Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Champion, którym ludzie najczęściej ludzie nie potrafią grać

julojuli321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nope , Trundle jest po prostu useless w obecnej mecie.

Weź ty skasuj tą gre.

Ponad 4k hp slow, przyspieszenie dobry ult i 400 dmg z aa to słabo?Wjebuje się w team fight i napierdala q skillem a sam ult ciśnie przeciwnego ADC.

Mało ludzi ogarnia

irelie(DPS FOR THE WIN)

syndre

xeratha(ostatnio grałem na typa który ogarniał i wygrał im gre)

udyra

renkektona

urgota

Ale taki np. darius pod full tanka(liczyłem kiedyś, biorąc pod uwage ok 150armora przeciwnika) pizga 3k DMG z czego 1k true, jak dla mnie to pojebane bo dla takiego śmiecia to adc nie przeszkoda, a mało który offtank go ciśnie.

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cassiopeia. Kiedy ostatnio widzieliście takową ogarniętą? W 2 sezonie miałem to w most played, świetny pick, jednak trudna. Ahri - ludzie twierdzą że jest op, a nie wiedzą że nie polega na napierdzielaniu ultem w środek tfa castowaniu wszystkich skilli i uciekaniu/padaniu... Ta postać ma gigantyczny potencjał, wiem o czym mówię, zmainowana :D Jedna z postaci której nie boję się pickować na teamach, spodziewając się dużo większego elo przeciwnika. Kassadin! Ludzie, jak gracze tym kaleczą to niemożliwe. Picknij cokolwiek, jeśli umiesz grać to do 1700 prawie każdego skosisz bo ludzie strasznie tym lamią. Orianną ludzie powoli nauczyli się grać, problemem są timmejty które nie ogarniają że jeśli są offtankami i mają doskok to dostają kulkę i inicjacja... Smutek. A co do opinii poprzedników, ktoś powiedział, że lulu jest useless. Wyczuwam nooba...

Opublikowano

@up

Kassadin to kupa bo kontrowana przez prawie wszystko co ma jakies ranged autoattacki, a jak jeszcze ktos picknie ad na mida to moze se expa co najwyzej pozgarniac

Malo ludzi ogarnia irelie chociaz to jest op odkad ja wydali

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

No ja tu bym się sprzeczał z niektórymi postaciami którymi waszym zdaniem trudno grać dobrze. Chociażby Teemo, Akali, Urgot te postacie które wymieniacię nie są trudne do opanowania. co trudnego jest w Akali? Wystarczy wiedzieć w jakiej kolejności skille używać Q>R>AA>E> I albo dalej gonimy ofiarę czyli znowu combo albo np. w team fighcie po zrobieniu combo chowamy się w "W" i czekamy aż CC się odnowią. Tak samo teemo ,który opiera się w 80% na Autoatakach wystarczy nauczyć się w jakich miejscach dać grzybka i jest dobrzę. W Urgocie musimy tylko mieć cela i trafiać z E,Q a ult używać na postaciach typu ADC, APC lub do dogonienia przeciwnika.

Jak dla mnie najczęściej ludzie słabo grają

Evelynn

Wielu uważa ,że Evelynn jest najlepsza pod ad czyli top, jungle kiedy AP zjada AD w 2 sekundy. Albo robi ją pod AP i nie kupuję jej DFG co sprawia ,że jest 2 razy słabsza.

Udyr

Nawet ja go nie ogarniam. Jest to postać w której chyba trzeba najwięcej myśleć. Musisz perfekcyjnie opanować kiedy jakiego stylu użyć.

Orainna

Postać z wieloma możliwościami jednak trudna do grania.

Chyba sobie jaja robisz.

Jak Udyr wymaga dla ciebie perfekcyjnego opanowania to wróć może na co-opy czy customy.

Jak masz manę to trzymasz passive, jak masz jej mało to stun i głowny stance, jak wiesz, że padniesz a enemy ma low hp to odpalasz tigera i bijesz zamiast uciekać.

L2p, podsumowując.

Trolling is a art.

Opublikowano

-Poppy - ludzie jej nie ogarniają, a szkoda bo to jeden z lepszych bruiserów

-Syndra - nie wiem dlaczego ludzie mają z nią problem, mało kto nią gra. Jak gram Syndrą to każdy leci na pałe, bo myśli "Kolejny który pewnie jej nie ogarnia" - niestety szybko pokazuje mu że się mylił :D

-Kayle - ogromny potencjał, mało kto potrafi go dobrze wykorzystać

-Alistar - każdy nim feeduje, nikt go nie docenia - szkoda

-Trundle - nikt nie wie jak to się je i o co w tym chodzi :D - świetny jungler, super ganki, niedoceniany solotoper

-Elise - nie potraficie nią grać to od razu ją skreślacie, jak dla mnie postać świetna, choć dziwna

To chyba wszystko jak dla mnie :)

Opublikowano

jak tak tu pacze to nikt nie wymienił trundla, ludzie też nie doceniają tej postaci. chociaż jest dobra... na nordicu ani razu go nie widziałem ani w normalu ani.ranked game w jungli...

