Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgainMt2 [Hamachi]

Activated

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże ludzie ogarnijcie. Na PL nie ma 2reki i jakoś gra sie mentalem z syrkiem...

Serwer jest jak PL - 2reki nie będzie i kropka...

261353nigga-stole-my-legs.jpg
Opublikowano

Na PL tak jest i to jest na pewno bardziej przemyślane niż Ci się wydaje, tak jest dobrze zbalansowane i tyle. Nic nie dodawać.

Opublikowano

Apff. Żaden dobry priv nie omija 2-ręcznych mieczy , mam tu na myśli dedyki itd , czy ten serwer na pewno chce być utożsamiany z pl'em?

Bo ja nie chciał bym mieć takiej reputacji ...

Już na jednym serwerze podobnym jest 2-ręka , lecz to nie PVP tylko jakiś Easy więc nie ma co się przenosić , głupota mental z 1ręczną , to tak samo jak body z 2-ręczną pomyśl od czego jest ta broń i potem dyskutuj...

Opublikowano

Virqu tak na prawdę to mental z mieczem jest lepszy na PL, niż jakby była jakaś 2ręka z 50 większym dmg niż Syrek... Ponieważ może hitać...

Opublikowano

PL to PL

Privy to Privy

widzisz na privach mentalów z 1-reką?

Sam z doświadczenia wiem czym się lepiej mentalem gra na prywatnych serwerach i jaką różnice ma jak sie walnie np. Smiercio z duchowego a pogromcą różnica totalna.

Nie bazuj na ATK , bo sam typ miecza daje więcej

tak jakby syrek mial rowno z OBS to i tak OBs bys wiecej walil z skillow

Opublikowano

Bzdury gadasz i nie wiesz co gadasz... Przykład? Serwer typowy pod PVP - ProMT2 (PvpMT2) - topowy mental - tylko miecz... Bo to jest lepsze dla mentala... Nie znasz się aż tak to się nie wypowiadaj. Ja grałem tam i na wielu innych serwerach, gdzie nie gram, jestem topowym graczem w PVP. Tutaj raczej też zawitam, ale jeśli ten serwer będzie ON...

Opublikowano

ProMT2 to serwer dla dzieci , wiadomo jakich ... Już nie będe mówił co to za serwer , więc wiadomo

Pro elo mieczyki +1k dmg co się dziwić , sam przyznałeś że latają z 1-ręcznym co sie dziwić jak tam zlot noobów.

BTW. w metina gram 5 lat więc nie wiem kto tu się nie zna a kto nie , tu wszystko zależy jaki damg. wpakujesz do broni i sam typ dwurecznej daje więcej atk , chyba że miecz 400 atk a dwureczna 200 to wiadomo że 1 ręka bo różnica diametralna ale

Syrek ma bodajże ok 300 atk , no to dwureka ok 400. i będziesz miał różnice w pvp. Jak grasz Dagger to siedź cicho bo nie którzy grają mentalami i na to narzekają , tak gram mentalem jakbyś nie wiedział ;]

A tu dagger najlepszy bo najszybszy i nie wiadomo jakie eQ zrobisz to i tak cie o hita , chyba że wygrasz kostium ten który daje 0 defa to jeszcze są jakieś szanse bo - do defa .

@ EDIT

Wbijam na serwer i nie mam żadnej postaci to jest zajebiste !

Opublikowano

Virqu... Nie grałeś i nic nie osiągnąłeś na PvpMT2 to się nie wypowiadaj. Ja grałem z 2miesiące i byłem topowym bodym a więc... W metka także 5 lat - sprzedałem w marcu 98 daggera na PL. Tak więc nie wiem kto tutaj więcej osiągnał i się zna, skończmy temat, wbije, zrobię eq, złoże każdego i jak zawsze - pójdę sobie.

@Edit:

Reje OFF...

Opublikowano

Spoko... Raczej tu nie wbije, bo admini nie ogar... Nie odpisuje na hamachi, reje OFF, serwer nie działa.

Opublikowano

Był ON... Działał... Posrana administracja, usuwają postacie i do tego, nie startują o godzinach. Nie polecam serwera.

Opublikowano

Czyli będą stare konta i postacie czy nie?... Może jakbyście nas informowali na bieżąco to takie sytuacje by nie zachodziły...

Opublikowano

Postaramy się cofnąc postacie po cholere piszecie do mnie na hamachi.. ja nie mam czasu odpisywać na każda wiadomość czemu jest off czemu nie ma postaci itd.. odpisałem raz a Wy sobie gadać chcecie... wszystkie informacje będa tutaj

Serwer jest ON ale trawją prace... prosze bez spamu na hamachi.

76561198048736832.png

Opublikowano

Udało nam się przywrócić postacie, lecz bez eq. Wczoraj popsuła się tabelka item i backup również poszedł się je....

A co do 2 reki to pracuje nad nią, muszę odpowiednio dopasować dmg aby żadna klasa nie była poszkodowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...