Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vSro | DemonRoad | Cap 140 , 14 DG , Arabia Update !

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy tylko ja mam demonroad'a po chińsku/koreańsku/japoński/.........../ ?? Jeśli nie , to mógłby ktoś podrzucić sposób na ,,spolszczenie'' xD

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jesli szukasz stabilnego servera z ogarnieta ekipa?!

To jest wlasnie ten server ktorego szukales. Duzo eventow administracja przyjazna, sporo ludzi gra. Nie ma to ze turasy sie panasza jak u sibie. Wszelkie przewinienia sa karana banem. I glowna rzecz ktora jest fajna mozna sie wykoksic nie wydajac ani zl na silki, nie to co na innych serverach. Wrazie Co offeruje pomoc nick w grze Hefajstos

Pozdrawiam zajyjcie napawde. Server juz stoi troche czasu nawet wiecej jak troche ale jest naprawde godny uwagi jesli jestes fajnem silka zapraszam!!!

• 10 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam na serwer ! :) Jest Sporo PL gildi ! Ja jestem w InDePeNdEnT !!! Oferujemy Pomoc Plvl czy cos takiego :) Aktualnie na serwie 602 Osob czasami dochodzi do 1000 nawet :D PM w grze do ZlaKobieta Nr_One Miszcz_ SneakeR

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...