Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgainMt2 [Hamachi]

Activated

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie gram na serwie i nie polecam, nie ma sensu grać jak codziennie coś się jebie i są cofki po kilka, albo kilkanaście h... Nie umiecie co np. 1h robić back-upa? Porażka...

Życzę szybkiego OFF 4ever i wielu ddosów, lagów. Bye

261353nigga-stole-my-legs.jpg
Opublikowano

Silnych? Głupich... Jak tyle razy nie ogarnęli się i nie zaczęli robić back-up'ów... To dalej też nie będą i serwer prędzej, czy później padnie.

Pozdro i jeszcze raz, szybkiego "padnięcia"... NIE POLECAM

Opublikowano

Silnych? Głupich... Jak tyle razy nie ogarnęli się i nie zaczęli robić back-up'ów... To dalej też nie będą i serwer prędzej, czy później padnie.

Pozdro i jeszcze raz, szybkiego "padnięcia"... NIE POLECAM

Nie płacz już...

Trzeci serwer na tych plikach mam i 1 raz się z takim czymś spotkałem, że po padnięciu logowania zje... się wszystkie tabelki w player

Opublikowano

Admin... Nie płacz? Przecież tobie to wisi... Nic na tym nie ucierpiałeś... Zrób sobie 50 itemków perfekt, eq perfekt i teraz od nowa? Jebie mnie to, mogę wbić, puścić BS'a i będę znowu za 2h to miał ale po co?

Nie pierwszy raz po tym, jak CI padl serwer, była cofka. Pierwszy raz aż tak duża. Jaką mamy gwarancje, że to się nie powtórzy? Nie myślisz, nie umiesz robić back-up'ów to dziękuje, bye.

Opublikowano

Nie wbijacie bo i tak będzie znowu cofka - nie ma po co się trudzić i grać/robić eq... Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...