Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Mam problem, zrobiłem wszystko tak jak jest napisane w poradniku, ale dalej inne osoby wyrzuca po wybraniu postaci. Tylko na komputerze gdzie jest serwer mogę się normalnie zalogować. Jak to naprawić?

@edit

Jestem nowy w tych sprawach, ale jednak zrobiłem wszystko jak trzeba ;x Proszę o szybko odp!

Edytowane przez Ama3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

witam jest taki problem chodzi o to że logujemy sie do gry wybieramy postać i tu nagle jeb wywala do windowsa:)

hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.
GetServerLocation: location error name mapindex 0 0 x 0 empire 3

to ten błąd: ) przypominam jest to vps

Edytowane przez eaontilek
Opublikowano

Mam problem, zrobiłem wszystko tak jak jest napisane w poradniku, ale dalej inne osoby wyrzuca po wybraniu postaci. Tylko na komputerze gdzie jest serwer mogę się normalnie zalogować. Jak to naprawić?

@edit

Jestem nowy w tych sprawach, ale jednak zrobiłem wszystko jak trzeba ;x Proszę o szybko odp!

pobierz launcher hamachi, wpisz swoje ip bez końcówki *.100 w plik 'serverimfo.py', i wyślij te pliki z paczki z launcherem hamachi znajomym (muszą go odpalać jako administrator).
Opublikowano

Co mam zrobić z tymi 2 plikami FreeBSD 9.1.7z 001 i 002 ??

Chce postawić do na hamaku, jestem zielony i proszę o pomoc

Opublikowano

sciagnij virtual boxa i odpal poprostu tym i skonfiguruj pod swoj komp chodzi o ramy itd

Opublikowano

521e1bb99d1ab.png

następnie włączasz plik z niebieską ikoną (*.vbox)

Opublikowano

Terenzo dlaczego nie mogę rozpakować plików root ogółem z twojego clientside

pobierz paczke lite z tematu albo skorzystaj z metin2tools'a (rozpkuje pliki zabezpieczone znakami).

Opublikowano

521e1bb99d1ab.png

następnie włączasz plik z niebieską ikoną (*.vbox)

Czyli coś mam pobrać jeszcze ? Bo mam winrara i nie moge wypakować. Mam virtual boxa ale tych dwoch plikow mi nie znajduje ;/

Pasjonat
Opublikowano

Czyli coś mam pobrać jeszcze ? Bo mam winrara i nie moge wypakować. Mam virtual boxa ale tych dwoch plikow mi nie znajduje ;/

pobierz program 7zip do rozpakowania

Opublikowano

Mam pytanie czy jak sciagne gotowa maszyne v 4.2 9.2 BSD ta co ma 1.3GB to musze wklejac te ServerFiles i SeverFix ? prosze o szybka odpowiedz !

nie musisz, w opisie napisałem, że już to zawiera. :}
Opublikowano

Witam.

Mam następny problem. Wszystko ładnie postawiłem i w ogóle. Więc postanowiłem zwiększyć expa i yangi. Kiedy zwiększam to. To zmieniam to w tabelach mysql, potem eksportuje to do txt i wgrywam do db. Lecz po tej operacji bugują się kamienie metin(tzn. stają się tak jakby NPC, mają zielony tytul; i mozna tylko na nie kliknąć). Każdy. Oraz potworki przestają atakować. Mogę prosić o wyjaśnienie tego jak mam to zrobić. A i jeszcze jedno. Ponowne przywrócenie starego txt i tabeli mob_proto nie odbugowuje juz kamieni metin. Trzeba od nowa całą maszyne stawiać ;/

Proszę o szybką odpowiedź.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

da ktoś link do innego hostingu z clijentem ponieważ kur.wa ściągam 3 dzień i co chwile przerywa

proszę proszę pomocy

błagam

podałem stronkę przez którą można pobierać pliki bez limitu, więc nie wrzucę na inny hosting.

@up. które linki wygasły? teraz sprawdzałem i są sprawne.

Opublikowano (edytowane)

Mam problem z nowymi strojami.Nie dzialaja mi te nowe ktore dodal terenzo czyli AC Miryang FC Sangsun Dong (m) Gromista Góra FC (k)

Shinsoo United (k)

Widac ikonki itemu,jednak niewidac zalozonych strojow

r6x3.png
Edytowane przez ShastaMan
ie068n.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...