Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mozecie upac na normalnych hostingach a nie na hostingu nie dosc ze jest 50kb/s to jeszcze 1 plik na 180min...

Mam dac 5€ za jakis Client ? Mnie rodzice z procy nie karmili.

Jeżeli chciałbyś klienta, napisz na pw;) Uploaduje na egofiles :)

4692787228.png

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie mozecie upac na normalnych hostingach a nie na hostingu nie dosc ze jest 50kb/s to jeszcze 1 plik na 180min...

Mam dac 5€ za jakis Client ? Mnie rodzice z procy nie karmili.

mi się wydaje że jednak karmili. napisałem w temacie jak pobierać bez limitu czasu i prędkości. pozdrawiam
Opublikowano

mi się wydaje że jednak karmili. napisałem w temacie jak pobierać bez limitu czasu i prędkości. pozdrawiam

Ale po co dajesz takie linki skoro to dla nikogo niewygodne, po 9 partów hahah ^^ poyeabo się o haisu

hehpng_esrnree.png

Opublikowano (edytowane)

Ale po co dajesz takie linki skoro to dla nikogo niewygodne, po 9 partów hahah ^^ poyeabo się o haisu

jakiego hajsu? nikt mi niestety za to nie płaci. ja tu dałem tylko sf które waży ~9mb, reszta to są zwykłe dodatki, których to nikt nie musi pobierać.

@nie dość że za darmo to jeszcze wydziwiają. Boże, co za ludzie... :c

Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano

jakiego hajsu? nikt mi niestety za to nie płaci. ja tu dałem tylko sf które waży ~9mb, reszta to są zwykłe dodatki, których to nikt nie musi pobierać.

@nie dość że za darmo to jeszcze wydziwiają. Boże, co za ludzie... :c

Terenzo ,będziesz może robił jeszcze jakieś nowe pliczki typu te co są na Windowsa tylko na FREEBSD dało by radę ? Fajnie by było jak byś dodał coś jeszcze ! :)

Opublikowano (edytowane)

Terenzo ,będziesz może robił jeszcze jakieś nowe pliczki typu te co są na Windowsa tylko na FREEBSD dało by radę ? Fajnie by było jak byś dodał coś jeszcze ! :)

jak kiedyś znajdę czas to dam jakiś update z tym co dotychczas dali na globalu, a teraz ogarniam src. Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano

Dobra mój problem rozwiązany - przeinstalowałem całą maszynę i jest gitara.

Teraz tylko takie jedno pytanie jak powinno się prawidłowo wyłączać serwer ?

/Start ??

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano (edytowane)

Czy na tych plikach są:

1.nowe mapy/bronie/zbroje z globala?

2.Jest dodany system ulepszeń z globala np. z trytona na tą nową broń? Ze szmaragdowej na nową zbroję? Potrzeba na nie ulepszaczy?(Oby tak :D).

3.Katakumby + dobry, odbugowany quest jest na tych plikach?

4.Komnata beran setaou tak samo, jest quest na nią?

5.Resp metinów, bossów i mobów na nowych mapach z globala też jest?

6.Quest na wejście na te mapy jak na globalu na 90 lvl u teleportera(chyba u teleportera, nie chcę nikogo okłamać lecz sam nie pamiętam)

7.Odbugowane pety i pieczęcie do nich?

8.Odbugowane wierzchowce na 480 godzin?

9.Tygrysy begnalskie i pieczęcie do nich?

10.Client w 100 % PL? Questy, item i mob_proto też po PL?

11.System energii, kostiumów, fryzur są?
12.Max lvl 105?

13.Jest tutaj ta smocza alchemia, nowy kowal(crafting) i te nowe okno "cube"?

14.Drop z mobów/bosów/metinów jak na globalu?

Edytowane przez PaTrOL *DG*

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Mam Full Clienta i Maszyne wszystko git rooty pozmieniane itp loguje sie ładuje sie pasek i nagle client sie wyłącza ? WTF pomoże Ktoś

?????

