Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na Jobs by Kamikadzeks dla MPCforum!

KAMIKADZEKKS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

##### v3.1 ######

- Zaktualizowanie Jobs do wersji 1.4.7 R0.1

- Zaktualizowanie konfigów w /plugins/jobs/

- "Grzebanie" w zawartości Jobs.jar i zrobienie następujących rzeczy:

- nowa konfiguracja plugin.yml oraz totalne spolszczenie pliku

- usnięcie folderu META-INF (jest to zbyteczne)

- poprawienie struktury folderów

- Małe poprawki w spolszczeniu

- Dodanie folderu Poprawne działanie Jobs'a by KAMIKADZEKKS (gdzie są umieszczone screeny z poprawnym

działaniem pluginu Jobs, bo dużo osób mówi, że nie działa, a gówno prawda - jest tam pokazane poprawne

działanie przy starcie serwera / reloadzie a także przy zamknięciu serwera.)

- Usunięcie zbytecznych folderów z folderu /plugins w mojej paczce. (min. folder PermissionsEx)

Dlaczego? Ponieważ dodałem plik: przykład; permissions.yml (gdzie jest wszystko ładnie opisane - instrukcja

także jest w środku. Niektórzy się mylili i wgrywali też ten folder, nie patrząc w niego, więc dałem przed tym

Oczywiście po zapoznaniu się z plikiem przykład; permissions.yml musisz go usunąć! - nie wgrywaj go czasami na serwer

po prostu to taki mały dodatek)

- Nadanie wersji v3.1 na plugin Jobs przez KAMIKADZEKKS :)

Zapraszam do pobierania!

(Zmieniłem także temat główny - post 1, proszę się zapoznać!)

Dla tych, którzy mówią, że mój Jobs nie działa, o to screeny z poprawnego działania Jobs:

Przy starcie serwera:

1-Start.png

Przy reloadzie:

2-Reload.png

Przy stop (wyłączeniu serwera):

3-Stop.png

Jak widać ZERO BŁĘDÓW. Jobs jest perfekcyjnie skonfigurowany przeze mnie :)

Opublikowano

@Ref

Dzisiaj prawie cały dzień pracowałem nad pluginem, więc pewnie jutro albo pojutrze ujrzycie nową wersje :)

Dużo dzisiaj grzebałem w plikach .class :)

Opublikowano

#### v3.2 ####

- Mała poprawka Interfejsu

- Małe zmianki w plikach .class

- Nowy generalConfig.yml

- Zabezpieczenie plików (chodzi o to, że gdybyśmy przypadkowo usuneli folder Jobs z /plugins, to przy

starcie serwera lub reloadzie, wygenerują się znowu te pliki - wiadomo jak w każdym pluginie, jednak

wygnerują się wam pliki Z MOIMI USTAWIENIAMI

- Dodanie nowego screena do folderu : Poprawne działanie Jobs'a by KAMIKADZEKKS

(screen ma małą notkę, jeżeli by faktycznie Jobs nie działał poprawnie w systemie plików - dodałem

na wszelki wypadek, jednak nie powinno być takiego kłopotu. Na screenach z poprawnego działania widać, że

nie ma ani jednego błędu)

- Zaktualizowanie pluginu do wersji v3.2

- Zaktualizowanie paczki/tematu do wersji v3.2

Opublikowano

#################

#Najlepsze Wydanie#

#### v4.0 ######

################

- Nowa struktura folderów paczki

- Nowa Instrukcja

- Oficjalne Wydanie pluginu Jobs Polish version :)

- Całkowity interfejs został zmieniony na język Polski

- Spolszczono komendy!

- spolszczono wszystkie już komunikaty! Nie tylko dla gracza jak przedtem, ale totalnie dla każdego

- Aktualizacja pluginu Vault na wersje 1.4.7 R0.1 bukkit

- Aktualizacja pluginu Jobs na v4.0

- Aktualizacja całej mojej paczki na v4.0

- Spolszczenie wszystkich komunikatów z KONSOLI

- Nowy plugin.yml w środku Jobs.jar

- Nowe permissions Jobs (nie ma takiego nawet na bukkit, pierwsze wydaje tutaj na MPCForum)

- Całkowite spolszczenie plugin.yml w Jobs.jar

- Poprawienie struktury .class w Jobs.jar

- Aktualizacja pluginu PermissionsEx (w folderze /dodatki) do wersji bukkit 1.4.7 R0.1

- Usunięcie wszystkich błędów z Jobs.jar

- Usunięto niepotrzebne .class z craftbukkit.jar (które zawadzały troszkę Jobs.jar)

- Usunięto META-INF nie tylko z Jobs.jar, ale także aby się nie generował na nowo

- Poprawiono wszystkie konfigi, które są w /plugins/Jobs

Komendy dostępne dla użytkownika:

5.png

Komendy dostępne dla administratora:

4.png

Komendy dostępne w konsoli (admina):

6.png

Spolszczyłem w tej wersji totalnie wszystko

ZABRANIAM PUBLIKOWANIA MOJEGO PLUGINU JOBS OD WERSJI 4.0 WZWYŻ (czyli następne które będą wychdzoić) W SWOICH PLIKACH SERWEROWYCH BEZ MOJEJ PISEMNEJ ZGODY!

TAKŻE ZABRANIAM PUBLIKOWANIA GO W TEMATACH (chyba że na dole pod tematem będzie napisane : Jobs - Polish Version by KAMIKADZEKKS)

ZAKAZUJE ROBIENIA PLAGIATÓW TEGO PLUGINU !

NIEPRZESTRZEGANIE TEGO BĘDZIE ZGŁASZANE OD RAZU PRZEZ MOJĄ OSOBĘ!

