Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na Jobs by Kamikadzeks dla MPCforum!

KAMIKADZEKKS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Z tego co wiem, w moim VideoTuT jest na YouTube (podawałem w temacie). Robisz podobnie, tak jak te, które dałem domyślne :)

UWAGA!

Możecie także korzystać z tego Jobs'a, jednak by Krzystof'a

http://www.mpcforum.pl/topic/780617-dl-jobs-pl-polska-wersja-jobs-z-nutka-polskich-komend/

Z tego co widziałem działał na moich plikach, tylko dał lepsze spolszczenie, które niedługo także ujrzycie w mojej wersji pluginu Jobs ;)

Pisz własne oszuście, inaczej zgłoszę jako plagiat i na tym się skończy gwiazdo ;)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Pisz własne oszuście, inaczej zgłoszę jako plagiat i na tym się skończy gwiazdo ;)

Hahahha śmieszny teraz jesteś, pierwszy dałem tutaj ten plugin i spolszczałem, użytkownicy pobierali, Ty zauważyłeś to i jeszcze pisaliśmy z 2 tygodnie temu o tym, że (ty mi radziłeś) abym spolszczył komendy, ja powiedziałem, że spolszczę w kolejnych wersjach, to ty dałeś swój plugin nazywając go "że to ty robiłeś" Pierw dopier** się do BR3ND, że twoje pliki to były a on tylko ściągnął, a teraz do mnie...

Po prostu śmiechu warte, ciekawe jak zgłosisz plagiat, jak plik ma moje konfiguracje i spolszczenie...

Tak na prawdę to ja mogę zgłosić, że zrobiłeś plagiat z moich plików, bo moje wyszły pierwsze, a "twoje" później, a dopatrzyłem się, że masz te same kolory oraz max lvl prac co ja mam w moim pliku oraz komentarze były moje!

Opublikowano

Mógłbyś poprawić żeby nie było 2 razy łowca ?

Tak ogólnie to super spolszczenie.

Lubię to.

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

1.4.6 jest najbardziej zbugowanym bukkitem! Jednak jeżeli tylko będę miał już na 1.4.6 wtedy Wam dam :) Prawdopodobnie aktualizacje pluginu zobaczycie w poniedziałek 24 XII 2012r.

Opublikowano

@Ref.

Update! v2.2

- Przerobienie całego pluginu, zaktualizowanie go na wersje bukkita 1.4.6 - R0.1

- Dodanie nowych spolszczonych komunikatów dla graczy

- Dodanie pluginu Valut dla lepszego działania pluginu

- Troszkę nowej konfiguracji itp.

(w instrukcji dopatrzyłem się błędu, ponieważ pomyliłem niechcący wersje)

Opublikowano

Mam pewien problem właśnie z twoimi Jobsami. Wszystko pięknie ładnie spolszczone, kolorki itp. chwała ci za to. Jednak gdy wybiorę jakąkolwiek pracę, np. drwala i zacznę ścinać drzewa, nie dostaję ani doświadczenia, ani pieniędzy. Gracze oraz VIPy mają w permission dodane tylko:

- jobs.join.*

- jobs.world.*

Administracja zaś:

- *.*

I mimo to, nikt nie może uzyskać z pracy expa oraz pieniędzy. Może ktoś coś poradzi na to? Wersja Bukkita to 1.4.6 R0.1 Troszkę szkoda, że nie działa, bo plugin jest naprawdę porządnie i starannie wykonany i chciałbym posiadać go działającego :/

Pozdrawiam.

76927000250324050710.png

Opublikowano

Mam pewien problem właśnie z twoimi Jobsami. Wszystko pięknie ładnie spolszczone, kolorki itp. chwała ci za to. Jednak gdy wybiorę jakąkolwiek pracę, np. drwala i zacznę ścinać drzewa, nie dostaję ani doświadczenia, ani pieniędzy. Gracze oraz VIPy mają w permission dodane tylko:

- jobs.join.*

- jobs.world.*

Administracja zaś:

- *.*

I mimo to, nikt nie może uzyskać z pracy expa oraz pieniędzy. Może ktoś coś poradzi na to? Wersja Bukkita to 1.4.6 R0.1 Troszkę szkoda, że nie działa, bo plugin jest naprawdę porządnie i starannie wykonany i chciałbym posiadać go działającego :/

Pozdrawiam.

