Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgainMt2 [Hamachi]

Activated

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na gg? Czy ja coś takiego pisałem? Nie... Udowodnij mi, że to ja...

Sam mogłeś zrobić drugie gg i tak napisać, że zafałszować dowody...

Pozdrawiam i proszę, mnie nie oczerniać bo ja nic nie robię...

Polecam, jeśli lubicie się śmiać.

http://img.myepicwall.com/i/2012/12/b335f8b3fcedaf4519bb2cdf5882faec.gif?1355571142

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaka beka z typa : d

Mateusz Daniluk

Tak na marginesie, jutro bede w domu dopiero okolo 20, ale nie martw sie, puszcze Ci z 3 DDoSy kolo 16 i tak do 19, zeby byla lagi w huja

22:18

Mateusz Daniluk

nie ma to jak byc konfitura

( Mateusz Daniluk ) ma wpisane w gg i mi tak zapisało ;]

76561198048736832.png

Opublikowano

Chłopcze powiem Ci tak do odpowiedzi Twojej na gg... kto tu debilku mówi, że to Twoje prawdziwe imie.. napisałem, że jesteś tak wpisany i mi Cie dodało.. co za mózg ja jebie..

76561198048736832.png

Opublikowano

Nie obrażaj mnie, ale o to i tak poszło zgłoszenie. A po drugie, ja CI do cholery nic na GG nie napisałem, ja nic nie mam wspólnego z tym kto do Cb pisze, czy wali Ci te DDoSy...

Albo to ty urządzasz taką farsę, albo ktoś się pode mnie podszywa... Pojmij to...

Polecam, jeśli lubicie się śmiać.

http://img.myepicwall.com/i/2012/12/b335f8b3fcedaf4519bb2cdf5882faec.gif?1355571142

Opublikowano

Spookie pisał na serwerze, że będzie dossował... to po pierwsze a po drugie Cz3rwu się spina o to bo też w pewnym sensie zakładał serwer... nie wiesz po co się wtrącasz?

76561198048736832.png

Opublikowano

Nic narazie nie jest kasowane, wszystkie informacje bęa tutaj zamieszczone.. serwer z opóźnieniem przepraszam.

76561198048736832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...