Opublikowano

Plugin super lecz nie umiem wgrać na dedyka bo na bukkita juz wgrałem. Pracuj dalej na tym PLUGINEM!

Wszystko jest opisane jak wgrać w paczce. W Instrukcji :)

Plugin działa na wszystkich serwerach (chodzi mi o dedyki, hamachi, hostingowe itp.)

Co do tego: Pracuj dalej nad pluginem :D

Już bardziej nie mogę hhehee :D

Ten plugin jest już totalnie zrobiony :) Jedynie co to tylko go teraz mogę aktualizować :)

Opublikowano

Dobrze, dobrze . Tylko aktualizuj :D

Extra praca . Fajna grafika. ! LIKE !

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

To jest przecież tylko spolszczony plugin... Google translate i lecimy -.- (pojedyncze wyrazy to są można powiedzieć)

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

To jest przecież tylko spolszczony plugin... Google translate i lecimy -.- (pojedyncze wyrazy to są można powiedzieć)

Hahahah wiesz co... bez komentarza -.- . Ten plugin nigdy byś tak nie spolszczył jak ja, nie mówiąc już o komendach :) Takiego w Polsce jeszcze nie ma, gdzie jest pełne spolszczenie. Tutaj publikowałem jako pierwszy, wczoraj pisałem do developerów na bukkit.org z prośba o dodanie tego pluginu do bazy pluginów...

Ja nie spolszczam to co jest w folderach pluginów, tylko cały plugin jak masz Jobs.jar (tam gdzie masz pliki .class)

Pojedyncze wyrazy? Taa powodzenia, zobacz pierw kod pluginu a później mów. Jak tak bardzo chcesz mogę Ci pokazać jedną .class którą edytowałem (jedną z pięćdziesięciu których tam jest).

----------------------------

Edit

O to Wielki tut na temat pluginu

http://www.youtube.com/watch?v=vwCkePfS75c

Opublikowano

POLECAM DAWAĆ MU + BO PLUGIN ZAJ****** POSTARAŁ SIĘ CHŁOPAK!!God Job KAMIKADZEKKS

POLECAM

hg7i8d6opf6l.jpg

*Signature by ME*

Szukam SPONSORA

10 20 30 40 50 100 150

Opublikowano

POLECAM DAWAĆ MU + BO PLUGIN ZAJ****** POSTARAŁ SIĘ CHŁOPAK!!God Job KAMIKADZEKKS

POLECAM

Dziękuje :)

Na prawdę się pomęczyłem z pluginem :)

Mam do Was nową wiadomość

Nowa wersja!

#### v4.1 ####

- Poprawka małego błędy w wersji pluginu

- Dodanie pliku : Link do poradnika na YouTube.txt (tam jest podany link do wielkiego poradnika na temat mojego Jobs'a)

- Aktualizacja pluginu do wersji v4.1

- Aktualizacja paczki do wersji v4.1

Opublikowano

Takie pytanie czy jest możliwosc sciagniecia tego pluginu z wirusem?? bo mój kolega który sciagnoł ten plugin musiał robic format kompa bo zawirusowało mu kompa

Opublikowano

Takie pytanie czy jest możliwosc sciagniecia tego pluginu z wirusem?? bo mój kolega który sciagnoł ten plugin musiał robic format kompa bo zawirusowało mu kompa

Bajki możesz sobie wciskać komuś innemu :) Jednak nie mi. Dałem skan downloadu, i jest czysty.

http://www.speedyshare.com/wnYZf/skanJobsv4.1.png

(powyżej skan)

Po drugie, każdy pisze, że plugin działa perfekt. Twój kolega po prostu Cię okłamał.

Nawet Ci pokażę głosy w ankiecie :

Czy mam robić update tego pluginu?

1. bullet_star_rated.png Tak (98 głosów [97.03%] - Zobacz)
  2. Nie (3 głosów [2.97%] - Zobacz)

Czy mam dawać zawsze aktualne opisy konfiguracji/instrukcji/ poradniki na YouTube?

1. bullet_star_rated.png Tak (91 głosów [90.10%] - Zobacz)
  2. Nie (10 głosów [9.90%] - Zobacz)

Podoba się? Pracować cały czas nad pluginem? Doceniłes mój plugin?

1. bullet_star_rated.png Tak (95 głosów [94.06%] - Zobacz)
  2. Nie (6 głosów [5.94%] - Zobacz)

Więc to jest nie możliwe, że jest jakiś wirus

Prawie 100 głosów na TAK w każdej opcji w ankiecie, więc to jest nie możliwe, że coś jest nie tak :D

Opublikowano

A po co jakimś plikiem .class się bawić? Odpalasz wszystkie configi, tłumaczysz ich zawartość, komunikaty i komendy także i gracz ma już wtedy wszystko. Sądzę, że połowie MPC nie chciałoby się czegoś takiego zrobić w tym mi i za to masz plusa ;).

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

A po co jakimś plikiem .class się bawić? Odpalasz wszystkie configi, tłumaczysz ich zawartość, komunikaty i komendy także i gracz ma już wtedy wszystko. Sądzę, że połowie MPC nie chciałoby się czegoś takiego zrobić w tym mi i za to masz plusa ;).

Jakbym nie spolszczył plików .class to plugin nie byłby spolszczony w 100%. Otwarcie zawartości plików .class przeze mnie dało mi to, że mogłem spolszczyć komendy, które są dostępne dla gracza jak i zarówno administratora serwera.

Pamiętaj także, że nie wszystko znajduje się w konfigach. Trzeba także pobawić się w .class

I także dzięki otwarciu zawartości .jar ustaliłem nowe permissions jakie się jeszcze nie pojawiło w Polsce :) (mówiąc oczywiście o pluginie Jobs).

//Edit

No i pamiętaj o tym, że jak ja coś robię to bardzo dokładnie ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...