Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgainMt2 [Hamachi]

Activated

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty chyba jestes pojebany kolo.Jak nie wiesz o co chodzi to sie nie wpierdalaj.

Kolego, może troche kulturalniej do innego człowieka?

Powinieneś mieć szacunek do wszystkich.

Chrześcijaństwo uczy, że każdy jest dla Ciebie bratem, jak i siostą.

Opublikowano

Zbiorowisko gimbazy atakuje, nawet nie wiem dlaczego byłem taki ciekawy i przeczytałem te 6 stron spamu.

Prezka dupy nie urywa ale zachęciła mnie ta mała ilość broni i zbrojek jak wszystko wróci do normy pewnie zagram.

Opublikowano

Fooxa wkurwiłeś mnie wypierdalaj stad , nasłałeś jakiś przyjebów i teraz nawet pograć nie można a teraz już pewnie bym miał mentala z dobrym eq,

nie gra ale siedzi w temacie zaraz pewnie dostanie bana drugiego za coś wspólnego z tymi atakami...

Nawet pograć sobie przyjemnie nie można , kurwa mać jutro szkoła a tu takie przyjeby mi serwer rozp..

dobry server

jak pingiem mozna go zlozyc ! :>

To ty chyba nie wiesz o czym mówisz , na pewno nie przez cmd , są od tego programy a przy wielu atakach na pewno , wcześniej to nie logowanie te że lag i pada , tylko pingowanie ... Przecież miałem serwer i mnie pingowali to wiem o co bg , później przestali pingować jak zobaczyli że serwer ciągle stoji.

Opublikowano

fooxa 3m ryj juz dzieciaku jakis i przestan wydurniac sie jak idiota.

A ty przestań ryczeć już...

Ten serwer to już przeszłość ..

Niech GA nauczy się serwery tworzyć..

Opublikowano

michal szkoda słów z twoich wypowiedzi wynika,że to ty jesteś debilem,a nie ja nawet mnie nie znasz ... i ja nie chce cie znać wystarczy mi tyle co zobaczyłem na tym forum nq frajerze

Opublikowano

Niech się dziecko cieszy wkońcu mu się serwer znudzi ze względu na Wasze EQ dziś już serwera nie włącze żebyście nie tracili EQ co reboot. Foox jestes po prostu smieszny ;] Twoje IP hamachi ma pare dobrych już serwerów na które nie wejdziesz :] Szczerze jeb.. mnie to co Ty robisz i tak go będe włączał, to że nie potrafisz sobie poradzić z emocjami z gry to nie moja wina :] Dymu Twoje eq będzie, nic nie jest stracone od ostatniej cofki są wszystkie backupy. Ja nie moge włączyć firewalla bo nie wejdziecie, ale i tak wkońcu będzie miał to zablokowane ;]

76561198048736832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...