Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam , mam pewien problem , otóż chodzi mi o system ulepszeń broni .

Wszystko jest ustawione poprawnie tzn ( miecz bojowy> Tryton , smoczy nóż - bezduszne itd ) a mimo to ulepszenia nie działają , ma ktoś taki problem ?

system ulepszeń zbroi działa .

sprawdź magicznym metalem lub u kowala .

Jak nie działa to zmień w refine_set w item_proto na wartość z np systemu ulepszeń zbroi :D

4069914545198581480131.png

Opublikowano

które lepsze v3 czy v4.2?

pliki różnią się wersją game, w v3 jest jeszcze to stare 2089, jednak mogę śmiało polecić 4.2

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie, mianowicie założyłem normalnie konto przez mysql zalogowałem się na nie ale jak chce zalożyć nowa postać to przy wybraniu światu pojawia mi się czarny ekran i nic sie nie dzieje... Wie ktoś moze dlaczego ?

EDIT:

Błąd mam dalej ten sam aczkolwiek doszedł kolejny mianowicie zmienilem hasło do konta które jest juz w MYSQL i po zalogowaniu się i wybraniu postaci client MT2 sie OFFA

Jakieś rady ?

Edytowane przez ikinloms
Opublikowano

Mam pytanie, mianowicie założyłem normalnie konto przez mysql zalogowałem się na nie ale jak chce zalożyć nowa postać to przy wybraniu światu pojawia mi się czarny ekran i nic sie nie dzieje... Wie ktoś moze dlaczego ?

EDIT:

Błąd mam dalej ten sam aczkolwiek doszedł kolejny mianowicie zmienilem hasło do konta które jest juz w MYSQL i po zalogowaniu się i wybraniu postaci client MT2 sie OFFA

Jakieś rady ?

Dam Ci najlepszą radę:

Podaj syserr.

0LsM05U.png

Opublikowano

EDIT:

Jakieś rady ?

Mam taki sam problem OTO syserr:

To jest ukryta treść, proszę
Opublikowano (edytowane)

Okey działa dodałem do root te 2 pliczki i działa elegancko :)

Czy zostały dodane nowe mapki z metin 2 PL widzę tylko nowe itemki aczkolwiek nie widzę opcji wejścia na mapke ?

@

Znalazłem w temacie jak wejść na mapki aczkolwiek na mapce nie ma żadnych mobów ani NPC czy wszystko muszę sobie samemu ustawić czy jak ?

Edytowane przez ikinloms
Opublikowano

Okey działa dodałem do root te 2 pliczki i działa elegancko :)

Czy zostały dodane nowe mapki z metin 2 PL widzę tylko nowe itemki aczkolwiek nie widzę opcji wejścia na mapke ?

@

Znalazłem w temacie jak wejść na mapki aczkolwiek na mapce nie ma żadnych mobów ani NPC czy wszystko muszę sobie samemu ustawić czy jak ?

Z tego co wiem wszystko jest wgrane tylko sam musisz rozmieścić resp

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Z tego co wiem wszystko jest wgrane tylko sam musisz rozmieścić resp

Możesz mi powiedzieć jak mozna rozmieścić resp ?

Oraz może ktoś podać ID itemków ( zbroje bronie na 105 ? )

Poleca ++

Edytowane przez ikinloms
Opublikowano

Możesz mi powiedzieć jak mozna rozmieścić resp ?

Oraz może ktoś podać ID itemków ( zbroje bronie na 105 ? )

Poleca ++

http://www.mpcforum.pl/topic/269875-tut-jak-doda-resp-i-drop-smokawiedmy/

Mam pytanie czy można to zrobić na Virtual Pc?

na vpc nei zadziała

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Wszystko fajnie widzę ale przydało by się jeszcze ID tych wszystkich mobów . Była by możliwość otrzymania ? Oczywiście już leca + dla Ciebie .

@

System ulepszania itemek na 105 lvl jest taki sam jak na PL ? Nie mogę jakoś ulepszyc ktos wyjaśni też ++ poleca ?

Edytowane przez ikinloms
Opublikowano

Wszystko fajnie widzę ale przydało by się jeszcze ID tych wszystkich mobów . Była by możliwość otrzymania ? Oczywiście już leca + dla Ciebie .

@

System ulepszania itemek na 105 lvl jest taki sam jak na PL ? Nie mogę jakoś ulepszyc ktos wyjaśni też ++ poleca ?

nie znam id ale możesz sam to sprawdzić w łatwy sposób (i tak prędzej czy później będziesz musiał się nauczyć sam sprawdzać :P) wchodzisz do navicat -> player -> item/mob proto i tam otwierasz np. mob proto, ctrl+f i wpisujesz nazwę szukanego moba, jeśli nic nie wyszukało to przełączasz stronę (na dole w prawym rogu)

graphic.png

Opublikowano

Może ktoś pomóc i napisać jak ogarnąć

? Po pobraniu mam 2 oddzielne pliki, co dalej? ;-;

Musisz tylko rozpakować ten pierwszy drugi jest zbędny bo przy otwieraniu wyskakuje jakiś błąd ( bynajmniej mi ).

+ musisz mieć program aby to otworzyć który się nazywa "7-Zip File Manager"

Opublikowano (edytowane)

Pobierz to:

To jest ukryta treść, proszę

Następnie połącz pliki otrzymasz plik .rar gotowy do wypakowania.

PS.

Do tych plików trzeba clienta PL'a?

Edytowane przez Danzan

graphic.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...