Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dodać item. bo jak dodaje do item proto client serwer i tam opis nie mogę. WTF?! daje /reload i nic resetuje serwer i nic a item jest w item_proto nadal .

Czemu?

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Specjalista
Opublikowano

Postawiłem serwer od początku ca całych twoich plikach FreBSD i czy na nich też są te nowe mapy ??

Bo coś ich nie mogę znaleźć ?? Jest ustawione jakieś tp na nie w grze ??

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

nie ma żadnego teleportera, ale możesz się przenieść za pomocą komendy warp.

metin2_BayBlackSand : 1049600 1510400

metin2_CapeDragonHead : 1024000 1664000

metin2_DawnMistWood : 1177600 1664000

metin2_mtthunder : 1126400 1510400

@Edit: Jak dodać item. bo jak dodaje do item proto client serwer i tam opis nie mogę. WTF?! daje /reload i nic resetuje serwer i nic a item jest w item_proto nadal .

Czemu?

Edytowane przez kronzu

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano (edytowane)

Terenzo! zrobiłem serwer, wgrałem wszystkie pliki poprawnie, zmieniłem ip ( próbowałem tez porty te 2 zmienić na 13051 itd.) ale po wybraniu postaci i po załadowaniu się paska jest czarny ekran

to wszystko wrzuciłem do klienta pla , te mt2csv wgrałem tak jak w poradniku, zapora/antywirus off, włączam przez surke (serwer na hamachi)

portmap włączony

po wpisaniu mt2 start

8f1b1b57.png

i po ps

9085db42.png

To jest ukryta treść, proszę

Link do ss po wybraniu/probie stworzenia nowej postaci

Edytowane przez NPC2
Opublikowano

Siema Terenzo mam pytanie mógłbym zrobić poradnik jak postawić server na twoich plikach? Dla ludzi którzy nie ogarniają :)

Opublikowano

Terenzo. możesz wrzucić działające kostiumy klubów, świąteczne, renifera oraz fryzury pasujące do tych kostiumów bo niestety kiedy ubiorę jeden z tych kostiumów to albo tekstura jest biała albo postać "wbija się" w ziemię" przy fryzurach jest podobnie( znika część głowy z włosami)?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Specjalista
Opublikowano (edytowane)

Up mam tak sam + jeszcze jak idę na Dk to na chyba 3 piętrze mi się postać zbugowała nw ocb.

Był tam jakiś mini boss,zacząłem go bić i nagle logło i teraz przy wyborze postaci wywala do logowania :D

A moby nowe są wgrane ??

Bo na mapkach widzę czysto :> ?

Edytowane przez E69

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Siema, postawiłem serwer VPS.
Wszystko po stronie serwera ok, tzn ftp działa, do bazy mogę się połączyć, ip w kliencie zmienione.

Ale niestety mi on nie działa.
Ciągle pisze błąd połączenia.

Dlaczego?

Opublikowano

Witam mojemu graczowi zbugowala sie postac jak wybiera postac i gdy ma sie przeniesc do paska logowania to wywala go do wybrania CH co zrobić?

Zmień mu kordy i mapę w mysql.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

stawiali ale padały po tygodniu, bodajze nawet revential ma podstawę w tych pliczkach (patrząc po itamkach i bugach w nich)

Opublikowano

Terenzo! zrobiłem serwer, wgrałem wszystkie pliki poprawnie, zmieniłem ip ( próbowałem tez porty te 2 zmienić na 13051 itd.) ale po wybraniu postaci i po załadowaniu się paska jest czarny ekran
to wszystko wrzuciłem do klienta pla , te mt2csv wgrałem tak jak w poradniku, zapora/antywirus off, włączam przez surke (serwer na hamachi)
portmap włączony

po wpisaniu mt2 start
8f1b1b57.png

i po ps

9085db42.png

Link do ss po wybraniu/probie stworzenia nowej postaci

Podmienilem tez te pliki ale nic to nie dało

Opublikowano

stawiali ale padały po tygodniu, bodajze nawet revential ma podstawę w tych pliczkach (patrząc po itamkach i bugach w nich)

Revential ma podstawę Terenzo v3. v4.5 to zupełnie inna bajka.

Dziwne, że w wersji 4.5 można znaleźć bugi jeszcze z wersji 2.0 xD

Opublikowano

Infi, niepierdol głupot pls. :<

Nie wiem jak tam item_proto w bazie, którą podaje Terenzo., ale my mamy konwertowane item_proto z clienta Metin2.pl, więc możesz wypierdalać. Revential dzisiaj bodajże stoi właśnie miesiąc, więc o czym ty gadasz chłoptasiu. :/

Infinity wpierdala krokiety teraz więc to nie On pisał. xD

Przy okazji dodam, że w wersji 4.5 plików item_proto też jest konwertowane z PLa. xD

Opublikowano

Infi, niepierdol głupot pls. :<

Nie wiem jak tam item_proto w bazie, którą podaje Terenzo., ale my mamy konwertowane item_proto z clienta Metin2.pl, więc możesz wypierdalać. Revential dzisiaj bodajże stoi właśnie miesiąc, więc o czym ty gadasz chłoptasiu. :/

w tym sf też siedzi item proto przekonwertowane z pl'a, ale z jakiejś połowy tego roku. :P
Opublikowano

No raczej nie ;)

Opublikowano

Jakie pasy do strony są tutaj ? Bo mam Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in/usr/local/www/apache22/data/config.php on line 16

Błąd podczas łączenia z bazą danych.
Komunikat o błędzie: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)

Opublikowano

Jakie pasy do strony są tutaj ? Bo mam Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in[/size]/usr/local/www/apache22/data/config.php on line [/size]16

Błąd podczas łączenia z bazą danych.[/size]

Komunikat o błędzie: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)[/size]

dla localhost'a prawdopodobnie nie ma hasła, albo jest te co podałem w temacie.
Opublikowano

Mam pytanie a mianowicie jakie nowe mapy są dodane ? ;p Oraz czy są jakieś nowe metiny dodane ? ;) W opisie nic o tym nie ma. Więc zapytuję. Oczywiście mogę sam zobaczyć ale wolę wiedzieć. Z góry dziękuję. ;)

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...