Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam problem. Skąd pobrać dysk do virtual boxa ? Bo to co ja pobierałem to jest coś innego i nie można podłączyć tego do virtual boxa. Pomoże ktoś ? // GG 33374290

,, Co masz zrobić jutro... zrób pojutrze.''

Opublikowano

Bo może to masz spakowane ? :P Głupia odp ale sprawdź na wszelki przez 7-zip czy da rade wypakować. A jak nie to daj ss tego co Ty tam masz.

Opublikowano

Pliczek czysty, nie pamiętam formatu. Normalny pliczek waga 1 GB tak jakbym nie miał jakiegoś programu do tego pliku.

,, Co masz zrobić jutro... zrób pojutrze.''

Opublikowano

Witam. Mam problem. Otóż serwer działa świetnie, mogę się zalogować przez MySQL, Filezillę itd. Ale nie mogę włączyć klienta. Wszystkie potrzebne paczki wrzuciłem do folderu metina i teraz wywala mi błąd QImZkhz.png Ma ktoś pomysł co można z tym zrobić?

Opublikowano

Witam. Mam problem. Otóż serwer działa świetnie, mogę się zalogować przez MySQL, Filezillę itd. Ale nie mogę włączyć klienta. Wszystkie potrzebne paczki wrzuciłem do folderu metina i teraz wywala mi błąd QImZkhz.png Ma ktoś pomysł co można z tym zrobić?

brakuje ci w folderze lib pliku traceback.pyc dodasz go i powinno działać, albo spatchować clienta.

Ker169.gif

Opublikowano

Tak wgl ściągać klienta przez to gówno GameForge to nie wiem. Ściągnij sb klienta ze strony kamermoda i tam go patchuj. Mi trybi bez problemu )

Opublikowano

W zasadzie mam 3 Pytania

1. Czy na plikach jest możliwe zrobienie systemu petów do expa ?

2. Czy da się jakoś sterować z Navi tym item proto i mob proto

3. Czy na plikach 2010 jest możliwość zrobienia niemigającego systemu kostiumów z dawanie bonusów z Navi ?

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano (edytowane)

W zasadzie to tak :

1. Na każdych się da.. nie ważne jakie to pliki liczą się umiejętności.

2. Hmm wygląda że tu jest game2089 czyli pewnie da się, tylko na tym wyższym masz inaczej no chyba że dograsz kilka rzeczy to i tak będzie w navi.

3. Odpowiem tak jak w 1 punkcie. Jasne że się da.. Np. przez użycie funkcji mózg i też przez liba taki przykład jest to w miarę dobre zastosowanie.

P.S. jeśli się mylę to soryy nie jestem Bogiem :P

Edytowane przez hetisek
Opublikowano

Witam , mam pewien problem , otóż chodzi mi o system ulepszeń broni .

Wszystko jest ustawione poprawnie tzn ( miecz bojowy> Tryton , smoczy nóż - bezduszne itd ) a mimo to ulepszenia nie działają , ma ktoś taki problem ?

system ulepszeń zbroi działa .

Opublikowano

W zasadzie mam 3 Pytania

1. Czy na plikach jest możliwe zrobienie systemu petów do expa ?

2. Czy da się jakoś sterować z Navi tym item proto i mob proto

3. Czy na plikach 2010 jest możliwość zrobienia niemigającego systemu kostiumów z dawanie bonusów z Navi ?

1. dif

2. lib

3. lib

0LsM05U.png

Opublikowano

Terenzo wiele ludzi chciałoby, abyś udostępnił poprzednie pliczki (chodzi o game 2089), naprawdę wiele ludzi chciałoby te pliczki pobrać, lecz nie ma skąd :/

4692787228.png

Opublikowano

Terenzo wiele ludzi chciałoby, abyś udostępnił poprzednie pliczki (chodzi o game 2089), naprawdę wiele ludzi chciałoby te pliczki pobrać, lecz nie ma skąd :/

wrzuciłem do tematu linki do pobrania wersji v3
Opublikowano

Wszystko jest ustawione poprawnie tzn ( miecz bojowy> Tryton , smoczy nóż - bezduszne itd ) a mimo to ulepszenia nie działają , ma ktoś taki problem ?

Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...