Ponieważ jak zobaczysz wszystko jest ustawione na zarobek i doś 0.1 powiedzmy, gdy jesteś drwalem musisz zbić parę sztuk drewna i dopiero dostaniesz :D

Jednak jeżeli problem się pojawia, to coś musiałeś źle wgrać lub przestawić :)

Opublikowano

Fantastyczna robota. Wszystko działa jak należy.

Wieeeelgachny plus należy ci się za spolszczenie configu. Wcześniej nie zwracałem uwagi na to, ile rzeczy można tam zmienić! Aha, no i urzekłeś mnie tym:

# Zostaw tak jak jest, ponieważ będą inaczej lagi w Jobsie
economy-batch-size: 1
# To samo co powyżej, zostaw tak jak jest!
economy-batch-delay: 5

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Fantastyczna robota. Wszystko działa jak należy.

Wieeeelgachny plus należy ci się za spolszczenie configu. Wcześniej nie zwracałem uwagi na to, ile rzeczy można tam zmienić! Aha, no i urzekłeś mnie tym:

# Zostaw tak jak jest, ponieważ będą inaczej lagi w Jobsie
economy-batch-size: 1
# To samo co powyżej, zostaw tak jak jest!
economy-batch-delay: 5

Zawsze staram się wszystko wyjaśnić, nie tak jak niektórzy, że napiszą "konfigurowałem" a tak na prawdę nic nie zrobił... W następnej wersji planuje spolszczyć komendy, oraz dodać nowe INCLUDE, ulepszyć troszkę po mojemu :)

Opublikowano

jobConfig, nawet bez głosu na filmiku widać, jak pokazuje pliki. Jednak jeżeli nie "ogarniasz" to wejdź w plik jobConfig i tam masz, ja ustawiłem zarobek i doświadczenie prawie wszędzie na 0.1

Opublikowano

UWAGA WIELKA AKTUALIZACJA ! TOTALNE SPOLSZCZENIE !

v3.0 już dostępna! (zobacz pierwszy temat)

Co nowego:

- Pełne spolszczenie ! Wszystkich komunikatów ! (komunikaty dostępne dla gracza, a także dużo z komunikatów operatora (admina).

- NOWA! oraz całkowita zmiana konfiguracji! Teraz plugin nie jest wersją bukkita, jednak jest wersją wyznaczoną przeze mnie teraz v3.0

- Poprawienie działalności pluginu! Teraz plugin jest poprawny gdy wyświetli się komunikat w konsoli :

[Jobs] Loading Jobs v3.0 by KAMIKADZEKKS

[Jobs] Enabling Jobs v3.0 by KAMIKADZEKKS (oznacza to poprawne działanie)

- Usunięcie paru niepotrzebnych komend

- Aktualizacja Jobs na wersje bukkit 1.4.6 R0.3

- Dodanie do paczki PermissionsEx na wersje 1.4.6 R0.3 (to taki mały dodatek) - w środku znajduje się permissions a głównie przykład jego, głównie to co mamy dodać do swojego permissions, aby plugin poprawnie działał

- Aktualizacja oraz mała konfiguracja pluginu Vault na wersje 1.4.6 0.3

- UWAGA! Nowość! Plugin działa także na starszych wersjach! Jednak nie wykraczających po za 1.4.6 (jakby do tyłu)

Zapraszam do ściągania! Na prawdę dużo pracy włożyłem. Tak jak powiedziałem, że w nowym roku będzie coś specjalnego!

Starzy gracze/użytkownicy, którzy mają mój plugin prosiłbym o aktualizacje go, poprzez pobranie i podmianę plików

:)

Teraz plugin działa jeszcze 100 razy lepiej niż przedtem !

Zapraszam do ściągania!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...