Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też poczekam na v2 :)

Mam nadzieje że ukażą się na dniach

masa głupich bugów, a pliki na prawdę znakomite.

Wielkie podziękowania dla Terenza, jednak ja jeszcze poczekam :)

1355504898-U363840.png

Opublikowano (edytowane)

@LUDZIE WY NIE MACIE CO ROBIĆ TYLKO SPAMIĆ O V2 NIE WKURZAJCIE TERENZA BO WAM NIE UDOSTĘPNI !

Jeśli komuś się passy nie wyświetlają w zawartości archiwum to są w tej zakładce : Opis gotowej maszyny by Venir:

Edytowane przez Venir
Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

Nie wiem czy to odkryliście czy też nie,ale z Wierzchowców od 71125-71128 czyli tych "Wojennych" dmg nie jest zadawane,czyli jak uderzę dowolnego moba,biję go,ale dmg żadno nie jest zadawane.Jeśli odkryliście to przepraszam,chcę tylko pomóc. :P(Mówiąc prościej ja ich nie bije a one mnie tak)

A jeśli chodzi o pliki to są świetne,wszystko działa jak należy i jak ma działać.Oczywiście oczekuję v2 i powodzenia w "tworzeniu". :D

Edytowane przez Millenium
Opublikowano

Nie wiem czy to odkryliście czy też nie,ale z Wierzchowców od 71125-71128 czyli tych "Wojennych" dmg nie jest zadawane,czyli jak uderzę dowolnego moba,biję go,ale dmg żadno nie jest zadawane.Jeśli odkryliście to przepraszam,chcę tylko pomóc. :P

Wiem to, tylko nie chciałem edytować binki ani gejma. :P
Opublikowano

@up nic nie upaj dysk jest w temacie zrobiony od postaw przezemnie więc zaglądać na początek tematu ! -,-

Czytać nie umiecie?

im wiecej dyskow tym lepiej, nie sraj się tak... myslisz, ze jak jako pierwszy dysk wrzuciłeś to pro elo jestes.. ? niech wrzucaja.. lepiej dla innych.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Ja też poczekam na v2 :)

Mam nadzieje że ukażą się na dniach

masa głupich bugów, a pliki na prawdę znakomite.

Wielkie podziękowania dla Terenza, jednak ja jeszcze poczekam :)

Nie czekaj tylko naprawiaj sam. Jezeli np. będziesz miał dedyka i technik nie będzie umiał naprawić to co? Musisz się wszystkiego uczyc sam po trochu bo jak coś sie posypie to nie bedziesz umiał naprawić ;D.

pliki właśnie zasysam :D.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

im wiecej dyskow tym lepiej, nie sraj się tak... myslisz, ze jak jako pierwszy dysk wrzuciłeś to pro elo jestes.. ? niech wrzucaja.. lepiej dla innych.

Ja tam nikogo nie bronie ale.. lepiej dla innych w jaki sposób? Jak każdy zrobi to samo na tych samych plikach? bez sens robić 100 takich samych dysków.Peace

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Ma ktoś difa na binke żeby można było bić z bengali??

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano (edytowane)

Ja tam nikogo nie bronie ale.. lepiej dla innych w jaki sposób? Jak każdy zrobi to samo na tych samych plikach? bez sens robić 100 takich samych dysków.Peace

chodzi mi o to, ze hosting moze byc przeciążony? np. najlepiej by było jak by były 2 linki do dysków.

@DOWN

czuję tę moc :D

@TERENZO

na v2 pliki mozesz wgrac regeny do dc itd itp. i loch ,,pajonkuf fał tszy'' :D

Edytowane przez Charon =)

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

chodzi mi o to, ze hosting moze byc przeciążony? np. najlepiej by było jak by były 2 linki do dysków.

Ja później zrobię swoją maszyne i wrzucę na mocniejszy hosting. :)

Opublikowano

Ma ktoś może jakiegoś konkretniejszego portmapa? mam odblokowane 5x portów, a kolega dalej wbic nie moze..

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Kto mi powie gdzie w cliencie znajde pliki odpowiedzialne za v2? Bo jak wchodze to mam zielony ekran :/

Wycinek z syserr

To jest ukryta treść, proszę

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Witam.

Powiem tak, pliki są zajebiste, wszystko dobrze, tylko te głupie BUGI !.

Po za tym już większą połowę bugów z eliminowałem.

W sumie owe bugi są naprawdę śmieszne 2/3h roboty i już nie ma ani jednego...

Poczekam jeszcze na wersję v2

:) w niej też się pobawię.

Dziękuję i dobranoc.

24874563890076977448.png

Opublikowano (edytowane)

Witam.

I znowu mam taki BIG PROBLEM....

Pobrałem cały system vhd...

I cały czas mam znowu zostaniesz połączony...

A przecież już edytowałem pliczki...

Liczę na POMOC !.

@UP

Musisz zpachować klienta PL'a

:) Do najnowszej wersji.

Instrukcja:

1. Zainstaluj jeszcze raz klienta Metin2 PL.

2. Aktualizuj ( Kliknij ikonę metin2.exe )

3. Wgrać paczuszkę od Terenzo :*.

4. Edytuj rooty na swoje IP,Porty.

5. Zaloguj się do gry i galopuj robić serwer.

:)

Liczę na Like kochani

:)

Edytowane przez †Prison
24874563890076977448.png

Opublikowano (edytowane)

Robilem serwer na tym gotowym dysku ale komenda /start nie dziala i nie mozna wlaczyc serwera.

Help

Nie mozna tez polaczyc sie z ftp ip z hamachi haslo mpcforum login root

Edit

Doszedlem sam jak wlaczyc, nie dziala komenda /stop

prosze o pomoc

Edytowane przez plplplpl

x

Opublikowano

Widzę, że praca pełną parą. :D

Czego wczoraj mu na gadu nie zgłosiłem, to już naprawione. :P

www.astium.pl

kubfch.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...