego z powietrza. Spotykałem różnych ludzi, jeden picknął karmę, stwierdził że jest gównem, drugi ogar wyłożył takiego mida, że nie dasz rady a w teamfightach shield + heal za milion, do tego AOE dmg. Panowie, czego chcieć więcej? Możecie mi powiedzieć "to porównaj ją z XXX". Nie ma problemu. W obecnej mecie powiedzmy że królują postacie typu orianna. Ogarnięta karma soloq > ogarnieta orianna. Naprawdę.

Opublikowano

Co wy gadacie ze ludzie nie ogarniają Kayle? To mój main na solo topa i kontra na bardzo dużo picków, zawsze jak nią gram to wygrywam linie. A tylko raz widziałem nie ogarniętą Kayle no może dlatego że mało ludzi nim gra. Poppy nie jest taka trudna trzeba tylko umieć dobrze wykorzystać ulta i umieć wrzucić przeciwnika na ścianę aby go ogłuszyć. Zed słaby? Zobaczyłem jak niektórzy tak piszą to bardzo dobra postać ale ludzie nie ogarniają niestety, ale to wyśmienity jungler. Sejuani jak ją widzę to padam ze śmiechu ludzie nie potrafią nią grać. Karma ludzie nie wiedzą nawet jak jej skille działają, Elise to dobry mid champ ale ludzie go nie ogarniają widziałem ja ciągle jak była w rotacji każdy nie potrafił grać. Syndra szkoda słów na tych graczy, Nocturne dlaczego oni robią go full dmg..... I nie potrafią nim junglować

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Ale autor chyba nie prosił żeby wypisywać gówna, którymi NIKT nie gra (ex. Sejuani) tylko postacie którymi ludzie nie potrafią grać zbyt dobrze.

(low elo i normale, nie liczę wyższego elo bo tam zawsze znajdzie się ktoś kto gra czymś bardzo dobrze)

Karthus, Jayce, Morgana, Shen, Lee, Skarner

hahaha, najlepsze sa ranki 1400 elo I ap teemosy na topie, co mysla, ze majac 30 armora skontruja Dariusa!

wg mnie on, bo czesto pickowany, w 7/8 przypadkow budowany pod jakies ap gowno.

Teemo akurat ciśnie ostro Dariusa. Darek to postać strasznie podatna na kite'owanie, dostaje łomot od Teemo, Kayle, Olafa. Obecnie po buffach ap teemo - jest to najlepsza opcja do budowania go. Ewentualnie jakiś mix as/ap, ale nie żadne chujowe hybrydy czy offtanki. Ap teemo tak jak powiedziałem - najbardziej viable.

asdvj.png

Opublikowano

Oh, jaka szkoda. L2P.Akurat lulu jest najlepszym supportem.Według mnie ludzie nie ogarniają:

-irelia

-sejuani (kiedyś mój brat nią nauczał jak sie gra)

-popy

-oriana

Kayle to nie tylko support, jest to najlepsza kontra na dariusa.

Teemo jest lepszą kontrą na darka i bardziej przyda się teamowy w late

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

a dlaczego nikt nie gra fizzem ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Ezreal- nikt nim nie umie dobrze grać, choć ma go połowa graczy.

Opublikowano

Padają stwierdzenia, że Karma jest słaba, nie trudna a słaba. Panowie, ogarnięcie karmy jest równoznaczne z szybkim wzrostem elo. Tak naprawdę to jest tak niewyobrażalnie mocny pick na mida że to jest niemożliwe. Nie wyciągam tego z powietrza. Spotykałem różnych ludzi, jeden picknął karmę, stwierdził że jest gównem, drugi ogar wyłożył takiego mida, że nie dasz rady a w teamfightach shield + heal za milion, do tego AOE dmg. Panowie, czego chcieć więcej? Możecie mi powiedzieć "to porównaj ją z XXX". Nie ma problemu. W obecnej mecie powiedzmy że królują postacie typu orianna. Ogarnięta karma soloq > ogarnieta orianna. Naprawdę.

1 skill dmg? i wszystko jasne.

Opublikowano

1 skill dmg? i wszystko jasne.

I wszystko jasne , jesteś idiotą

Co daje Mantra ® + E? Powiem Ci co , MASAKRYCZNY AOE DMG + SHIELD

Takiego slabszego bruisera albo Ad carry skladasz na DFG+E+Q i nie ma bata żeby sie nie złożył

Sam raz uciekałem Karmą przez trzema z 300 Hp , Ciągle Mantra+Q dla heala , E dla shielda (coś około 800 dmg zablokowanego ) i spowolniałem ciągle, dobiegłem z nimi za nasze wieże i wyleczyłem sie na spawnie...

Opublikowano

I wszystko jasne , jesteś idiotą

Co daje Mantra ® + E? Powiem Ci co , MASAKRYCZNY AOE DMG + SHIELD

Takiego slabszego bruisera albo Ad carry skladasz na DFG+E+Q i nie ma bata żeby sie nie złożył

Sam raz uciekałem Karmą przez trzema z 300 Hp , Ciągle Mantra+Q dla heala , E dla shielda (coś około 800 dmg zablokowanego ) i spowolniałem ciągle, dobiegłem z nimi za nasze wieże i wyleczyłem sie na spawnie...

cool story bro

ps. karma jest slaba

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

A to jest trudne w jaxie ze wystarczy 1 glupie uzycie stuna i mozna zginac na linii

Rozmawiamy o postaciach, nie o skillu. Jeżeli jesteś graczem z 100 normalami to dla ciebie wszystko jest trudne. Jax najłatwiejsza postać i jedna z najlepszych.

fb.com/myrodj

Opublikowano
Ale autor chyba nie prosił żeby wypisywać gówna, którymi NIKT nie gra (ex. Sejuani) tylko postacie którymi ludzie nie potrafią grać zbyt dobrze. (low elo i normale, nie liczę wyższego elo bo tam zawsze znajdzie się ktoś kto gra czymś bardzo dobrze) Karthus, Jayce, Morgana, Shen, Lee, Skarner Teemo akurat ciśnie ostro Dariusa. Darek to postać strasznie podatna na kite'owanie, dostaje łomot od Teemo, Kayle, Olafa. Obecnie po buffach ap teemo - jest to najlepsza opcja do budowania go. Ewentualnie jakiś mix as/ap, ale nie żadne chujowe hybrydy czy offtanki. Ap teemo tak jak powiedziałem - najbardziej viable.

teemo ap nie ciśnie dariusa, bo ma mało armora i nie jest viable, szczególnie po nerfie mushroomów, ma za mały range aa, żeby robić go pod ap.

http://solomid.net/guides.php?g=658-the-rain-man-teemo-build-guide

to też nazwiesz "chujowym buildem"?

Imo najlepszy i jedyny full viable

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...