Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer postawiony i wgl wszystko działą Mysql,FTP i serwer ale mam problem z tym założeniem nowego konta jak ustawić by każda tabela miała ustawienia domyślne ? bo wyskakuje ten błąd .

a no i 2 sprawa czy jest jakaś możliwa (mam hamachi serwer ) czy da sie odpalać przez jakiegoś launchera bez tej głowy sury ?

Napisz na pw pomoge . bo pomoc publiczna jest zazwyczaj hejtowana :)

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam ma problem postawiłem serwer na gotowej maszynie i teraz mam taki problem po skonfigurowaniu wszystko ładnie działa lecz zrobiłem reboot i teraz nie działa mi mysql oraz jak chcę wejść do gry mam błąd łączenia z serwerem sysinstall mam skonfigurowany tak jak jest pokazane na ss'y w temacie oraz po skonfigurowaniu i wpisaniu etc/rc.d/netif restart zauważyłem dziwny błąd /etc/rc.conf - not fund jak to naprawić

Tak wygląda zawartość /etc/rc.conf :

To jest ukryta treść, proszę

Dodam że jest nadane prawa plików 777

Proszę o bardzo szybką odpowiedz jak to naprawić

Taki bład wyskakuje mi w mysql:

Za pomoc daje limit +

Opublikowano

Witam ma problem postawiłem serwer na gotowej maszynie i teraz mam taki problem po skonfigurowaniu wszystko ładnie działa lecz zrobiłem reboot i teraz nie działa mi mysql oraz jak chcę wejść do gry mam błąd łączenia z serwerem sysinstall mam skonfigurowany tak jak jest pokazane na ss'y w temacie oraz po skonfigurowaniu i wpisaniu etc/rc.d/netif restart zauważyłem dziwny błąd /etc/rc.conf - not fund jak to naprawić

Za pomoc daje limit +

Podaj czym pluje syserr .

Opublikowano

Za pomoc daje limit +

a wpisywałeś

rm /var/db/mysql/account/string.ibd

rm /var/db/mysql/player/string.ibd

??

post-93805-0-68365800-1358604249.png
Opublikowano

a wpisywałeś

rm /var/db/mysql/account/string.ibd

rm /var/db/mysql/player/string.ibd

??

Wpisałem ale niestety nadal to samo

Podaj czym pluje syserr .

syserr z klienta jest pusty

Opublikowano (edytowane)

Terenzo do ciebie pytanie ! :D

Co oznacza ten błąd ?:C:

SYSERR: Jan 19 20:04:54 :: pid_init:

Start of pid: 20371

to jest info że game się odpaliło i jest pod id 20371

Za pomoc daje limit +

prawdopodobnie jest to wina tego wiersza:

powinno wyglądać to mniej więcej tak:

Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano

Jeśli za pierwszym razem wszystko Wam działa, a po wyłączeniu/reboocie maszyny nie można się połączyć do mysql lub gry to nie dawajcie w vb Power off the machine, tylko Save the machine state. Po prostu czasami pada mysql. Jeśli chcecie zrobić restart serwera to tylko /stop /start.

Opublikowano

Nie wystarczy pozbyć się błędu /etc/rc.conf-not fund i wszystko ładnie działa jak ktoś ma problem proszę pw i wyjaśnię jak to naprawić bo dzięki terenzo rowziązałem ten problem

Opublikowano

Nie wystarczy pozbyć się błędu /etc/rc.conf-not fund i wszystko ładnie działa jak ktoś ma problem proszę pw i wyjaśnię jak to naprawić bo dzięki terenzo rowziązałem ten problem

No tak, ale to taki prowizoryczny sposób :)

Opublikowano

MOgę pobrać tylko raz bo musze mieć konto premium aby pobrać resztę, mówie o gotowej maszynie. Pomozę ktos?

Popieram dajcie Clienta i Gotowa maszyne na 1 HOST bo bez premki nie da sie pobrac :/

Opublikowano (edytowane)

tutaj pobierzesz wszystko za głupie 3zł. chyba że nie masz telefonu lub 0zł na koncie.

nie trzeba nigdzie kasy wywalać, można po prostu tworzyć nowe konta z darmowym transferem. oczywiście na filefox.pl Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano (edytowane)

Property i textureset nic nie dało. Dalej jak wejdę na mapę to jest czarno, budynki są minimapa też.

Edytowane przez szymano123
Opublikowano (edytowane)

wrzuci moze ktos clienta i launchera do tych plikow w 1 parcie ??

Daje like i 5* w profilu :))

Edytowane przez Mico08

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Można Prosić Linki Clienta Full I Pliki Serwerowe I Rooty Rozpakowane :) Ponieważ nie moge otwierać SPoilerów Daje +++++ Prosił bym jak najszybciej z góry dziękuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...