Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vSro | DemonRoad | Cap 140 , 14 DG , Arabia Update !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

są to tzw. bug w grze Gm pisał podobno wczoraj ze występują owszem jest tak zwłaszcza w w constans bo sam je mam update ma być i ma juz tego problemy nie byc

Opublikowano

no własnie juz sam nie wiem restart był zrobił event przed chwila na Arenie na ktory sie wybrłem i teraz ciągle dc diostaje .... gr.... powoli sie lipa robi az sie boje gdzie kolwiek tp zrobić .. a ciągle pisze zeby sciągnąć patcha z oficialnej strony tylko ze jego tam nie ma juz nic nie kumam z tego wszystkiego ...

Opublikowano

działa server?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

ja mam info ze inspekcja to nie wiem juz

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ponawiam prośbę kolegi, czy ktoś mógłby dać link, bądź wrzucić ostatniego patcha ? Nie można go pobrać, tylko przerzuca na forum po kliknięciu download :/

Opublikowano

@Nagi nie czytalem tego forum, bo gram sporadycznie wszystko wymaxowalem i nie miałem co robić. Na tym całym forum tego serva zakładałem 3 konta na 3 róznych mailach i nie dostalem linku aktywacyjnego, a bez tego nie moge przeglądać forum. Dzięki za link.

Opublikowano

Sprzedam golda na serwie DemonRoad 1b=1.5zl + gratisy pisac w grze Netiv najlepiej msg boxa lub tutaj na priw

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...