Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

pliki lepsze od v1 lecz nadal maja błędy np. fms nie ma srednich brak dropu szkat z smoka z Atlantydy Azreala, fryzury, niektóre itemki różnią się ulepszeniem niż na plu z niektórych wierzchowców nie da się bić itp.

Ale i tak się należy Like dla autora w dobrych rękach może postać niezły serwer na tych plikach

Edytowane przez szybki19
post-93805-0-68365800-1358604249.png
Opublikowano

pliki lepsze od v1 lecz nadal maja błędów np. fms nie ma srednich brak dropu szkat z smoka z Atlantydy Azreala, fryzury, niektóre itemki różnią się ulepszeniem niż na plu z niektórych wierzchowców nie da się bić itp.

Ale i tak si należy Like dla autora w dobrych rękach może postać niezły serwer na tych plikach

:(

dam bugfixy później.

Opublikowano

Czyli jak nie usunę to i tak będzie działał na Folderze mt2 ? a czy folder mt2 mam zmieniać nazwę na game ?

nie możesz zmieniać nazw.
Opublikowano

Terenzo będziesz robił mob_drop i special_item_drop jak na pl-u? Bo nie wiem czy edyować na swoje.

Opublikowano

Okej mam pytanie skąd mam pobrać Klienta 2012 ze strony PL i mam go patchować czy pobrać i wkleić all

Terenzo nie będziesz może robił Całego Klienta a nie w połowie zrobił byś Całego wrzucił i ludzie mieli by mniej roboty

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Okej mam pytanie skąd mam pobrać Klienta 2012 ze strony PL i mam go patchować czy pobrać i wkleić all

Terenzo nie będziesz może robił Całego Klienta a nie w połowie zrobił byś Całego wrzucił i ludzie mieli by mniej roboty

... tak ciężko ściągnąć clienta pl i spatchować go? tylko już na łatwiznę by wgrał całego clienta? wgrał tyle ile jest potrzebne po co ma marnować czas na up całego clienta zwłaszcza gdy ma słabego neta. pomyśl i trochę wysiłku ze swojej strony.

Opublikowano

O mój boże.. Ludzie. Czy wy jesteście naprawdę takimi ciemniakami, żeby nie potrafić wgrać gotowych plików mając pod samym nosem poradnik ? Jeżeli nie potraficie zrobić tak prostej rzeczy, odradzam branie się za własny serwer. Druga sprawa to pytacie kiedy wyjdą v3 w momencie gdy dopiero zaledwie wczoraj dostaliście wersję v2 . Poczekajcie może , widać, że Terenzo się stara więc na pewno ukażą się te pliki i bugfix'y lecz za jakiś czas bo sam pisał (gdybyście czytali to byście byli może troszkę bardziej wyrozumiali i zrozumieli), że musi teraz zająć się szkołą i poprawić oceny, a wam zależy tylko i wyłącznie na plikach więc jak już mówiłem ruszcie za przeproszeniem te swoje dupska i zróbcie coś raz sami. Peace

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

@Terenzo

Tak używam lanuchera z v2

(Nie mogę ściągać kostiumów;/)

Opublikowano (edytowane)

Sam byś ruszył dupę. Bugów dużo nie ma.

i weź się tu odezwij :/ ja powiedziałem że przydałby się, ale jak nie będzie to nie... trudno się mówi i samemu się naprawi :x

@Edit

Mam błąd łączenie jakieś propozycje ?

Edytowane przez Dzejwor

Piona !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...