Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

ja dopiero w piątek będę wolny więc pobiorę te PRO ELO v2 <33

@topic

terenzo, a w plikach v2 może byś dodał system petów i quest/regeny na DC ?

Edytowane przez Charon =)

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

ja dopiero w piątek będę wolny więc pobiorę te PRO ELO v2 <33

@topic

terenzo, a w plikach v2 może byś dodał system petów i quest/regeny na DC ?

Pety może kiedyś dodam teraz nie mam na to czasu, a dc jest już full. Muszę poprawić oceny. :<

Opublikowano (edytowane)

Pety może kiedyś dodam teraz nie mam na to czasu, a dc jest już full. Muszę poprawić oceny. :<

ok..

a i pamiętam o game co ci mowilem.. z 29 na 30 lvl zabijesz 3 dzikich sługów

w game jeszcze trzeba exp na dany lvl zrobić ;dd

i niech exp będzie narazie jak na globalu.. potem każdy sam sobie powiększy(mi się exp z globala przyda ;dd)

a jak system ulepszen? nie dodawaj nic +100 lvl tzn. broni i zbroi.. i ulepszacze na epiki z pl'a zrób..

i jak beran-setaou? skille jego odbugowane? azrael i charon tak samo? skille działają ;dd ?

i drop ulepszaczy już jest czy nie ^^ ?

@edit

nie zapomnij o difach do game zeby machac bronia i DMG z wierzchowców ^^

Edytowane przez Charon =)

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

A jak wtedy podać swoje ip ?

Rozpakuj root'y i w pliku serverinfo.py ustawiasz swoje IP (w przypadku dla ciebie jest to końcówka .100 , dla graczy normalna) i sprawdź poprawność portów.

@up luncher bierzemy z paczki clientside nie żaden inny

Może i tak ale musisz wziąć pod uwagę, że jeżeli jest to serwer hamachi to launcher z paczki (bo bodajże tam jest ten zwykły , nie hamachi) będzie działał tylko i wyłącznie dla osoby, która jest hostem a w przypadku gracza nie połączy się.

Peace

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

to ustaw w pliku town w folderze z mapą od strony serwera.

Opublikowano (edytowane)

Czekaj, zerknę u siebie i zaraz dam edita.

@Edit:

Masz : 82[TAB]57

Odwdzięcz się i pier*****j lajka xD

Peace

Edytowane przez Xenore

Opublikowano

a te warpy w jakim folderze zmienic w folderze z mapami?

W folderze map > metin2_map_devilscatacomb

Terenzo dodaj system PETÓW, i maki typu lodowy wymiar :)

Po co ma nasrać jakichś mapek w stylu lodowego wymiaru bez sensu skoro są to pliki wzorowane na serwerze globalnym?

Opublikowano
Opublikowano

Zaczynam już uploadować maszyne z plikami. <Niestety nie zrobiłem wszystkiego co miałem zrobić, bo szkoła>

@Up. działa już zadawanie obrażeń.

Opublikowano

Jak czytam nie które posty to aż mi się nie dobrze robi.. Ludzie! Po pierwsze w ogóle się powinniście cieszyć, że udostępnił te pliki. Po drugie, że w tak szybkim czasie zrobił pliki v2 więc zamiast grzać dupska i czekać na gotowe, aż dostaniecie pod sam nos to ruszyli byście może trochę dupę za przeproszeniem i użyli mózgu i sami naprawili nie które rzeczy nic bym wam się nie stało. Jeżeli czekacie na same gotowce a nie potraficie sami naprawić nie których banalnych rzeczy (nie których bo nie mówię, że wszystkie są banalne dla początkującego), których Terenzo. nie miał czasu zrobić bo też jest człowiekiem i ma swoje własne życie a nie siedzenie i robienie wam plików non-stop to lepiej nie brać się za serwer. A dla ciebie Adrian wielki szacun za to, że się starasz. Peace

Opublikowano

Jak czytam nie które posty to aż mi się nie dobrze robi.. Ludzie! Po pierwsze w ogóle się powinniście cieszyć, że udostępnił te pliki. Po drugie, że w tak szybkim czasie zrobił pliki v2 więc zamiast grzać dupska i czekać na gotowe, aż dostaniecie pod sam nos to ruszyli byście może trochę dupę za przeproszeniem i użyli mózgu i sami naprawili nie które rzeczy nic bym wam się nie stało. Jeżeli czekacie na same gotowce a nie potraficie sami naprawić nie których banalnych rzeczy (nie których bo nie mówię, że wszystkie są banalne dla początkującego), których Terenzo. nie miał czasu zrobić bo też jest człowiekiem i ma swoje własne życie a nie siedzenie i robienie wam plików non-stop to lepiej nie brać się za serwer. A dla ciebie Adrian wielki szacun za to, że się starasz. Peace

Masz racje, ale te pliki to znakomita podstawa na stworzenie swoich pliczków. :D
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...