Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vSro | DemonRoad | Cap 140 , 14 DG , Arabia Update !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak blizej konca niz początku to na pewno tylko czy konca inspekcji czy servera ^^ - nie no żart , bo serwer jest naprawde fajny jak mało który w sumie.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

• Odpowiedzi 416
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No właśnie moim zdanie w 95% najlepszy:) także niech się rozwija mam nadzieje, że doczeka pierwszych urodzin:))

no na razie są testy także jeszcze pare minut trzeba poczekać, tylko ile^^ lol tak dlugiej inspy na żadnym servie nie miałem

Opublikowano

Przestańcie juz pier...jaracie się jak 12 latki,a pierdoli...cie jak gimbusy,mówicie ze server taki fajny a itak takie jarające się noby jak wy pograją max 3 dni i to wszystko.Jak byście mieli trochę pojęcia o tym MMO, to byście oceniali server po zdobyciu max lvlu,wtedy widać czym się server wyróżnia, co można jeszcze zrobić...

Jak dla mnie to nie ma tu żadnej reweli ,ale zostaje ze wzgledu na fw mamy dobrą guild i może być ciekawie,i to chyba jedyna opcja bo nie ma systemu coin lub karek co by się oplacały,na max lvlu pozostaje bot farmiący itemy.

Więc zanim zaczniesz jarac dupsko to sie zastanów ponownie...

Opublikowano

@UP

Dokładnie.

CHŁOPAKI SERWER BĘDZIE JUTRO ! =(

@EDIT

"We are waiting for the host company to set the necessary things and then we are good to go! Tho we think the server will be online tomorrow!"

Opublikowano

Przestańcie juz pier...jaracie się jak 12 latki,a pierdoli...cie jak gimbusy,mówicie ze server taki fajny a itak takie jarające się noby jak wy pograją max 3 dni i to wszystko.Jak byście mieli trochę pojęcia o tym MMO, to byście oceniali server po zdobyciu max lvlu,wtedy widać czym się server wyróżnia, co można jeszcze zrobić...

Jak dla mnie to nie ma tu żadnej reweli ,ale zostaje ze wzgledu na fw mamy dobrą guild i może być ciekawie,i to chyba jedyna opcja bo nie ma systemu coin lub karek co by się oplacały,na max lvlu pozostaje bot farmiący itemy.

Więc zanim zaczniesz jarac dupsko to sie zastanów ponownie...

buhahaha z Twojej wypowiedzi jasno widać kto jest 12 latkiem podjaranym i gimbusem - dałeś popis swojej głupocie na forum o grach , tylko pogratulować inwencji.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Najważniejsze jest to ze cały czas działaja i chcą zeby server działał. W cale się im nie dziwie bo server jest naprawde dobry. A innych to boli ze dużo ludzi tutaj chce grać i atakuja server. Kij im w ryj ze tak powiem. To pewnie te pedaly z tych serverów co dają silki za darmo albo z tych cap 90. Mam nadzieje ze server dzisiaj wystartuje i zapraszam wszystkich, bo naprawde warto. Tutaj na prawde idzie pograć, to nie jest jak 100 innych serów ze 2 h i max lvl i co dalej robić. AllStars rządzi:D

Opublikowano

Haha normalnie sa tak smieszni ze az zalosni. Ludzie na epvp sa juz tez tak wkurwieni o weekend ze masakra , ciekawy jestem tylko czy dla nich "tommorow" to znaczy wogóle dzisiaj jeżeli napisali to wczoraj przed północą , bo coś mi się zdaję że to raczej będzie jutro i to popoludniu ze względu na to że firma hosiingowa ma to w dupie ^^ . Tak czy inaczej nic nie zrobimy, ale dziwne jest to że już to trwa 24h bez mała i nic dalej serv off :D , a na dodatek stronka tez off :D

Opublikowano

no właśnie,grają człowiekowi na nerwach zapowiadało się świetnie a tu dno bez dna :angry: jakoś na innych serverach dają sobie rade a tu cała doba i nawet strony nie dają rady utrzymać ON i co dalej :(

I weekend się kończy lol masakra

dajcie tym game masterom numer do dobrego gm z Polski to im pokarze jak się to robi bo widocznie oni tego nie potrafią :D

Opublikowano

to nie będzie to miła wiadomość, albo chca zarobić na silkach i mieć wielu graczy to niech do jasnej ciasnej zaczną działać.

A pisali coś na epvp??? dzisiaj? w związku z tą naprawą servera??

Opublikowano

Na epvp nic od wczoraj nie napisali a jak widze na fb takze nic . No trudno zawsze jak server sie zapowiada na super to nie staruje w normalnym wydaniu tylko rodzi sie w ciezkich bolach .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...