Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vSro | DemonRoad | Cap 140 , 14 DG , Arabia Update !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem. Sciagnolem calego clienta poczym spaczowalem a silk dalej mi nie odpala, wyskakuje mi blad ze demonroad maja jakies problemy ale na stronie nic nie ma napisanego.

Opublikowano

Grałem tu od poczatku (wy....ne na hejting) I miesiąc +- w mojej ocenie mistrzostwo swiata,co ugraleś z dropa + gold mial znaczenie do tego stopnia ze mozna bylo za niego kupic wszystko silki suny itp w mojej skromnej ocenie najlepiej zapowiadajacy sie serwer priv od dluzszego czasu gdyz mial sens grindu i wbijania 138lev (co naprawde nie da sie uczynic w 2/4 dni) do pewnego momentu.Pojawia sie po okolo miesiacu gry update (przudupasy Gma oczywiscie wiedzac wczesniej o co chodzi robia ludzi w kulki,majac nioficjalne informajce na temat co bedzie wprowadzone i windujac niektore ceny ) zmienia zasady gry promujac dotacje za suny 14D , których drop rate był bardzo dobrze dostosowany, tym samym warto bylo expic.Dla zasady Quit z mojej strony Pozdrawiam wszystkich 600+ osob na serwie GL

Opublikowano

Server bardzo Ciekawy gram od ponad tyg. i nie wbiłem max lvl'a.Server bardzo przyjazny Polacy pomocni.Itemy silkowe można kupić za Gold.Sox Rate trochę mały.Polecam Server i zapraszam jak ktoś potrzebuję pomocy Pisać w grze do _Cylioo_

Opublikowano

Ludzie logowac sie i grac bardzo przyjemny server.. suny masz w IM ale i normalne suny dropia te z IM tylko wyglad inny maja nic wiecej DMG jest ten sam, co do lagow to naprawde sa caly czas ale chyba sie przyzwyczailem nie wiem jak na pvp ale na spocie lagow nie ma tylko w miescie

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

Ja zapraszam do Gildii NOT4U Polska aktywna gildia zawcze pomocna mozna pisac do _Cylioo_.Co do lagów to sa czasem małe da sie z tym grac niema freezów :)

Opublikowano

Podeśle ktoś media.pk2? Całego clienta pobierac mi się nie chce

Szybciej będzie jak sam ściągniesz całego silka ponieważ nikomu się nie chce dać media na hosting
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

pozdro dla tych co jeszcze tutaj grają ^^ Ten server w przeciąu 2-3 tygodni upadnie :)
Dam wam cos na pamiątke ^^
sro2012122323453705.jpg

BTW : Wesołych i pogodnych świąt , jak iSylwestra !!
POZDRAWIAM CAŁA GILDIE xxx !! Najlepsza Polska gildia na serwerze :). B.Mili i sympatyczni gościowie :)
Osobiście nie żebym się chwalił ale :
Netiv , Retrox , ChickenRunRu byliśmy najlepsi na serwerze :). ale cóż zrezygnowaliśmy , lagi lagi , bugi itd... :)
Podrowienia śle wytrwałym :) Dziękuje .

Opublikowano

Ani stronka ani serwer nie chodzi nie wiem dlaczego wydaje mi sie że to wina osób trzecich bo już wczesniej dzisiaj serwer miał problem z przepełnieniem serwera przez jakiś czas nie można było wbić a to dziwne jak na demonroad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...