Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineJail [Powrót JailCraft][Więzienie][Autorskie Pluginy] - Zapraszamy!

Malinczik_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybaczcie mi muszę jeszcze pospamić. Mimo zarzekania się autorów serwer miał być nie dla kasy czyli nie miało być vip`ów itp. Miała być tylko płatna rejestracja... przypuszczam , że nie było by za co utrzymać serwera dlatego też została ona wzniesiona teraz są premium MPCforum itp , zachęcają do kupowania vipa , który ma większe udogodnienia od gracza czyli kolejny pospolity Jail... Myślałem , że warto było czekać ten miesiąc na ten serwer jednak tak nie jest niestety pomyliłem się ... to jest moja opinia... może się zmieni ale wątpię autorzy nas zwodzili...

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up, związku z negatywnymi komentarzami i małą liczbą osób zainteresowanych serwerem, zdjęliśmy aktywację sms oraz dodaliśmy system Vip.

Kierujemy się waszymi opiniami.

Opublikowano

Facebook:

Jutro o godzinie 20:00 zostanie usunięty Ender Chest na spawnie, proszę zabrać swoje przedmioty i przenieść do ekwipunku/celi.
Pozdrawiamy,
Ekipa MineJail.pl
Opublikowano

Wgrywaliśmy nowego AntiCheat'a i był niestety wymóg usunięcia podręcznego ekwipunku.

Wszystko działa ładnie i sprawnie, nie powinno być już problemów, czy też "resetów".

Opublikowano

Podbijam z tego powodu, że troche mnie nie będzie. Do zobaczenia. Dorwać czasem mnie można na Skype: mateusz.jurga2. Do zobaczenia jeszcze raz do ok. 2tygodni.

~Teramichu

svh03y.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...