Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vSro | DemonRoad | Cap 140 , 14 DG , Arabia Update !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie ten server juz podupada grałem tam ładne pare mies swego czasu nawet był "Crowded" ale niestety ostatnio w SM stoja tylko 140lvl'e na spotach roi sie od gold-botów i nie widac nowych graczy gdyz spoty sa tak "zawalone" ze normalny grac nie moze grac... Moze server ma teraz z 500 graczy ale z tego to 400 botów...

Opublikowano

duzo gold farm miało bana? grałem tam ponad 4mies. Zobacz jak wygladaja spoty na 139-140...Duzo Graczy nowych? pewnie a w Matchingu 3 party

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

server niesamowicie fajny, mam tylko pytanie, co ile czasu respia sie pumpkiny i stojac na jednym spocie jak dlugo musialbym czekac zeby trafic na resp akurat tutaj? z 5h?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak ostatnio tam gralem to sie nie dalo grać lagi :C każdy miał

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Powiem tak serwer w miare fajny jak masz 140lvl d14 set sux +7. Do pewnego momentu idzie expić normalnie na m0bach później to już zostaje tylko "polować" na pumpkiny ale i to nie jest fajne bo są już boty ustawione na spotach. Dla mnie serwer upada :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Orientuje sie ktos, czy ten server jeszcze zyje bo chcialbym powrocic

Powiem tak nie powracaj na tego serwa bo duzo ludzi odeszlo. Poniewaz lagi nie zostaly naprawione a najgorsze w tym wszystkim jest to ze Konstantin znalazl nowych gmow do eventow pomocy itp a Jeden z nich powbijal ludzia bronie na +17+18 :) Jak pamietam za moich czasow jak wbilem pierwszy na serwie staffa 140 na +13 i przez poltora miesiaca zaledwie wbilo z 5 osob na +13 a teraz maja bronie +17+18 to czy jest w tym sens gry? Nie . Pamietam jak +13 bron byla cos i duzo immo schodzilo na +14 aby wbic poszlo mi 86 immortali. Tak wiecej niema bata aby kilkanascie osob w czasie 2 tygodni moglo wbic na +17+18. To nie jest po prostu nie mozliwe . Pozdrawiam tych wszystkich ktorzy grali na demonie :)

579571423327107377857.png

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

niewiem od czego ale jak teleportuje się np do smarkrand to mam automatycznie dc i postacią już grać niemoge

zresztą nietylko ja

co ta za bugi są :/

Opublikowano

Poprostu update był, GM spamował wczoraj o tym pół dnia.

Wejdź na www gry i w dziale download masz patcha pod ten update

thx

jeszcze mam pytanie odnośnie mBota

mianowicie prubowałem odpalić go na wszelkie sposoby i wyskakuje mi jakiś błąd że aplikacja zostanie zamknięta (system xp)

jakbyś umiał pomuc było by fajnie :)

Opublikowano

Witam,gra ktoś jeszcze na tym servie ? Bo z violente wszyscy poszli na myth a wg mnie to lipny server ,jest na start 120 lvl ,gold ,sp itd. jakoś wole sam wszystko zdobyć . ;P To ile mniej więcej osób gra na tym servie ?

Opublikowano

up

uruchom jako administrator , zainstaluj net framework 4 , visual c++

nic niepomaga, teraz wyskakuje mi coś takiego:

mBot_vSRO110.exe - zły obraz

Aplikacja lub biblioteka DLL D:/SRO/mBot/MSVCP100.dll nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.

całkowicie niewiem oco 5 :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...