Moja Sygnatura

Opublikowano

Zeby klient dzialal trzeba wgrac client side

#edit

Nie dziala link do client side

Moja Sygnatura

Opublikowano

Czy na tych plikach są:

1.nowe mapy/bronie/zbroje z globala? Tak

2.Jest dodany system ulepszeń z globala np. z trytona na tą nową broń? Ze szmaragdowej na nową zbroję? Potrzeba na nie ulepszaczy?(Oby tak :D). Chyba nie, nie sprawdzałem

3.Katakumby + dobry, odbugowany quest jest na tych plikach? Katakumby są dodane, tylko nie wiem co z questem bo mam swojego ;p

4.Komnata beran setaou tak samo, jest quest na nią? Raczej Nie

5.Resp metinów, bossów i mobów na nowych mapach z globala też jest? Nie

6.Quest na wejście na te mapy jak na globalu na 90 lvl u teleportera(chyba u teleportera, nie chcę nikogo okłamać lecz sam nie pamiętam) Nie

7.Odbugowane pety i pieczęcie do nich? Tak

8.Odbugowane wierzchowce na 480 godzin? Tak

9.Tygrysy begnalskie i pieczęcie do nich? Tak

10.Client w 100 % PL? Questy, item i mob_proto też po PL? 99%PL coś było po angielsku nie pamiętam

11.System energii, kostiumów, fryzur są? Tak

12.Max lvl 105? Tak

13.Jest tutaj ta smocza alchemia, nowy kowal(crafting) i te nowe okno "cube"? Smoczej alchemi nie ma z resztą nie wiem

14.Drop z mobów/bosów/metinów jak na globalu? W 90% :)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Ty raczej wlasnej strony nie mozesz miec...

bys ludzi zawalil 20 linkami i 5 tutorialami jak pobierac piep... plik.

To ze robisz pliki to jedno a to ze nie umiesz upnac plikow to inna sprawa.

Wpisalem w google "File Hosting" i wyskoczylo mi to http://www.filedropper.com

Przyklad... moge zrobic najbardziej odjazdowy samochod na swiecie lepsze od bugatti.

Ale aby go kupic potrzeba 10€ tylko 10€ !! ale podpisanie umowy i papierow zajmie tobie 90 lat czyli zanim dostaniesz samochod bedziesz w grobie...

Opublikowano

Dałby rade upnąć ktoś clientside bardzo byłbym wdzięczny ;)

w tej wersji nie ma już clientside'a, jest cały client.

@up. nie rozumiem. przecież pliki są dobrze wrzucone, na hosting plików, a wrzuciłem je na ten bo ma fajny licznik pobrań. :>

Opublikowano

w tej wersji nie ma już clientside'a, jest cały client.

@up. nie rozumiem. przecież pliki są dobrze wrzucone, na hosting plików, a wrzuciłem je na ten bo ma fajny licznik pobrań. :>

Drogi Terenzo Otóż mam taki problem że wszystko działa a jak loguje się na serwer wybieram postać pokazuje się pasek ładowania ładuje się i pod końcem wywala mi clienta pomóż ziom:)

Moja Sygnatura

Opublikowano

Drogi Terenzo Otóż mam taki problem że wszystko działa a jak loguje się na serwer wybieram postać pokazuje się pasek ładowania ładuje się i pod końcem wywala mi clienta pomóż ziom:)

Rozpakowane root:

metin2_root_2013.7z 173 KB

https://mega.co.nz/#!0tRHXKDb!ePTFqjyA0NUP-cLVPbRE2wjVe7kMedkLPPpl6S_qBaU

https://www.virustotal.com/pl/file/03fec630ffce07e2394a29ec2e69aa85c4a85c65a5a4af15dd49a38d3ec5b77a/analysis/1384365231/

8910814572903361049127.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...