Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vSro | DemonRoad | Cap 140 , 14 DG , Arabia Update !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ile osób gra, opłaca się w ogóle zaczynać grę na servie?

1344088604-U104816.jpg

SilkroadFan

Opublikowano

Jak ktoś z Was gra na DemonRoad to chętnie pogram z wami :) Nick: Gooferek

Pruk_Pl.png

"Dovate adungue sapere, come sono due generazoni da combattere... bisogna essere volpe e leone."

- Nicollo Machiavelli

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia… trzeba być lisem i lwem.

Opublikowano

ja zalogowałem się ostatnio po dwóch latach nieobecności i mam 138lvl nie wiem dlaczego, wiem że wtedy był jakoś max 120 chyba miałem nabite exp i razem z podniesionym poziomem poszedł też w górę.

Od dzisiaj zaczynam grę po tym jak suna spaliłem na +13 więc mogę dołączyć do jakiejs polskiej sympatycznej gildii jak by cos pisac nick  Amnesia

Opublikowano

Witam.
Dzisiaj pobrałem DemonRoad, po zalogowaniu się do gry były straszne lagi. Gdy wyszedłem przed Constantinople nie było potwórków to samo przed Jangan. Nie polecam ; )

Opublikowano

Siemka.

Wieczorem będe miał sciągniente kto gra. Chętnie pogram z kimś. A i wgl długo sie wbija lv np: do 100?

Opublikowano

jak naciskam start nic się nie dzieje

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chujowy serwer. Nie ma potworków na mapie jak powinny być nie da się questa zrobić na inventory bo nie ma tych potworków odpowiednich w Cave DW są potwory z Jangan Cave ;/;/ chujowy jest i tyle. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś grający może napisać czy warto zajrzeć? Czy te wszystkie narzekania to prawda i lepiej nie zaglądać?

Opublikowano

Nie da się nawet silka włączyć, po patchowaniu gry daje start i jakis error po koreańsku czy jaki to język i tyle :D

10465336176777382411.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...