Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na Jobs by Kamikadzeks dla MPCforum!

KAMIKADZEKKS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna świetna praca , gratulacje i dziękuje za taka pracę. ;)

LajK.

•> IP serwera : s141.csrv.pl:29331

•> Minecraft

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

maciekmm nie hejtuj szczylu je**ny on poświęcił na to walone spolszczenie 3 miesiące, ty byś nie poświęcił nawet 5 min. Jak chcesz pohejtować idź sobie do parku a nie tutaj, szacun KAMIKADZEKKS odwaliłeś naprawdę sporo roboty !

Opublikowano

Znowu super robota! Wielkie dzięki!

Jesteś normalnie boski :)

To na prawdę pierwszy taki plugin w Polsce (JobS) spolszczony totalnie wraz z komendami. Najbardziej leci like za to, że autor dopiero co wydał plugin na bukkit a ty już go zajebiście spolszczyłeś

SUPER! LIKE !

Opublikowano

Znowu super robota! Wielkie dzięki!

Jesteś normalnie boski :)

To na prawdę pierwszy taki plugin w Polsce (JobS) spolszczony totalnie wraz z komendami. Najbardziej leci like za to, że autor dopiero co wydał plugin na bukkit a ty już go zajebiście spolszczyłeś

SUPER! LIKE !

Dzięki za opinię :)

@Ref

-----------------------------------

Ogólnie chciałbym zapowiedzieć, że będzie nowy update 5.1

Zrobię go prawdopodobnie gdy bedzie 30 like xD

Opublikowano

Mogę użyć tego pluginu na moim serwerze? :)

Poleciłem twoje tłumaczenie na bukkit.pl :P

@Nie podszywałem się pod ciebie tylko podałem link do pobrania twojego spolszczenia PODAŁEM TWÓJ DOWNLOAD!!!

Opublikowano

Oczywiście, że możesz ;)

Ok dzięki :)

//Edit

Poleciłeś mój plugin, jednak podszywając się pode mnie. Zostało to zgłoszone, twój post został usunięty za naruszenie praw autorskich z powodem: plagiat...

Opublikowano

@ref

UWAGA! JUŻ NIEDŁUGO POJAWI SIĘ BARDZO POTĘŻNY UPDATE 6.0 (tak 6.0 - wiem, że teraz jest 5.0, jednak update który zrobie kosztował mnie prawie miesiąc pracy roboty!)

Mogę wam udostępnić screena z mojej pracy przy pluginie Jobs (na update 6.0) który wykonuje w Dr.Java

(od razu powiem: dekompilacja została robiona w GUI, poprawki ~java robiłem w Eclipse, resztę .java wykonuje w DrJava gdzie kompiluje na .class i umieszczam w Jobs.jar)

praca.png

praca2.png

Jak widać na screenie w komentarzach. Plugin jest specjalnie stworzony dla Was (użytkowników) MPCForum.pl :) oraz dla mojej serwerowni...

Co nowego ma się pojawić w v6.0?

- Unikatowa paczka Jobs - (wszystkie nowe .class - jakich nie znajdziecie nigdzie)

- Unikatowe spolszczenie

- Unikatowa konfiguracja

- Unikatowe komendy

v6.0 prawdopodobnie będzie finałową wersją mojego pluginu Jobs ;)

Pracuje już miesiąc nad tą wersją, mam nadzieje, że za 3 tygodnie się wyrobię aby wrzucić Wam plugin ;)

Opublikowano

@ref

Prawdopodobnie jutro będzie update na wesje (moją, jednak beta) na 5.1 a gdzieś za tydzień ukaże się 6.0 :) ponieważ pracuje zawzięcie nad pluginem, chciałbym aby dać go na prawdę dobrego :)

Co do 5.1 to główną zmianą będą pliki konfiguracyjne .yml oraz całość zmieniona w plikach .class

W 6.0 znów będzie totalnie wszystko nowe (ale za tym to poczekajcie jeszcze tydzień)

Opublikowano

W paczce nie ma permissions

Folder PermissionsEx + Instrukcja (dla Jobsa) --> Tam macie taki dodatek ode mnie. PermissionsEx, który tam jest działa zgodnie z bukkit 1.4.7 - R1.0
oraz dałem instrukcje, co powinno w takim permissions się znaleź, aby plugin Jobs poprawnie działał.

Napisane jest ze jest xD

Ale żeś to schował znalazlem :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie bierz czyjeś pracy jako swoją.

Wiedziałem, że napiszesz i się przyczepisz, więc od razu Ci napiszę :)

Rozmawiałem z twórcą pluginu Jobs tzw. : phrstbrn

Widział moją prace i jest właśnie bardzo zadowolony z tego co zrobiłem dla Nas Polaków :)

Zapytałem nawet czy spolszczenie może widnieć na stronie bukkit.org

Jednak już na to pytanie nie otrzymałem odpowiedzi.

Jeżeli będzie potrzeba nadeśle Screeny z rozmowy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...