Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgainMt2 [Hamachi]

Activated

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postacie wrócone EQ niestety nie, nie jest to z naszej winy. up@ off dziś był cały czas bo próbowaliśmy to naprawić...

Przepraszamy za usterki... Serwer ON

76561198048736832.png

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z racji tego, iż napłynęło do mnie wiele pytań dotyczących broni dwuręcznej postanowiłem odbugować jedną broń dwuręczną zawartą w Item_proto.

Dziś na serwer zostanie dodany Miecz Słońca :

slonko.png

Wbudowane bony:

Wartość ataku - 325-350

Szybkość ataku - 25%

Silny przeciwko Diabłom - 12%

Silny przeciwko Ludziom - 12%

Dziś zostanie również dodana biżuteria kryształu duszy.

Opublikowano

Fooxa syrek ma DMG 290-325, a ta broń ma być trochę bardziej mocniejsza od syrka i nie zrobić z mentala kosy na serwerze.

Opublikowano

fooxa nikt ci nie poda dokladnie o ktorej on bo nie mozna all przewidziec.

Opublikowano

Fooxa, ile średnio postów nabijasz w 1 temacie? 50? Poza tym, to trochę zajmuje, lecz, że mają świetną ekipę to dadzą radę jakoś to zrobić szybciej.

Opublikowano

Serwer OFF na dziś z powodu lagów, przepraszam. Myślicie, że mnie te lagi nie przeszkadzają? cały czas musze restartować serwer i mnie też zacina...

Teraz tak na inny temat, jak by ktoś miał dobry komputer i internet i chciałby zahostować taki serwer to prosze o napisanie PW / gg 36730816 o więcej informacji. Mój komputer ( może dlatego, że laptop ) uciąga do 20 - 25 osób.

EDIT:

Dla janości postaramy się jutro odpalić serwer o planowanych godzinach mam nadzieję, że nie będzie aż takich lagów =D, i z góry prosze graczy o to aby sami nie lagowali tego serwera... jak ja przychodze do m1 a tam gościu który wywala cały czas rosy, ja rozumiem że ktoś chce mieć dobre... ale czy nie można tego sprzedać? Jutro postaramy się wgrać aby przedmioty znikały w 5 sekund, tylko to tak na przyszłość

Pozdrawiam.

76561198048736832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...