Opublikowano

Xerat- moj ulubiony champ,

Ziggs- drugi ulubiony, niezły burst na dosyc duza odleglosc,

Sejuani-Najbardziej niogarniana postac w grze.

Zawsze gdy widze te 3 postacie gdy nie gram nimi ja, to lamia i to ostro. :P no moze raz czy dwa zdazylo sie ze ogarniali.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Sejuani jest bardzo prosta w ogarnięciu, nie rozumiem czemu każdy ją praktycznie wybiera...

Najbardziej nie ogarniające postacie to takie, którymi ludzie nie grali, a je pickują bo np ktoś nie zbanował malpha to nim pójdzie, będzie się może starał ale mu to może nie wyjść, i tak w większości przypadkach jest.

w83od2.jpg

Opublikowano

Co wy gadacie w lolu nie ma slabej postaci kazda jest dobra w swoim stylu.Wiec tyle nie ma slabych postaci :)

Opublikowano

Co wy gadacie w lolu nie ma slabej postaci kazda jest dobra w swoim stylu.Wiec tyle nie ma slabych postaci :)

Sory ale eve przed buffem, yorick po wyjsciu, karma, sejuani i elise to jednak byly/sa slabe postacie

Opublikowano
Haha ,a ja to mam bekę jak widzę Sejuani. Rozpierdziel totalny, zawsze ode mnie pada. Kolejna postać to Poppy, mała gówniara z młotem. Tristana też słaba, Lulu i Nidale.

To żeś napisał Nidalee słaba Tristana słaba?? haha good joke bro

cGh5enoxY19fX2V1bmVfX180MjdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX185X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Co jest trudnego w Jaxie ? Na prawdę bardzo trudno wcisnąć E po czym wskoczyć z Q + W na przeciwnika i odpalić ulta jeżeli będzie wymiana... HARD !!!

Trudne postaci :

Lee Sin, nikt nie potrafi trafić z Q ...

Orianna, trzeba kontrolować położenie piłki, ile razy już fail ulti było ...

Veigar, trzeba być szybkim żeby wykonać porządnie combo, zbyt późno posłane W i wróg otrzyma tylko dmg z Q albo jeszcze z R

Piszecie, że Sejuani jest trudna, poyebało ? Wbijasz się z Q+W, nastawiasz stack na kogoś (nie wiem czy to autoattackiem tylko czy też jak trafisz z Q) i dajesz E, ulti jest baaardzo dobre, wystarczy trafić jednego wroga i w okół na dosyć sporą odległość stunuje każdego. Postać nie jest trudna, postać jest chujowa.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Zdecydowanie Viktor. Niedoceniany, a jednak potęga w nim jest. Mam nim 100% w/l ratio, nikt nie potrafi na niego grać.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Zdecydowanie Viktor. Niedoceniany, a jednak potęga w nim jest. Mam nim 100% w/l ratio, nikt nie potrafi na niego grać.

Nie masz

To żeś napisał Nidalee słaba Tristana słaba?? haha good joke bro

snapback.pngUżytkownik LaYeR91 dnia 18 listopad 2012 - 13:24 napisał

Haha ,a ja to mam bekę jak widzę Sejuani. Rozpierdziel totalny, zawsze ode mnie pada. Kolejna postać to Poppy, mała gówniara z młotem. Tristana też słaba, Lulu i Nidale.

wymienia slabe postacie, czytanie ze zrozumieniem sie klania

Co jest trudnego w Jaxie ? Na prawdę bardzo trudno wcisnąć E po czym wskoczyć z Q + W na przeciwnika i odpalić ulta jeżeli będzie wymiana... HARD !!!

Trudne postaci :

Lee Sin, nikt nie potrafi trafić z Q ...

Orianna, trzeba kontrolować położenie piłki, ile razy już fail ulti było ...

Veigar, trzeba być szybkim żeby wykonać porządnie combo, zbyt późno posłane W i wróg otrzyma tylko dmg z Q albo jeszcze z R

Piszecie, że Sejuani jest trudna, poyebało ? Wbijasz się z Q+W, nastawiasz stack na kogoś (nie wiem czy to autoattackiem tylko czy też jak trafisz z Q) i dajesz E, ulti jest baaardzo dobre, wystarczy trafić jednego wroga i w okół na dosyć sporą odległość stunuje każdego. Postać nie jest trudna, postać jest chujowa.

A to jest trudne w jaxie ze wystarczy 1 glupie uzycie stuna i mozna zginac na linii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...