Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak widać wszystko działa :)

1353494661-U363840.jpg

Zabieram się do edycji

Popieram z edycją, od dziś tylko to tym się zajmuję, :D

Wszystko działa, wielkie dzięki :D

pozdrawiam !

2421404553.png
Opublikowano (edytowane)

Teraz coś zauważyłem .

Odpaliłem sobie tego lanchera server mam wył. i pisze cały czas "Zostaniesz połaczony z serverem"

// Dodam że root i serverinfo.py sa edytowane pod server easy vpn

Czy w też tak macie ?

Edytowane przez PrezeSxZodi

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Pobrałem pliczki :) I mam taki malutki problem

Kiedy chce podłączyć się do FTP nic mi nie działa wszystko poprawnie wpisuje komendy w konsoli i nic

235761444056892195480.gif

Opublikowano (edytowane)

Pobieramy update i zgłaszamy na pw błędy które zostaną poprawione w wersji plików v3.

@Nie zgłaszać mi w tym temacie pojedynczych błędów, bo spam. Co najwyżej na PW. ;>

Pobieramy update i zgłaszamy na pw błędy które zostaną poprawione w wersji plików v3.

@Nie zgłaszać mi w tym temacie pojedynczych błędów, bo spam. Co najwyżej na PW. ;>

fersja plikuf fał tszy !?!?!?!?! noł !

wersja plików v3? -,- do ,,FAŁ'' ile plików będziesz robił.. v5-v10 ? ;dd ?

jutro pobieram v2 i zobacze :DD z tego co ziomek napisal bram um i sr. w broni 30/75. to prawda?

szkoda, ze jeszcze jakieś bugi są.. ja bym ok. 80 % postarał się naprawić a potem v2 wrzucił ; DD

Edytowane przez Charon =)

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

fersja plikuf fał tszy !?!?!?!?! noł !

wersja plików v3? -,- do ,,FAŁ'' ile plików będziesz robił.. v5-v10 ? ;dd ?

jutro pobieram v2 i zobacze :DD z tego co ziomek napisal bram um i sr. w broni 30/75. to prawda?

szkoda, ze jeszcze jakieś bugi są.. ja bym ok. 80 % postarał się naprawić a potem v2 wrzucił ; DD

To wrzuć ! -.-

Piona !

Opublikowano

To wrzuć ! -.-

tylko, że ja nie robię tych plików <_< .. chodziło mi o to, że jak ,,JA'' bym miał to robić, to bym postarał się naprawić bugi a potem wrzucić.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano (edytowane)

jeśli wgrywam to wszystko na pliki taki_niesmialy to musze cos z tych plikow od niesmialego kasowac ? jakies foldery czy cos ?

@Up dobra looz

Edytowane przez Dzejwor

Piona !

Opublikowano

jeśli wgrywam to wszystko na pliki taki_niesmialy to musze cos z tych plikow od niesmialego kasowac ? jakies foldery czy cos ?

@Up dobra looz

nic nie musisz, ja v1 na niesmialego wgrywalem i nic nie kasowałem..

Opublikowano

Mam problem , serw już włączony ale mam cały czas zostaniesz połączony z serwerem . Edytowałem root itp , port mapa też mam . Co może być przyczyną?

Opublikowano

Mam problem , serw już włączony ale mam cały czas zostaniesz połączony z serwerem . Edytowałem root itp , port mapa też mam . Co może być przyczyną?

niektórzy pisza, że trzeba czekać 8-13 minut, zanim się serwer włączy.. pisze zostaniesz polaczony i za 10 minut cię zaloguje.. poczekaj ;dd

Opublikowano

Tyle ,że ja już czekam chyba z godzine xD

to nwm.. pokaz syserr .

jak nic nie zdziałamy to od nowa na spokojnie zrób serwer.

Opublikowano (edytowane)

Siemka mam problem

Wgrałem Pliki v2 na pliki By1takieniesmialy uruchamia się tylko przy uruchomieniu wyskakuje cos takiego

jak nie działa zdjęcie macie linka i to jest chyba błąd bo wyskakuje to i nic nie działa

http://czamp34.wrzut...EfM9UJ7w/ssssss

Edytowane przez KukiMT2 Team

235761444056892195480.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...