Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

zapytania do mysql z tymi sr czemu plik mniej wazy niz ten co jest na maszynie ? item proto czy jakis itemkow bedzie brakowalo ? lub czy jest inny sposob na dodanie tego

a ten client co jest w temacie nadaje sie ? widzialem ze pare itemkow nie widac jest ich duzo ? czy latwo ogarnac ?

Edytowane przez DamixXx0101
Opublikowano

a ten client co jest w temacie nadaje sie ? widzialem ze pare itemkow nie widac jest ich duzo ? czy latwo ogarnac ?

1Jest trochę braków, ale jak robisz swój serwer to powinieneś się tym zająć i naprawić.

2To już zależy od twojego poziomu wiedzy.

Jeszcze małe pytanie do Terenza. Planujesz robić kolejną wersję tych plików z game r40 oczywiście w dalszej przyszłości :p

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano (edytowane)

jest ktos w stanie wytlumaczyc jak zrobic te sr ? bez utraty itemkow ?

cos sie stanie jak np wezme z db itemproto i do mysql wrzuce ?

Opublikowano (edytowane)

Witam. Może ktoś wrzucić pliki serwerowe i clienta na inny host, jeśli już są takie linki proszę o wskazanie ich.

A co te linki padły że chcesz inne?

Czy też może męczy cię czekanie i wolny download, jeśli tak to z pewnością nie przeczytałeś dokładnie tematu:

Pobieranie z uploaded.net bez limitu prędkości i bez czekania:

Spoiler
Konto 300MB za free: http://filefox.pl/ <- można tworzyć multikonta

Konto 200MB za free: http://nopremium.pl/

Edytowane przez baran860

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Jak złącze te wszystkie party (7) i wypakuje to bedzie caly gotowy client czy bede musial to wklejac do pl'a?

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano (edytowane)

Jak złącze te wszystkie party (7) i wypakuje to bedzie caly gotowy client czy bede musial to wklejac do pl'a?

Caly gotowy client : )

mam pytanie czy komus tez nie dziala strona ? pytam bo mam problem jak robie stronke do reje zakladam konto to wyskakuje

Ten login jest już zajęty, spróbuj innego.

• Login:
  • Hasło:
  • Twoje imię:
  • E-Mail:

Ssasdssasdsjestracji do serwera nazwa serwera

na innej stronie wyskakuje "Problem z MySQL."

a tak to ranking itp pokazuje ocb ? nawet moge zalogowac sie na istniejace konto

Opublikowano (edytowane)

Mi na windows7 nie chce sie odpalic ten launcher na hamachi bo przez normlany starter gdy pasek logowania dojdzie do konca wywala do pulpitu ;p

wez jako admin jak hostujesz maszyne to odpalaj bez launchera mi dziala i zobacz ip w rootach

tez mam w7

wie ktos co z tym www?

Opublikowano

wez jako admin jak hostujesz maszyne to odpalaj bez launchera mi dziala i zobacz ip w rootach

tez mam w7

wie ktos co z tym www?

Mi sie wgl launcher nie chce właczyć nawet jako administrator

Opublikowano (edytowane)

Czy ktos wkoncu odpisze czemu na istniejace konta moge sie zalogowac na stronie gdy robie nowe konto "problem z mysql" o co tu chodzi ?!!!!!!!!! wszystko mam dobrze skonfigurowane nawet moj kolega wbil na ts i nic z tego co jest nie tam z tym mysql ? ???????????????????????????????????????????????

nawet zmienialem tabelki account i player i nic dupa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TERENZO HELP !!!

Opublikowano

Czy ktos wkoncu odpisze czemu na istniejace konta moge sie zalogowac na stronie gdy robie nowe konto "problem z mysql" o co tu chodzi ?!!!!!!!!! wszystko mam dobrze skonfigurowane nawet moj kolega wbil na ts i nic z tego co jest nie tam z tym mysql ? ???????????????????????????????????????????????

TERENZO HELP !!!

:D ja mam problem z launcherem i mi też nie pomogą chyba ;p

Opublikowano (edytowane)

TERENZO HELP !!!

zaloguj sie przez navicat Spróbuj zaznaczyć ostatnie konto w account.account naciśnij shift+strzałka w dół spowoduje to dodanie nowej linijki wpisz byle jakie id, byle co w login i byle co w password jeśli i naciśnij na dole 'ptaszka' jeśli ci poprawnie utworzy konto to sprawdź czy zapytania w stronie do bazy mysql mają takie same nazwy kolumn.

Jeśli wywali błąd to daj go tutaj.

Edytowane przez baran860

8910814572903361049127.png

Opublikowano (edytowane)

upnie mi ktoś parta 4 maszyny wirtualnej(ten 20mb) na inny hosting?

bo na tym zje*** hostingu szlak mnie trafia

@edit

już sobie poradziłem

Edytowane przez marcin9994PL
Opublikowano

1364- field last play doesn't have a default value jak daje obojetnie jaka date pozniej wyskakuje ip web daje i niby robi konto lecz nie dziala

"field last play doesn't have a default value" - musisz ustawić wartość domyślą dla kolumny "last_play".

Pomoże ktoś z launcherem bo terenzo na pewno nie ma czasu nawet na to spojrzeć ;x

niestety nie pomogę z tym launcherem, nie jest mój, a ja z nim żadnych problemów nie miałem. ;/
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...