Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer ma zamiar dziś wystartować ;d

Bo 0 informacji od administracji nic , a miał być taki dobry serwer .

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie, niepotrzebnie robią tą betę. Sądzę że chcą zrobić tą 'betę' tylko po to by zobaczyć czy im maszyna wytrzyma, czy nie wypierdoli na starcie. Albo bedzie tak jak na Pompie że 2 minuty po starcie komunikat. "No to zamykamy serwer" i sie ktoś wjebał ^^

graphic.png

Opublikowano

Bambos w temacie może w końcu czegoś się dowiemy . ;d

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

KLIENT Z PELNA PREDKOSCIA!

Tutaj sciagniecie klienta po + 300 kb/s.

http://www.gturbobit.net/2y4mft5ve7hm.html

PROSZE O LAJKI @ BO WIECEJ WAM NIC NIE DAM!

Opublikowano

Bez urazy po raz kolejny, ale będzie taka bomba fail, że to jest porażka. Jestem już teraz pewny że serwer nie wystartuje w weekend i powiedzą że zostali zmuszeni przełożyć start na kolejny tydzień. Nie piszę tego złośliwie, ale nie lubię jeżeli ktoś robi kogoś w ch.. i perfidnie oszukuje ludzi. Trochę szacunku chociaż.

Opublikowano

Wy jesteście kur^^ jacyś tępi ? czy życia nie macie i tylko balantia balantia ?.. Ogarnijcie się bo tu się jakaś piaskownica robi z jedną zabawką Oo . Wyraźnie napisali ,że po ściągnięciu nie odpalicie klienta bo potrzebna będzie łatka w ,której znajdują się potrzebne pliki do odpalenia ,a udostępnią ja przed startem <START JEST OKREŚLONY NA 17 LISTOPADA>więc po chuj płaczecie ,że nie wypali mają czas do wieczora . Zamiast siedzieć i spamić idźcie na dwór bo ostatnie cieplejsze dni są ..

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Ten plik nie istnieje, dostęp do tego pliku jest ograniczony lub plik został usunięty z powodu naruszenia praw autorskich.

Opublikowano

To jest dobre ze jest 11 a juz piszecie ze fail bedzie : D Bedzie to bedzie ja pierdole tez problem ^^

42421797.jpg

Opublikowano

Wy jesteście kur^^ jacyś tępi ? czy życia nie macie i tylko balantia balantia ?.. Ogarnijcie się bo tu się jakaś piaskownica robi z jedną zabawką Oo . Wyraźnie napisali ,że po ściągnięciu nie odpalicie klienta bo potrzebna będzie łatka w ,której znajdują się potrzebne pliki do odpalenia ,a udostępnią ja przed startem <START JEST OKREŚLONY NA 17 LISTOPADA>więc po chuj płaczecie ,że nie wypali mają czas do wieczora . Zamiast siedzieć i spamić idźcie na dwór bo ostatnie cieplejsze dni są ..

Po pierwsze przestan napinac kolego, po drugie clienta mozna bez najmniejszego problemu odpalic, rozpakowac pliki, do wyboru do koloru kto co chce.

Jezeli bedzie potrzeba wstawie serverinfo + pong przed startem dla osob, ktore nie maja clienta lub nie moga sciagnac.

Wedlug mnie serwer nie ma szans bytu przy takim zachowaniu administracji wobec ludzi, ktorzy ich prace bardzo uszanowali od samego poczatku ale jest to tylko i wylacznie moje zdanie.

Opublikowano

Po pierwsze przestan napinac kolego, po drugie clienta mozna bez najmniejszego problemu odpalic, rozpakowac pliki, do wyboru do koloru kto co chce.

Jezeli bedzie potrzeba wstawie serverinfo + pong przed startem dla osob, ktore nie maja clienta lub nie moga sciagnac.

Wedlug mnie serwer nie ma szans bytu przy takim zachowaniu administracji wobec ludzi, ktorzy ich prace bardzo uszanowali od samego poczatku ale jest to tylko i wylacznie moje zdanie.

A widzisz tutaj gdzieś moje napinanie ?.. Naucz się czytać ze zrozumieniem i wtedy odpowiadaj na moje posty .

Napisałem co z klientem bo większość ludzi ma problem po rozpakowaniu ,a taka informacja była podana przez moda na tsie .

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Moim zdaniem opoznienie moze i jest, ale to po to aby wam dogodzic..

Nie wydaje mi sie zeby Hikari zrobil takiego faila, mzslicie ze poswiecilby swoja slawe na YT ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...