Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"field last play doesn't have a default value" - musisz ustawić wartość domyślą dla kolumny "last_play".

niestety nie pomogę z tym launcherem, nie jest mój, a ja z nim żadnych problemów nie miałem. ;/

Aha to thx i wgl ale wytłumacz mi jak sie loguje do gry wbieram postać i po pasku ładowania wywala do pulpitu na twoim kliencie to co mam robić serwer stoi na hamachi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Aha to thx i wgl ale wytłumacz mi jak sie loguje do gry wbieram postać i po pasku ładowania wywala do pulpitu na twoim kliencie to co mam robić serwer stoi na hamachi

Podaj syser z klienta i serwera może coś tam znajdziemy

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano (edytowane)

no ok a jak zrobic zeby na stronie dzialala rejestracja ? a nie blad typu "problem z mysql" lub id zajete na istniejace konta moge sie zalogowac ....

PROSZE O POMOC BO NIE WIEM JAKI TO MA SENS ROBIC COS NA TYCH PLIKACH SKORO REJE NIE DZIALA A PODMIANA PLAYER ACCOUNT NIC NIE DAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobacz z moim account:

To jest ukryta treść, proszę

Po wypakowaniu pliki wrzucasz do /var/db/mysql/account i potem w navicat usuwasz swoje "account" i zmieniasz nazwę mojego z "account_copy" na "account"

Do wypakowywania potrzebujesz winrar5

Edytowane przez Jankensztajn

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Wszystko działa, ale czemu nie mogę stworzyć postaci? jak wchodze na konto to od razu jest postać wojownik bez nazwy. A jak chce stworzyć postać to od razu ekran robi sie cały czary i nic nie mogę zrobić.

Opublikowano

Nie mogę utworzyć postaci, wyskakuje mi następujący błąd: "1364- field last play doesn't have a default value". Gdy rejestruję się na stronie pisze "Ten login jest juz zajęty" jak to naprawić?

Opublikowano (edytowane)

Nie mogę utworzyć postaci, wyskakuje mi następujący błąd: "1364- field last play doesn't have a default value". Gdy rejestruję się na stronie pisze "Ten login jest juz zajęty" jak to naprawić?

bo to gowno jest zbugowane walczylem z tym 3 dni na marne : )

watpie ze ktos ci pomoze ^^ zmien pliki to bedzie lepsze rozwiazanie niz meczenie sie z tym jak i tak nie zrobisz : )

Edytowane przez DamixXx0101
Opublikowano

chyba trzeba zapytac gdzies to byo w tym temacie lecz tu jest taki smietnik ze ch.. posty z v3

odpisałem Ci poprzednio, że musisz ustawić wartości domyślne dla wszystkich (oprócz tych auto incr.) kolumn w tabeli account.account
Opublikowano (edytowane)

fajne pliki serwerowe :) ale pewnie jak kazde pliki wstawione tutaj sa pobugowane :)

OFF TOP
UP zwijaj sie juz ^^ nie masz graczy nie masz po co robic juz zadnego nowego serwa :)
u cb napewno nie zagosci duza ilosc graczy :D nie licz ze ktos ci odpisze ^^

Edytowane przez Hequito^^
Opublikowano (edytowane)

Przy logowaniu zacina pasek na koncu.

Jedyne co zmienialem to pakowałem rot . jednak nie mialem pliku xml więc moglem zepsuc cos w tym miejscu więc prosiłbym o pomoc.

Clientowe syserr wywala :

Edytowane przez eL kLeKi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...